Merak ettiğiniz sorularınızı yanıtlıyorum:)

merhaba bazal metabolizma ile ilgili bir şey danışmak istiyorum 27 yaşındayım 59 felanım 64 ile başladım, diyetisyene gidiyorum ama sormayı unutmuşum, 1339 bazal metabolizma hızım, sizce kaç olmalı aralık nedir bu ölçüde?

merhabalar. bazal metabolizma hızı aralığı diye birşey yok. yani şöyle ki 1300e kadar olana yavaş denebilir ama bu her ölçümm aletine göre referans aralığı değişir. boyu uzun insanların mesela genelde bazal metabolizma hızı fazla çıkar. çok kilolu insanlarında hızlı çıkabilir. tamamen kişiye göredir. ama tam doğru sonucu fitmate dediğimiz alet gösterir.

Merhaba, boyum 1,55 kilom 56,5 kilo vermek istiyorum bana yardım edin lütfennnn
yardım edebilirim tabi ki. ankarada iseniz ofisime gelebilirsinizz. başka bir şehirdeyseniz skype ile görüşebiliriz. skypedan takip ettiğim danışanlarımda var çünkü

ilginiz için çok teşekkür ederim

Merhabalar ben bir kaç kere diyetisyene gittim bu yaşıma kadar ama verdikleri diyeti uygulayamadım sanırım 1500 kalorilikti. Troid hormonumda vs sorun yok. Gerekli testleri yaptırdım sağlık problemim yok ancak spor yapamıyorum ayağımdaki sakatlıktan dolayı. Verilecek aşağı yukarı 30-40 kilo fazlam var. Hızlı kilo vermek istiyorum açıkçası bu halimden bıktım. Günlük yürüyüş yapacağım ve sebze meyve bazlı besleneceğim. Püf noktalar verebilir misin bana bu konuda? Neler tok tutar, kilo aldırmaz, kilo vermeyi hızlandırır?

merhaba canım bana da yardımcı olabilirsen çok sevinirim daha önce diyetisyene gittim olmadı kendi başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum .bu arada demir b12 vitamin eksikliiğm var şuan ilaç kullanmaya devam ediyorum 170 boyunda 88 kilodayım daha önce inisülin direnci teşhisi konuldu doktorum glifor başladı ama düzenli kullanamadım ani şeker krizlerim var .tatlıya çook düşkünüm kilom bölgesel karın bel göbek çevresinde ,inan nerden başlayacağımı bilmiyorum iradesizlik hat safhada böyle sürekli diyete başlayıp bozmak beni acayip yordu artık

merhabalar. Kendi başınıza diyet yapmanızı önermem çünkü kaçırılan çok nokta oluyor. Olay sadece kalori değil.
tok tutan besinlere gelirsek; kurubaklagil tam tahıllı ürünler glisemik indeksi düşük besinler, yoğurt verilebilir.

merhabalar. İnsülin direnci direk olarak diyabetin öncüsüdür bu ilaç ilerde iğneye neden olur. diyetisyene başvurmalısın bence. Kendi başına hiç diyet olmaz bir otorite olması lazım bu açıdan düşünmelisin. Takip eden bu işşi bilen biriyle bu durumunu düzeltmelisin.

Merhabalar benimde kilo vermem lazım ankaradayım yardımcı olursanız çok sevinirim bu durum psikoljimi bozuyor artık teşekkürler

Merhaba. Bilgilerinizi bizlerle paylaşmanıza çok sevindim. Bu ara sağlıklı beslenmeye çalışarak kilo vermeye gayret ediyorum ama önceden edindiğim alışkanlıklar beni baya zorluyor. Mesela akşam yemeğinden sonra tatlı yemek istiyorum ya da akşam ara öğünü ceviz - peynir yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum. Sonuçta ikisi de yağlı Haliyle huzursuz stresli oluyorum. Ana öğünlerde sıkıntım yok ama tatlı yeme isteği veya ara öğünü hafif atlatamamam sorun. Ceviz - peynir ikilisi akşam 9da yenmemesi gereken bir ara öğün müdür yerine kestane yenilir mi tatlıyı nasıl geçiştirebilirim.

Merhaba az önce yağ oranım ölçüldü spor salonunda 44 cıktı moralim bozuldu kilom 83 yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izlemeliyim

Şimdi akşam yemeğinde tatlı isteme nedeniniz şekerin düşmesi hipoglisemi dediğimiz durum. Bu durumu yaşamamak adına düzenli beslenmelisiniz. Yani sebze ve ekmekle mesela bir öğün geçirmeyin. Et gurubu olsun öğününüzde. ara öğünlere gelince ana öğünler dışında 2 3 saatte bir ara yapın. bu aralar süt ve meyve, süt ve kuruyemiş ceviz, fındık badem gibi olabilir. akşam ara öğününde peynir ekmek ceviz yiyin. cevizi 2 bütün olarak yiyin fazlasını değil. yatmadan 2 saat önce maksimumu bu gece aranın bitmiş olması gerek. kestane şekeri hızlı yükseltip düşüren besinlerdendir.

bende kilo problemi ile uğraşıyorum.1.65 boyunda 85 kiloyum.yeni koşu bandı aldım günde 1 saat kullanıyorum.bana ne önerirsiniz?Ankara da nerde bulunmaktasınız ve ücret ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…