- 25 Kasım 2014
- 5
- 2
- 3
- 30
Ayni boydayim 63 kiloyum ve benimde ozellikle kalca bolgemde fazlalik varZayiflat beniiisaka bi yana kilo fazlam var 170boyundaym 62.7 kiloyum ozellikle kalca bolgesinde
boyu uzun olan insanların metabolizması daha hızlıdır zaten:) kilo almak vermekten çok çok daha zor ne yazık ki. alternatif olarak sütlü meyveli tatlılar, yemeklere sos ekleme, yemeklerden sonra tatlı tüketme gibi alternatifler deneyebilirisiniz. sağlıklı bir şekilde kilo almanızda önemli çünküMerhabalar efenimherkesin derdi kilo verme ama ben aslinda size nasil kilo alabilcegimi sormak istiyorum.boyum 174 kilom 46 cok hizli kilo verebiliyorim 2 gun 3 gun az yiyim hemencicik saliyo vucut birde metabolizmada hizli calisiyor sanirim.bu 2 3 gundur biraz midem genisledi fazla yemeye basladim ama yinede zor kilo aliyorum yardima ihtiyacm var
şimdi muhtemelen kalçada yağlanma var kilo verirseniz o kısımdan gidecek. bu kilo alınan bölgeler biraz genetiktir ama karından kilo almaktansa şu durum daha iyidir:)Ayni boydayim 63 kiloyum ve benimde ozellikle kalca bolgemde fazlalik varve ben bu cevabi yazana kadar bunu kimin yazdigina bakmadim ne cok ortak noktamiz var ya
siz kiloyu ciddi anlamda çok takıntı haline getirmişsiniz. size online olarak yardım etmemi isterseniz iletişim adreslerini özelden yazayım?Merhaba ben 1.72 boyundayim suan 74 kiloyum ama ideal kilom 65 yeni evliyim ve esimden cok utaniyorum kalca ve basen kilom var göbeklenmeyide saymiyorum.. Ne olur yardim edin pisikolojim cok bozuk kocami cok seviyorum ve beni begenmemesinden cok korkuyorum
kocanı çok sevmeni beğendim canım Allah muhabbetinizi arttırsınMerhaba ben 1.72 boyundayim suan 74 kiloyum ama ideal kilom 65 yeni evliyim ve esimden cok utaniyorum kalca ve basen kilom var göbeklenmeyide saymiyorum.. Ne olur yardim edin pisikolojim cok bozuk kocami cok seviyorum ve beni begenmemesinden cok korkuyorum
canım dr a gittin mi troit bezi fazla çalışan kişilerin metabolizması normalden daha hızlı çalışıyor ve ne kadar yeselerde kilo alamıyorlar. eğer bu tahlilleri yaptırsıysan sana tavsiyem normal yeme düzenini bozmadan günde 3 bardak sabah öğle akşam yemeklerle beraber taze sıkma meyve suyu içmen. yemeğini kısmadan. dene 1 haftada kilo alman lazımMerhabalar efenimherkesin derdi kilo verme ama ben aslinda size nasil kilo alabilcegimi sormak istiyorum.boyum 174 kilom 46 cok hizli kilo verebiliyorim 2 gun 3 gun az yiyim hemencicik saliyo vucut birde metabolizmada hizli calisiyor sanirim.bu 2 3 gundur biraz midem genisledi fazla yemeye basladim ama yinede zor kilo aliyorum yardima ihtiyacm var
aaa kız sen diyetisyen miydin bu konuyu okumuştum da senin konun olduğunu farketmemişim aferim kız güzel konu açmışsınMerhaba bayanlar,
artık herkesin korkulu rüyası kiloları.
eminim ki herkes kulaktan dolma bilgilerle,televizyondan ya da duyum ve internetten bir şekilde diyet yapmıştır ya da yapıyordur.
diyetin kişiye özel olduğunu bir kez daha belirterek size yardımcı olmak isterim.
diyetisyenim,çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisansımı yapmaktayım. Yani yakında uzman diyetisyen olacağım:)
Merak ettikleriniz, diyet yapıyorsanız diyetinizle ilgili sorularınızı ya da kilo vermek istiyorsanız diyet listesi hazırlayarak size yardım etmek istiyorum.
Buyrunuz bayanlar:)
Canim bende seni cok sevdiimAyni boydayim 63 kiloyum ve benimde ozellikle kalca bolgemde fazlalik varKiz haklisin sevdim seniiiiiive ben bu cevabi yazana kadar bunu kimin yazdigina bakmadim ne cok ortak noktamiz var ya
Bende oyle dusunuyorum gobekli olmak daha kotuşimdi muhtemelen kalçada yağlanma var kilo verirseniz o kısımdan gidecek. bu kilo alınan bölgeler biraz genetiktir ama karından kilo almaktansa şu durum daha iyidir:)
Az ama sık yemek daha doğru lafı efsane mi sizce? Ortalama bir öğünde kaç kalori tüketebilirim?Merhaba bayanlar,
artık herkesin korkulu rüyası kiloları.
eminim ki herkes kulaktan dolma bilgilerle,televizyondan ya da duyum ve internetten bir şekilde diyet yapmıştır ya da yapıyordur.
diyetin kişiye özel olduğunu bir kez daha belirterek size yardımcı olmak isterim.
diyetisyenim,çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisansımı yapmaktayım. Yani yakında uzman diyetisyen olacağım:)
Merak ettikleriniz, diyet yapıyorsanız diyetinizle ilgili sorularınızı ya da kilo vermek istiyorsanız diyet listesi hazırlayarak size yardım etmek istiyorum.
Buyrunuz bayanlar:)
diyet listesi pat diye verilmez. sizi tanımam özelliklerinizi bilmem gerek. şöyle düşünün ki diyet danışmanlığı alan ilk danışanla görüşmem 1.5 saat kadar sürüyor. al bu kalorideki diyeti yap demek kolay ve sağlıksız.diyet listesi istiyorum yardımcı olurmusunuzz banaaa kılo vermelymm
diyetisyenim rapisacım eveet:)) çalışmıyordum geçen yıl yüksek lisans dersleriyle boğulmaca içindeydim.aaa kız sen diyetisyen miydin bu konuyu okumuştum da senin konun olduğunu farketmemişim aferim kız güzel konu açmışsın
diyetle verebilirsin canım. kendi başına yaptığın diyetlede verirsin ama sonra geri fazla olarak alırsın.Bende oyle dusunuyorum gobekli olmak daha kotupeki ben nasil vericem bu kiloyu gitmiyor bi turlu
az az sık sık yemek doğru bir laf. çünkü metabolizmayı tek hızlandıran şey az az sık sık yemek yemek. o yüzden inanın bu lfa. birde mesela öğle öğününü atladınız akşam yemeğinde farkında olmadan daha çok yemek yersiniz. akşam yemeğinde yemiyorum diyorsanız da kesin abur cubur vari kalorisi yüksek şeyleri tüketme eğiliminiz vardır. o yüzden hem kilo kontrolü adına hem de metabolizmayı hızlandırmak adına az az sık sık beslenilmelidir.Az ama sık yemek daha doğru lafı efsane mi sizce? Ortalama bir öğünde kaç kalori tüketebilirim?
sen zayıfmısın canım bazı diyetisyenler yarım dünya oluyordiyetle verebilirsin canım. kendi başına yaptığın diyetlede verirsin ama sonra geri fazla olarak alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?