Merak ettim :)

16 yaşındaki bireyin ayakkabısını bağlamak yanlış işte. Sonra gelin de bağlasın diye bekler hiçbir kadın yapmaz tabii. O zaman hem kendi mutsuz olur hem geliniyle oğlunu huzursuz eder. Farkındalık duygusunu kaybediyorlar resmen kafaları bulanıyor. İlginç. Size de Allah kolaylık versin

Eğer bu paylaşımı gelin görse zaten direk dolacak annene karşı kız.Iyi baslangıçlar değil bunlar.Baştan biraz dikkatli olmak lazım.Sonra gelin beni niye sevmiyor oluyor.

hunter7 arkadaşım güzel babaannem düşüncelerini merak ediyorum seninde..

hahhhaha,erkek anasıyım ama kız anası kulübüne beni de alın ne olur.

şaka bir yani neyi paylaşamıyoruz.evlendirdik,mutlu olsunlar diye.ee gelinim mutsuz olursa,oğlumu da mutsuz eder.niye en sevdiğim varlığın mutsuz olmasını isteyeyim.bana çok mantıksız geliyor.

bu arada,huzurevinde ben de varım değil mi?beni buralarda unutmayın.

Tamamdır arkadaşım yerin hazır kulüpte:))
Herşey karşılıklı değilmi,bir taraf huzursuzsa karşı tarafıda etkiliyor herşey..
Huzur önemli evlilikte..

Ayıpsın muhteşem 4'lü hazır nasılsa okey masasıda hazır okeye dönüyoruz,battaniyelerde hazır :))

Oo kaynananın alası yolda kıza şimdiden üzüldüm ama ilerisi için annenize daha çok üzüldüm çünkü bu senaryo şöyle işliyor;Oğluşunun pipisiyle övünen kaynana gelinini yenmek için türlü oyunlar kurar,ilk etapta başarır ve tam da altın kaplamalı oğluşu annesinin tarafına geçmek üzereyken gelin hanım çevik bir atakla kocasını yanına öyle bir çeker ki oğluşu anasını arayıp sormaz bile Kızı varsa onun kapısını aşındırır,bu durumda size şimdiden geçmiş olsun 3-5 seneye anneniz derin içler çekerek “ah kız evlat başka” diye öğütler verir sağ sola. Güzide ülkemin klasikleşmiş senaryosu

Yok ya çok kırgınim.
Annem gerçekten çok enteresan bir insan.
Allah düşürmesin onu bana. Bana Kaynana gibi bir annem var yani o kadar diyeyim

Yok ya çok kırgınim.
Annem gerçekten çok enteresan bir insan.
Allah düşürmesin onu bana. Bana Kaynana gibi bir annem var yani o kadar diyeyim
Maalesef her anne iyi bir anne olamıyor. Bunu çok iyi biliyorum kendi annemden ötürü. Karnında 9 ay taşıyıp karın doyurmakla olmuyor annelik,büyüdüğünde bile anne evladına yaralar ve kırgınlıklar bıraktıysa demek ki eksikleri varmış. Boşverin, hayatınıza ve kendi kurmuş olduğunuz ailenize odaklanın.

Gelin hanım için çok üzgünüm

Aynen katılıyorum size. Kendi bebeğime öyle bir anne olmamaya and içtim . İstesem de olamam zaten. Ben o kadar Vicdansız bir insan değilim.
30 yaşındayım 30 senedir çekerim annemden. Yıldım artk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…