Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

hepsi_eren.jpg

eren39hepsi1jv4.png

erenqa6ty7.jpg

eren121hepsi1wq0qh7.png

kızlar merhaba bu ayın sonunda nişanım olucak ve bu saç rengine boyatmak istiyorum saçlarımı acaba bu ne renk yardım ederseniz çok sevinirim yorumlarınız bekliyorum

arkadaslr bu sacımı bu renge boyatmk istiorm ama ne renk yardımcı olrmusunz?

Eklentiler

• $linsay.webp
    $linsay.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 86
palette küllü kumralı kullanan varmı hanımlarrr..nsl tutuyor merak ediyorum..

ya bende o işlemi gördürcem işte hangi işlemse :) nişanım var kızlar... sanki bana bakırla kahve karışımı gibi geldi ama olabilir mi ki.... ufff yaaa :( :( :(

ya bende o işlemi gördürcem işte hangi işlemse :) nişanım var kızlar... sanki bana bakırla kahve karışımı gibi geldi ama olabibenneyaptımkilir mi ki.... ufff yaaa :( :( :( benneyaptımki

Kızlarrrr.. 1 ay önce saçıma balyaj attırdım kalın kalın ve sık sık. Ama iğrenç yaptılar, sarı yerine samanımsı turuncumsu bi renk oldu.. Hiç yakışmadı.. Sonra gittim koyuya boyattım kapansın iyice diye.. Üstünden 1 ay geçti.. 1 ay önceki balyajımda oryal ile açmşlardı.. şuan ise netten araştırdım, sadece oryal diil bazı profesyonel kremler de açıyormuş saçı.. Mesela BLONDOR.. Bunlar oryal kadar zarar vermiyormuş.. Siz neyle açtırıyorsunuz saçınızı ?? 1 ay geçti daha, sizce açtırsam saçım yanar mı ??

Ya 1 ay geçti, ben şimdi aşağıdaki renklerden istiyorum.. Sizce aşağıdaki renkler tüm boya mı, yoksa balyaj filan var mı arada.. Anlayamıyorum.. Aşağıdaki resimdeki saç renklerini istiyorum, nasıl tarif ediim kuaföre ???

12452452.png

46333518.jpg

84075984.jpg

BahaDelisi, bence bu tonları kendi başına elde etmen çok zor..ya da uzun bi aşamadan sonra olabilir belki..önce mutlaka saçını açman gerekir..sonra çok açık ve küllü tonda sarılara boyaman gerekir ki yine de bu rengi tutturabileceğin meçhul..istersen dene ama bence iyi bir kuaföre gitmen daha iyi olur..çünkü bir yandan rengi tutturabilmek adına aylar geçerken bu sefer de diplerin çıkacak..dipler ayrı bir ton, uçlar apayrı bir ton olacak vs...riskli diyorum canım..ama böyle hikayesi olan bir arkadaş varsa sana yardımcı olabilir..boyama aşamalarını anlatabilir..

slm kızlar benim saçlarım normalde siyah bazen mavi siyaha boyuyorum ama rengi tam olarak almıyor sadece siyahı belli oluyor ışıkta laciverti pek belli olmuyor bende karar werdim laciverte boyuycam nasıl durur kararsızım ama sizdende fikir almak istedim :uhm:

ay bnde mi siyaha dönsem napsamm
ama baska renk yapıcam die upuzun siyah saclarımdan oldum amaca ulaşmadan siyah olurmu kii :S
olmas dimi
ouf ouf ben karar verene kdr kendi sac rengime dönerim sanırım ..ehuehuehu :D

ha bi de bronz kahve boyayan varsa resim ekleye bilr mi..akmış kızıl turuncu üstüne falan nası tutar acaba??

slm arkadaşlar bnm saçlarım röfleydi ve dip boyam geldi bende kuaföre gitmeyerek kendm kapatmak istedm koleston 6/0 aldım nasıl olsa açılır die 1 ay oldu boya çok az aktı ama ben biraz daha açmak istiyorum küllü açık kumral yapsam nasıl olur açar mı acaba saçlarımı lütfen cvp

küllü kumral..saçın çok açık diilse küllü kumrala boyayınca böyle oluyo..eğer saçın açıksa koyu küllü kumralla bunu elde edebilirsin..

canım küllü kumralı daha önce denedım istediğim gibi olmadı malesef cevabın için tşk ederim
baska fikri olan yokmu???

kızlar bengü nün yeni saç rengi aşağıdaki gibi kuaföre ne demeliyim bu saç rengi için ?

picture.php

kızlar kendi saç rengim kumraldı dore sarıya boyattım bu hale geldi; şimdiyse aktı ve koyu sarı oldu ben de açık kumral yapmak istiyorum şimdi o sarıyı kapatmak için.önerebileceginiz bi boya markası ve numarası var mı benm evde tutturabilecegim ?

Back
X