Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

AskiMemnuBolum18_0105.jpg

AskiMemnuBolum18_0031.jpg

hazal kayanın şimdiki saç rengi hoşuma gidiyo..ama renk olarak ne olduğunu anlayamadım -tatlicadiarzu-
evet cok dogal duruyo koyu kumral gibi
abilen varmı?

bende bu renk istiyorum
doal sac rengm de bundan biraz daha acık bi renk
ama altta kızıl var akmış tutar mı kii :1shok:

Kuaföre gidersen tutar bence canım.. Ben öyle yapacağım mesela.. Olmadı kestirrisin biraz kızıl yerlerden..

Kuaföre gidersen tutar bence canım.. Ben öyle yapacağım mesela.. Olmadı kestirrisin biraz kızıl yerlerden..

saol cnm msjını biras gec okudum gecen 2 paket khverengi hint kınasıyla boyadım cikolata khve oldu baya idare eder artık bni..:lepi:

saol cnm msjını biras gec okudum gecen 2 paket khverengi hint kınasıyla boyadım cikolata khve oldu baya idare eder artık bni..:lepi:

Hayırlı olsun hayatım, hint kınasından sonra boya tutmuyor diyorlar zaten... Güzel oldu mu bari, beyaz kapatıyor mu?

canım saçlarını o renk yaptırırsan saçlarını eline alıverirsin... anladığım kadarıyla saçların da seyrek...saçlarını çok açtırman lazım, zarar verir gibi geldi bana.

yakışır ama çok zarar görür bence saçın.

Şimdi sitede aksi bir yorum yapınca kızıyor bazı arkadaşlar sanırım; ama sen özellikle yorum istiyorum dediğin için ben bir yorum yapacağım..

Bence kendi saçın çok hoş, o renk mahveder saçını.. Hem birkaç gün sonra hevesin geçerse, bir daha boyatmak isteyeceksin.. Bu duurmda da mahvolur saçların tatlım..

slm arkdaş benm şaçım siyah hatta simsiyah:) çok sıkıldım açmak istiorm ilk sayfalarda julyet arkdaşımn gösterdigi renktn istiorm ama tutturabilrmym acaba siyah ya??

julyet bu kumral açıkk umral arası kum rengi mi diorlardı sandre die mi geçior tam hatırlamıorm igora royal ın böyle kumral sandre kum sarısı gibi renklerine bir bak bir de recital preference kopenhag küllü koyu sarıya bir bak uçlardaki renk ona benzior gibi ama tam üstler kumral

işte cnm bu rengi istiorm bende saçlarm siyah ama ne dersn?

kzlarr yarın saçlarıma röfle yaptırmayı düşünüyorum ama istediğim gibi yapamazsa diye korkuyorum:bbo: bu resimlerdeki renkler nasıl tarif edilir sizce?

Eklentiler

• $asli-enver-kavakyelleri-mine-5.webp
    $asli-enver-kavakyelleri-mine-5.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $00212155.webp
    $00212155.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaşlar bi sorunum var mafoldumben

Saçlarım mavi siyahtı. Dün kuaförde saçlarımı açtırdım. Bakır istedim. Aman allahım o da ne saçım birden koyu karamel oldu! Bana hiç yakışmadı çok kötü durdu. Oysa ben kızıl-kahve istiyordum ama adama anlatamadım işte :/ Sizce bugün aşağıdaki fotoları götürüp yaptırayım mı? Birebir aynısı olur mu ? Ne dersiniz..

twipressconf038bl1.jpg

kristenstewartk.jpg

kızlar ya ben karamel yapmak istiyorum saçlarımın rengini ama hangi kutu boyayı tavsiye ederisiniz kolestonun kum taşı kızılıda karamel oluyomuş ama emin değilim onun renginden lütfen yardımcı olumusunuz:uhm:

bakır rengi bence güzel ama ışık vurunca bakırlığı daha belirgin bir saç rengi olmuş ışığı yansıtmayan kısmıda rengi çok belirgin değil.

bir sorum var kızlar saçım şu an koyu kahve siyaha yakın saçımı koyu kumral yada fındık kabuğuna boyamak istiyorum sizce tutarmı evde kendim boyayacağım daha sonrada sarıya dönmek istiyorum sizce nasıl olur:sm_confused:

bir sorum var kızlar saçım şu an koyu kahve siyaha yakın saçımı koyu kumral yada fındık kabuğuna boyamak istiyorum sizce tutarmı evde kendim boyayacağım daha sonrada sarıya dönmek istiyorum sizce nasıl olur:sm_confused:

benim saç rengim koyu kahveydi. sürekli üzerini aynı renk sürmekten siyaha döndü.:gitme:kuaför daha açık renge dönmemi söyleyince koyu kumral yaptım evde. diplerim beyaz olduğu için:a015: kumral ama uçları açılmıyor canım. sen bilirsin ama tek seferde açılmaz diye bu 3. uygulayışım hala açılmıyor.

Back
X