- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.768
- 358
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Belli olmazErkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sormadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
Tabiki yapma öyle bir şey. Bu sefer sen kötü olursun. :)Gorme ihtimali yok ama mesaj atabilirim whatsap Tan :)))
Gardini al annem savaş boyalarını sürmüş geliyor diye :))))
Bu mesaj var yaa %100 doğru hepsi öyleAllah gelinin yardımcısı olsun .
Evlenmeden önce oğluunun suratına bakmazlar , Evlendıkten sonra her gun görmek ısterler .
Kız çok saygılı.
Bilemiyorum ses eder mi.
Yani doğudan bi kız normal görebilir belki
Gorme ihtimali yok ama mesaj atabilirim whatsap Tan :)))
Gardini al annem savaş boyalarını sürmüş geliyor diye :))))
Huzurevi candir ya. Neden ocu gibi bakiyorlar oralara anlayamiyorum. Ben gidiyorum arada,mis gibi oturuyor insanlar giyili kusali. Mutlular. Kendilerini iten kakan da yok. Verip maaslarini kendilerine baktiriyorlar. Evde olsalar ya kendi cocuklari ya da gelin damatlari maasina goz dikecek kurus vermeyecekler belki de. Oyle yasayacagima oleyim daha iyi
Ben de hep merak ederdim, sıkıntılı kaynanaların oğullarıyla bekarkenki ilişkilerini. Resmen hastalıklı bir ilişki bence. Bir canlının, çocuğunun evlenip mutlu olmasını kıskanması, onu mutsuz etmek pahasına hayatına müdahale etmesi sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil. Oğluşuna tapan annelerin psikolojik yardım görmeleri şart.Erkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sormadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
Gelin hanım ekli mi müstakbel kv nin hesabında?
Ortalık fena karışacak daha evlenmeden..
Benim annem kardeşimin ayakkabılarını hala kendisi bağlar gerçi kardeşim küçük 16 yaşında evlenme yaşında değil Yani ama hep der ben kaynanadan çektim ben çektirmem diye zaten bi cüret etsin ben de çekiyorum valla çok bozarım annemiBen de hep merak ederdim, sıkıntılı kaynanaların oğullarıyla bekarkenki ilişkilerini. Resmen hastalıklı bir ilişki bence. Bir canlının, çocuğunun evlenip mutlu olmasını kıskanması, onu mutsuz etmek pahasına hayatına müdahale etmesi sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil. Oğluşuna tapan annelerin psikolojik yardım görmeleri şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?