Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Canım ben de bu rengin aynısını yapmak istiyorum. Yanlış bilmiyosam bakır rengi bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

açık karamel ya da altın karamelle tarçın bakır karıştırsam olur gibi geliyor ama emin olamadım

açık karamel ya da altın karamelle tarçın bakır karıştırsam olur gibi geliyor ama emin olamadım

iyice sormadan yapma bence. hatta bi kuaföre de danışabilirsin hangi renkleri karıştırarak bu renk elde edilir diye. sankionlara yaptırcakmış gibi ayrıntılı bilgi al sondan sonra kendin yaparsın. ben eylülde yapıcam da şimdiden araştırıyorum. açıcı kullanmadım çünkü hiç onun için bilgi almak istiyorum. eğer benden önce yapıcaksan bi foto koy olur mu bakim ben de nasıl durmuşl diye :34::79:

$IMG_5804_t600.webp bu ya da şu $aebec8569d2d03ad2e84fbe4562c9611.webp istediğim kırmızıda mor yansıma olmamalı. palettenin kızılını denedim ancak istediğim yoğunluğu vermedi... Saçlarım şu anda açık kumrala yakın bir sarı

Son düzenleme:
Canım Majirel 8.34 koyu sarı dore bakır olabilir bende bu renge yakın yapıcam çünkü onu kullanıcam

Ya bende hürrem karameli istiyorum ama herkes modasının geçtiğini söylüyor kararsız kaldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Modaya her zaman uyulmaz bende uymam hoşuma ne gidiyosa onu yaparım

Benim de çok hoşuma gitti ama yakışırmı ben buğday tenliyim siz yaptınız mı Rica edersem bilgi verirmisiniz

Benim de çok hoşuma gitti ama yakışırmı ben buğday tenliyim siz yaptınız mı Rica edersem bilgi verirmisiniz

Ben Açık Dore Bakır kullanıyorum canım bende buğday tenliyim çokta yakıştırdılar bana sanada yakışır tenine neden olsa hürreminkide bakır sayılır :))

Ben Açık Dore Bakır kullanıyorum canım bende buğday tenliyim çokta yakıştırdılar bana sanada yakışır tenine neden olsa hürreminkide bakır sayılır :))

Çok sağol cevap için kesinlikle yapacam bende

Demet evgarın saç rengi nedir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403817149.550965.webp
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403817149.550965.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 572
benim saçım orta koyulukta kumral.10senedirde sarı röfle kullanıyorum.artık hem sıkıldım hemde cevrem değiştirmemi söylüyor.sıkılsamda sarı saçımda mutlaka olmalı gibime geliyo yani seviyorumda yakıştırıyorumda sadece monoton renk..
karar veremiyorum koyu renk altına sarı ombre veya başka birşey???Eki Görüntüle 1173339

birde herzaman hayranı olduğum ama hiç elde edemedğim bir renk var.küllü kumral sarı arası galiba:) bunu kuaförler elde edemiyorlar sanki...$8430e28366fd53e3d002c047a3cef6de.webp$images.webp

bunlarla ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
ayrıca farklı fikri olan varsa yazabilir lütfen karar vermeme yardımcı olun:)

Kızlar sizce bu kızın saç rengi tam olarak ne oluyo ??

Eklentiler

• $1404688573117.webp
    $1404688573117.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 553
  • $1404688596726.webp
    $1404688596726.webp
    14 KB · Görüntüleme: 564
  • $1404688610275.webp
    $1404688610275.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 565
Back
X