- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kiskanclik var gibi. O kaynanalardan olma potansiyeli yuksek :))Erkek kardeşimin kız arkadaşı var yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sormadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Eki Görüntüle 2091700
Erkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sormadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
Ay sesli güldüm :)))Kayınvalide adayı savaş boyalarını sürmüş
Olur galiba canım bu evlat ayriminida hiç anlamıyorum sanki erkek olunca elinden tutup cennete götürecekErkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
Pipisini çerçeve yaptırıp duvara aşacak az kaldıOlur galiba canım bu evlat ayriminida hiç anlamıyorum sanki erkek olunca elinden tutup cennete götürecek
Yok valla bir sorun yaşarsa annemle eğer , kıza derim yani ben kendi annemle ben anlasamadım sen nasıl anlasican görüşme derim :)Ay yazik geline neyseki gorumceden cekmez diye dusunuyorum
Kayınvalide adayı savaş boyalarını sürmüş
Pipisini çerçeve yaptırıp duvara aşacak az kaldı
Demene gerek yok annen böyle devam ederse anlar kendi kendine sanki gelin değil kuma alıyor bazı kadinlarYok valla bir sorun yaşarsa annemle eğer , kıza derim yani ben kendi annemle ben anlasamadım sen nasıl anlasican görüşme derim :)
Yok valla bir sorun yaşarsa annemle eğer , kıza derim yani ben kendi annemle ben anlasamadım sen nasıl anlasican görüşme derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?