Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

loreal majirel 7.3 dür. Esmersen harika olur tenine gider :)

sacımda suan koyu bronz var kahve kızılımsı u renge yakın sagol canım bakayım bu renge tesekkür ederim kuaförmüsünüz:26:
BİDE KACLIK ORAYALLE BOYAYIM

Son düzenleme:
canım bu renk tarçın bakır :) siyah saçını açtırmadan elde edemezsin diye düşünüyorum. ben 2 yıldır bu tonları kullanıyorum bence bulaşma derim bu renge boyadığın 2 hafta boyunca cok güzel bi renk sonra iğrenç bi sarıya dönüyo sürekli akıyo 2-3 kez boyarım renk oturur diye düşünme hiç öyle bi renk değil sürekli saçı boyadığın için saç cok yıpranıyo :20: bende bu renkten kurtulmaya çalışıyorum

ciddimisin canim ya:53: o kadar da begenmistim. ben biraz daha dusuneyim bari.. cevabin icin cok tesekkur ederim:16:

Ayyy inanmıyorum bir an kendi saç rengimi çöpe atıyorum bu harika bir renk (numara olarak sorarsan kesinlikle 7.44 ve majirel böyle tutar ) bende bakır sarı istiyorum ama şuan kızıl çikolata kahvedeyim 2 ay sonra belki zatem daha saçlarımı boyamayacağım. Bu arada canım siyah saçı 2 den fazla boyamadıysan kurtulabilirsin :) ama boyasiliciyle tabi eğer çok boyamışsan açtırmadan olmaz (acıcılarda tavsiyem evde yapıcaksan palette yoğun açıcı dır turuncu açar istediğin gibi olur , kuaförde açıcaksan loreal platfiz kullanmasını iste ve özellikle (kolestona alerjin varsa) loreal majirel boyamalarını iste :))

evettt bende ilk goruste asik oldum bu renge:31: daha once sacimi hic boyatmadim canim tavsiyelerin ve cevabin icin cok tesekkur ederimm :)))

ciddimisin canim ya:53: o kadar da begenmistim. ben biraz daha dusuneyim bari.. cevabin icin cok tesekkur ederim:16:

evettt bende ilk goruste asik oldum bu renge:31: daha once sacimi hic boyatmadim canim tavsiyelerin ve cevabin icin cok tesekkur ederimm :)))

Az önce bir arkadaş tarçın bakıra boyuyorum demiş herhalde garnierin tarçın kahvesi , ne yazık ki
Market te satılan boyalar çok akıyor , kaliteli boya alırsan akmaz canım :)) saçında boya yoksa sakın açıcı sürdürme bazı kuaförler dekolore yaptım diyerek para sömürüyor dikkat ;)) ve emin ol boya saçı (siyah saçı daha doğrusu ) biraz turuncu açıyor. Hafif bakır da vurursan mükemmel olur . Majirelin bakırı önce kırmızı gibi durur aktıkça turuncu sarı sonra alttan kendi rengin gözükür (2 ayda olur bunlar)

Son düzenleme:
sacımda suan koyu bronz var kahve kızılımsı u renge yakın sagol canım bakayım bu renge tesekkür ederim kuaförmüsünüz:26:
BİDE KACLIK ORAYALLE BOYAYIM

Hayır değilim ama öğrendim bu işleri insanın bir kez diki yanınca , ama her ne kadar bilsemde evde boyamaya cesaretim yok yaparım diyorum ama cesaretim yok. Benim 2 şey dilimi yaktı 1. Si 98 yılında saçımı mükemmel bir kırmızı(sanırım kızıl büyüydü) saçımı mahvetti açıp boyadı saçıma 6.66 dı şimdi hatırladım .sonra 2007 de bir davete katılacaktım ve yıllardır beni görmeyen arkadaşlarım vardı bende davetten 1 saat önce gittim kuaföre kestane saçlarımı platin yaptırdım , tabi belime kadar saçla girip sırtımdaki saçla çıktım sonra yoğun bakım felan ben uğraşamam dedim geçtiğimiz hazirana kadar boya vurmadım. İlk boyatışım üniversite mezuniyetimde (1996) simsiyah boyamıştım çok yakışmıştır hala aklımda

Bu arada canım saçın 7 ve altındaki tonlardaysa 7 tutmaz. Orial le nası boyadın kız rengini mi açtın ? Bak evde bu rengi elde edebilirsin ama detayları var istersen anlatırım ;)

Son düzenleme:

canımmm eğer genede bu renge boyicam diyosan kesinlikle igora markayı kullanmalısın igora cok az akıyor ve saçta uzun süre kalıyo açık renk saça igora 7.77 ile boya hatta daha turunculuk olsun diyorsan igora 0.77 mix boyasından çeyrek tüp kadar kat daha güzel oluyor:52:

hangi boyayi kullanmiski

Orta küllü kumral için 7.0 ile 7.1 i karıştırmalısın canım açık küllü kumral için saçını önce 8.0 a (önce turuncumsu olabilir) daha sonra (1 hafta bekle ama) sonra 8.1 e boyayıp açık küllü kumral elde edebilirsin ama bu boyasız saç için geçerli. Ve markada küllü uzmanı majireldir.

canımmm eğer genede bu renge boyicam diyosan kesinlikle igora markayı kullanmalısın igora cok az akıyor ve saçta uzun süre kalıyo açık renk saça igora 7.77 ile boya hatta daha turunculuk olsun diyorsan igora 0.77 mix boyasından çeyrek tüp kadar kat daha güzel oluyor:52:

Aaaa ciddimisin ? İgora çok kızıl turuyor diyordu bi arkadaşım , igora benim bildiğim beyaz kapamada güzel sonuç veriyor ama daha önce kullansaydım kesin bir yorum yapabilirdim ama zaten majirel koleston perfect ve igora hemen birbirine yakın fiyatta ve kalitedeler hepsinin açığı var

1. Si loreal majiblond serisi
2. Si 7.0 üzerine omre yapılmış
3. Sü 9.1 ile 8.1 karışımı (yalnız küllü lerde zemin açık olmalı)

teşekkür ederim hayatım :54: ben şu rengini gördükten sonra onlardan vazgeçtim aslında.Bunun hakkında bilgin var mı? $1.webp

Son düzenleme:
$Screenshot_2013-10-27-00-27-41.webp$Screenshot_2013-10-27-00-14-41.webp kızlar bu renkleri nasıl elde ederim? sadece ucları boyayarak. sacım ilk resimdeki kızınki gibi. biraz daha koyu kestaneye yakın.

Back
X