- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aynen sorma.Demene gerek yok annen böyle devam ederse anlar kendi kendine sanki gelin değil kuma alıyor bazı kadinlar
eski konunuzu biliyorum anneniz evlat ayrımı yapıor oğlunada çoook düşkün belli ama gelini kıskanmay başlamış bile belliErkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sormadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
Allah korusun benimde 1 oğlum var inşallah öyle olmam ya ne saçma kızını da 9 ay sen tasidin oglunudaAynen sorma.
Sanki dünyada tek erkek oğlu.
Yani illa biriyle evlenecek bu çocuk.
Ya bize baya malzeme çıkar burdanSizin gelin gümbür gümbür bdv kv konulari için geliyor
Valla durum onu gösteriyorYa bize baya malzeme çıkar burdan
Gelecem de kızım yokKız anneleri cemiyeti kuruyoruz,erkek annelerine savaş açıyoruz varmı gelen
İlerde çocuğum olursa cinseyeti ne olur bılmıyorum ama ben de varım bendeKız anneleri cemiyeti kuruyoruz,erkek annelerine savaş açıyoruz varmı gelen
Kız benim kızım yok napim konuyumu terkediyimKız anneleri cemiyeti kuruyoruz,erkek annelerine savaş açıyoruz varmı gelen
Gelecem de kızım yok
İlerde çocuğum olursa cinseyeti ne olur bılmıyorum ama ben de varım bende
Kız benim kızım yok napim konuyumu terkediyim
Erkek annesiyim ama sanırım herhangi bir durumda gelinimden yana olurum kızım yok ya ondan
Ben varım kızıma kaynana lik yapacak kadını oyarım :)
Benim oğlum daha 5 yaşında ama kısmetse büyüyüp evlenecek ve geline yaptığım herşey kdvsiyle oğluma dönecek asla kv kim yapmam benBen varım kızıma kaynana lik yapacak kadını oyarım :)
Allah im böyle dünür nasip et bize :)Benim oğlum daha 5 yaşında ama kısmetse büyüyüp evlenecek ve geline yaptığım herşey kdvsiyle oğluma dönecek asla kv kim yapmam ben
Erkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sormadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?