Merak ettim :)

Belli olmaz
Gelini de fazlasıyla bağrına basar belki oğluşuyla.

Keşke anneniz frenleyebilseniz. Anladığım kadarıyla sizinde aranız iyi değil.
İlerde siz bari iyi olun kv ile kötü olmak görümceyle kötü olmak demek değildir. :)

Kız çok saygılı.
Bilemiyorum ses eder mi.
Yani doğudan bi kız normal görebilir belki

Doğulu kızlar hakkında yanlış bir kanı var. Doğulu kızlar sülale içinde "kız" olmalarından dolayı çok ezilir. Bu nedenle zamanla kendi başının çaresine bakmayı öğrenir :) Aslansın kaplansın paşasın diye ana babaya bağımlı erkeklere benzemezler. :)
Saygı başka ezilmek başka.
Bir doğulu bildirdi. :)

Gorme ihtimali yok ama mesaj atabilirim whatsap Tan :)))
Gardini al annem savaş boyalarını sürmüş geliyor diye :))))

Aman he elleşme sen. :)
Zamanla birbirlerini tanıyıp görecekler.

Bende senin gibi düşünüyorum. Huzur evi bu kadar korkulacak bir yer değil.
Çocuğumun hayatına gasp edeceğime yaşıtlarımla vakit geçirmeyi tercih ederim.
Önemli olan çocuklarınla torunlarınla geçirdiğin vakitlerin güzel olması. Aynı evin için sürekli kavga sürekli huzursuzluk olunca ne oluyor? Çok anlamsız.
Düşünsene sen gezdin gördün ettin. Sonra çocuğun tam aynısını yapacak pat diye ayak bağı oluyorsun. Çok üzücü.
Kendi adıma elden ayaktan düşmeden ölmek nasip olsun.

Annem daha 3 sene onceye kadar başka bir kız için gelinim olacak bu diye kendini parcaladi :)
Hatta bana tutup gelinim beni senden daha çok seviyor bile demişligi vardır :)) ki sevgili idiler o zaman
Şimdide kız bayramlarda filan hala mesaj atıyor diye bu manyak ta benim oğlum bunu bıraktı hala bana mesaj atıyor deli mi ne adam seni bırakmış diyor :))))))))

Anneniz sanki biraz çektiricek gibi duruyor gelininize.
yani iş size düşüyor iyi görümce olmalısınız yazık gelin adayına bari yanında siz olun.

ben burada kendine net ortaya koyan kv den ziyada arkada pusuda bekleyen görümceden korktum

Ben de hep merak ederdim, sıkıntılı kaynanaların oğullarıyla bekarkenki ilişkilerini. Resmen hastalıklı bir ilişki bence. Bir canlının, çocuğunun evlenip mutlu olmasını kıskanması, onu mutsuz etmek pahasına hayatına müdahale etmesi sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil. Oğluşuna tapan annelerin psikolojik yardım görmeleri şart.

Gelin hanım ekli mi müstakbel kv nin hesabında?
Ortalık fena karışacak daha evlenmeden..

Benim annem kardeşimin ayakkabılarını hala kendisi bağlar gerçi kardeşim küçük 16 yaşında evlenme yaşında değil Yani ama hep der ben kaynanadan çektim ben çektirmem diye zaten bi cüret etsin ben de çekiyorum valla çok bozarım annemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…