Merak ettiğiniz sorularınızı yanıtlıyorum:)

Merhaba ben 1.72 boyundayim suan 74 kiloyum ama ideal kilom 65 yeni evliyim ve esimden cok utaniyorum kalca ve basen kilom var göbeklenmeyide saymiyorum.. Ne olur yardim edin pisikolojim cok bozuk kocami cok seviyorum ve beni begenmemesinden cok korkuyorum

Ayni boydayim 63 kiloyum ve benimde ozellikle kalca bolgemde fazlalik var ve ben bu cevabi yazana kadar bunu kimin yazdigina bakmadim ne cok ortak noktamiz var ya
Kiz haklisin sevdim seniiiiii

boyu uzun olan insanların metabolizması daha hızlıdır zaten:) kilo almak vermekten çok çok daha zor ne yazık ki. alternatif olarak sütlü meyveli tatlılar, yemeklere sos ekleme, yemeklerden sonra tatlı tüketme gibi alternatifler deneyebilirisiniz. sağlıklı bir şekilde kilo almanızda önemli çünkü

Ayni boydayim 63 kiloyum ve benimde ozellikle kalca bolgemde fazlalik var ve ben bu cevabi yazana kadar bunu kimin yazdigina bakmadim ne cok ortak noktamiz var ya
şimdi muhtemelen kalçada yağlanma var kilo verirseniz o kısımdan gidecek. bu kilo alınan bölgeler biraz genetiktir ama karından kilo almaktansa şu durum daha iyidir:)

siz kiloyu ciddi anlamda çok takıntı haline getirmişsiniz. size online olarak yardım etmemi isterseniz iletişim adreslerini özelden yazayım?

kocanı çok sevmeni beğendim canım Allah muhabbetinizi arttırsın

canım dr a gittin mi troit bezi fazla çalışan kişilerin metabolizması normalden daha hızlı çalışıyor ve ne kadar yeselerde kilo alamıyorlar. eğer bu tahlilleri yaptırsıysan sana tavsiyem normal yeme düzenini bozmadan günde 3 bardak sabah öğle akşam yemeklerle beraber taze sıkma meyve suyu içmen. yemeğini kısmadan. dene 1 haftada kilo alman lazım

aaa kız sen diyetisyen miydin bu konuyu okumuştum da senin konun olduğunu farketmemişim aferim kız güzel konu açmışsın

şimdi düşündüm de bende anladığım birşey için bir konu açsam diye aklıma bişey gelmedi

1200 kalorilik diyet hakkında ne düşünüyırsunuz? 20 yaşındayım kilom 75 boyum 1.60 ayda 5-7 kilo vermek istiyorum 4-5 kilosu yağdan. Bana neler önerirsiniz?

şimdi muhtemelen kalçada yağlanma var kilo verirseniz o kısımdan gidecek. bu kilo alınan bölgeler biraz genetiktir ama karından kilo almaktansa şu durum daha iyidir:)
Bende oyle dusunuyorum gobekli olmak daha kotu peki ben nasil vericem bu kiloyu gitmiyor bi turlu

Az ama sık yemek daha doğru lafı efsane mi sizce? Ortalama bir öğünde kaç kalori tüketebilirim?

diyet listesi istiyorum yardımcı olurmusunuzz banaaa kılo vermelymm
diyet listesi pat diye verilmez. sizi tanımam özelliklerinizi bilmem gerek. şöyle düşünün ki diyet danışmanlığı alan ilk danışanla görüşmem 1.5 saat kadar sürüyor. al bu kalorideki diyeti yap demek kolay ve sağlıksız.

aaa kız sen diyetisyen miydin bu konuyu okumuştum da senin konun olduğunu farketmemişim aferim kız güzel konu açmışsın
diyetisyenim rapisacım eveet:)) çalışmıyordum geçen yıl yüksek lisans dersleriyle boğulmaca içindeydim.
zaten çalışma hayatından dolayı eskisi kadar forumada giremiyorum

Az ama sık yemek daha doğru lafı efsane mi sizce? Ortalama bir öğünde kaç kalori tüketebilirim?
az az sık sık yemek doğru bir laf. çünkü metabolizmayı tek hızlandıran şey az az sık sık yemek yemek. o yüzden inanın bu lfa. birde mesela öğle öğününü atladınız akşam yemeğinde farkında olmadan daha çok yemek yersiniz. akşam yemeğinde yemiyorum diyorsanız da kesin abur cubur vari kalorisi yüksek şeyleri tüketme eğiliminiz vardır. o yüzden hem kilo kontrolü adına hem de metabolizmayı hızlandırmak adına az az sık sık beslenilmelidir.
ortalama bir ölçü söylemem doğru olmaz çünkü herkesin kalori durumu kişilik, boy, yaş, kilo, cinsiyet gibi birçok kavrama göre değişkendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…