Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

şaçlarımı boyatacamda hangi renk olduğuna karar veremedim bide siz bakın..
Eki Görüntüle 753268 Eki Görüntüle 753269

saçlarım bir ara tam olarak bu renkti, doğal saç rengi değil bu arada kızın, kaşları falanda boya.

benim saçlarım akarak bu renge ulaşmıştı, önce
attachment.php
şöyle bir renge boyanıp, sonra da biraz akmıştı. zeminim sarıydı.

merhabalar :3:

aşağıdaki saç rengi nedir acaba hanımlar bileniniz var mı? saçımı hep siyaha boyadığım için saç renkleri konusunda çok bilgisizim, koyu kestane ya da çikolata filan mı bi yardım eli uzatırsanız çok güzel olur :16:

$DSC_8540.webp$DSC_8542.webp

Kızlar saçlarım uzadığı zaman bu renge boyamak istiyorum ama tam olarak hangi kızıl olduğunu bilmiyorum.Yardım edermisiniz?

Selam kızlaaar , saçlarım boya sildirme ile şuan kendi rengim. (Vişne rengi saçlarım vardı) neyse kızlar şimdi röfle yaptırcam taban için renk düşünüyorum alttaki resimdeki rengi bilen duyan var mı kızlar ? Bide kızlar saçlarımın macerası açtığım konularda yazıyor da bebekteki mükemmel saçla çıkaran kuaförüm çok para istiyor bunyüzden kendi kuaförüme gittim açık küllü kumral istiyorum dedim bana 8.1 boyarsa turuncu olur küllü olmaz dedi. Şaka mı yaptı ? Ben küllü istiyorum şaka mı yapıyor daha önce platinden 8.1 boyadığımız için turuncu olmamıştı ama şimdi kendi saçın sorunlu renk gel sana dorelinrenk yapalım dedi ya kızlar 8.1 boyayan yazabilir mi bunarada alttaki rengi bilen yazabilir mi ?$image.webp

selam arkdaşlae, ben fotoğraf koyamıyorum ama hepimiz denk gelmiştir diye düşünüyorum. Burcu Güneş in gül kokusu ve sen kaybı klibinde ki saç rengi ne ve de hangi saç boyası ile tutturabilirim.şimdiden teşekürler:16:

selam arkdaşlae, ben fotoğraf koyamıyorum ama hepimiz denk gelmiştir diye düşünüyorum. Burcu Güneş in gül kokusu ve sen kaybı klibinde ki saç rengi ne ve de hangi saç boyası ile tutturabilirim.şimdiden teşekürler:16:

7/77çikolata kahveye benziyor cnm

Selam kızlaaar , saçlarım boya sildirme ile şuan kendi rengim. (Vişne rengi saçlarım vardı) neyse kızlar şimdi röfle yaptırcam taban için renk düşünüyorum alttaki resimdeki rengi bilen duyan var mı kızlar ? Bide kızlar saçlarımın macerası açtığım konularda yazıyor da bebekteki mükemmel saçla çıkaran kuaförüm çok para istiyor bunyüzden kendi kuaförüme gittim açık küllü kumral istiyorum dedim bana 8.1 boyarsa turuncu olur küllü olmaz dedi. Şaka mı yaptı ? Ben küllü istiyorum şaka mı yapıyor daha önce platinden 8.1 boyadığımız için turuncu olmamıştı ama şimdi kendi saçın sorunlu renk gel sana dorelinrenk yapalım dedi ya kızlar 8.1 boyayan yazabilir mi bunarada alttaki rengi bilen yazabilir mi ?Eki Görüntüle 808003
az önce bir arkadaşa yazdım renk diyorsan mahmut ebil renklerin prensi diyelim biraz pahalı bebekte yeri www.kadinkuaforu.com dan da fiyarları var taksit maksit yapıyor bu site

bende oraya gidiyorum :) www.kadinkuaforu.com dan aldım peşin ağır geliyordu

saçlarımı en son kızıla boyatmıştım , bana bu rengi o önermişti 8/01 demişti ama pek kafam karıştı bide boyayanlara soriyim dedim valla etilerde oturduğum için kuaförüm dibimde gidip geliyorum hayır evimin sokağında hakan köse var ona bile gitmiyorum bebeğe innip ona gidiyorum çok seviyoruumm

Hepiniz görmüşsünüzdür Miranda Kerr Mango reklamlarında oynuyor, buradaki saç rengini bileniniz varsa söyleyebilir mi ?
$CAT_SHE_07_2013_02.webp

Back
X