- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.594
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bizdensin hannazım
Aynı ben işte:))
Facemde şunu paylaşmayan 50 yaş üzeri kv adayını dövüyolla..
Bi de şu versiyonu var, oğlu 5-6 yaşına gelenler de sırayla bunu paylaşıyordu:
Eki Görüntüle 2091708
Kusmalar geliyor.
Neyse ki modası geçti bunların.
Kendi oğlu ne izliyormuş haberleri mi ?
Ne kötü yaa ..
Milletin canı mı sıkılıyor, kendince espri mi yapıyorlar çözemiyorum. Yani kesseler şöyle bir yazı ve türevlerini facemde paylaşmam ama paylaşanları görüyorum işte arada. Bunun kız anası versiyonları da var, piremseslileri de var, süper anneleri de var, kocişlileri de var (Onları takipten çıkardım dayanamadım) yani düşünüyorum bazen, ne biçim bi arkadaş çevrem var
Oğulları napiyomus sanki benim oglumda TRT çocuk izliyor şu anda atom parcalamiyor erkek oluncaFacemde şunu paylaşmayan 50 yaş üzeri kv adayını dövüyolla..
Eki Görüntüle 2091708
Kusmalar geliyor.
Facemde şunu paylaşmayan 50 yaş üzeri kv adayını dövüyolla..
Eki Görüntüle 2091708
Kusmalar geliyor.
Tabiki sizdenim abla
Abla kvalidemle yaşadığım her olumsuzluk bana akıl alçısı oldu , diyorumki "demekki böyle yapılmamalı gelinin kalbi kırılır üzülür " ders çıkarıyorum kendime .
Milletin canı mı sıkılıyor, kendince espri mi yapıyorlar çözemiyorum. Yani kesseler şöyle bir yazı ve türevlerini facemde paylaşmam ama paylaşanları görüyorum işte arada. Bunun kız anası versiyonları da var, piremseslileri de var, süper anneleri de var, kocişlileri de var (Onları takipten çıkardım dayanamadım) yani düşünüyorum bazen, ne biçim bi arkadaş çevrem var
Bu tür insanlara biz halk dilinde bencil diyoruz .
Bir söz vardır " üveye etme özünde bulursun , geline etme kızında bulursun "
Kendine nasıl davranılmasını istiyorsan başkalarına da öyle davranılmalı ..
Kendi oğlu atom parcaliyor herhalde. .Facemde şunu paylaşmayan 50 yaş üzeri kv adayını dövüyolla..
Eki Görüntüle 2091708
Kusmalar geliyor.
Ya Kıvanç in anasını anlarım :))Espri yapmaya çalıştıklarını düşünüyorum ben ya, genel face geyikleriyle.
İstisnalar elbette var ama face ile yeni tanışmış-orayı mesken edinmiş belli yaş gruplarının belli esprileri var işte. Arkadaşımın annesi paylaşmış misal oğlunu evermezden önce, ya da işte ne bileyim teyzemin görümcesi (Bende de niye ekliyse kendisi) torunlu gelinli bir gönderme şey etmiş. Gülüyorlar mıdır nedir artık bilmiyorum.
Kıvanç Tatlıtuğ evleneceği sıra annesi facede böyle paylaşımlar yapınca magazincilerin diline dolanmıştı.
O hesap.
Ya Kıvanç in anasını anlarım :))
Oğlunun kıymetli olmasını da anlarım)
Bunlar ne alaka
olmuş bileErkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sormadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
DErkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sormadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
varımKız anneleri cemiyeti kuruyoruz,erkek annelerine savaş açıyoruz varmı gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?