Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

p7200049dv1gd3.jpg

bu resimdeki saç rengi ne arkadaşlar ???

Merhaba arkadaşlar. Forumunuz çok tatlı üyeler de hemen cevap veriyor. Ben yarın dip röflesi yaptırmaya gidicem benim röflem bebek sarısıydı. Bu cameron diazın röfle de çok şirin.

Bunun rengi nedir arkadaşlar tahmini olarak ?? Yarın yaptırıcamda fikir olsun:utangac:

316420081119384267kd2.jpg

Merhaba arkadaşlar. Forumunuz çok tatlı üyeler de hemen cevap veriyor. Ben yarın dip röflesi yaptırmaya gidicem benim röflem bebek sarısıydı. Bu cameron diazın röfle de çok şirin.

Bunun rengi nedir arkadaşlar tahmini olarak ?? Yarın yaptırıcamda fikir olsun:utangac:

316420081119384267kd2.jpg

Hımmm gördüm şimdi ama renk ismi vermemişler.
Bu nedir ki bir türlü bulamadım bu rengi sanırım bi kaç renk karışık sadece bebek sarısı yok.

1147146ni2.jpg

bu ne renk tam olarak adını ve numarasını bilen vrsa nolur söylesiiinnn

Son düzenleme:
p7200049dv1gd3.jpg

bu resimdeki saç rengi ne arkadaşlar ???

altın sarısının acayip bi tonu gibi sanki ama bence bu kız saçını oksijenli bu hale getirmiş
edirnede okuyorum ben çok görüyorum bu tonda saçlı insan ayıp kaçıcak belki ama şopar rengi sanki biraz :1rolleyes:
ben beğenmedim açıkçası canım yerimseniben

Jopil

arkadaslar rıhannanın saçı karamelmi bal köpüğümü vede kahverengi saçta bu renk biseferde tutarmı...acil yardımm!!

1793_buyuk.jpg

buna benzettim ben ama daha koyu galiba

3.4 koyu kestane bakır olması lazım cnmsengözlerimebaksanab

buna da benzettim ben canım
bundan alıp yapsam nasıl tutar acaba saçıma ya tam rengi olmaz heralde hem normal kına da var saçımda:utangac:

Eklentiler

• $4_56_akaju_kestane.webp
    $4_56_akaju_kestane.webp
    770 bayt · Görüntüleme: 83
cnm bu renk biraz daha kızıl sanki ama kınanın üstüne nasıl tutar bilmiyorumbenneyaptımki

tekrar denicem yarın ben acık kestane bu sefer 1 saaten de fazla bekleticem bakalım tutucak mı

cünkü kızna sacın üstünde tabaka oluşturuyo sacın pullarının acılmasını engelliyo sanırım daha fazla tutmamız gerekli boyarkken belki o zmn tutar CADIARZU

Back
X