Merak ettim :)

Saf bile olsa buram buram kokuyor verilen mesaj:))
Ayağını denk al,oğluşum benimdir benim kalacaktır diyor.
Anlamiyorum boyle insanlarida. O zaman everme otur tursusunu kur. Benim kaynananin acik sozlusuymus konu sahibinin annesi :) adamlar evlenince kiymete biniyorlar. Bekarken bana dert yanan kocam simdi anasinin eteginden dusmuyor

Aynen ekip süper olacak,taşlar çalınacak çaylar içilecek.
Bacaklarada battaniyeler örtülecek
Huzurevi candir ya. Neden ocu gibi bakiyorlar oralara anlayamiyorum. Ben gidiyorum arada,mis gibi oturuyor insanlar giyili kusali. Mutlular. Kendilerini iten kakan da yok. Verip maaslarini kendilerine baktiriyorlar. Evde olsalar ya kendi cocuklari ya da gelin damatlari maasina goz dikecek kurus vermeyecekler belki de. Oyle yasayacagima oleyim daha iyi

iğrenç. ne demek birçok prenses girse de . biri gelir biri gider demek istemiş.
böyle kadınlar oğullarını evladı olarak değil kocaları olarak görüyor. kendisi 1 numaralı valide, diğer gelinler kumaları.
utanmasa oğlu ile aynı yatağa girecek.
aşırı bulanlar olabilir böyle düşünüyorum.

Umarım kız akıllı bir kızdır. Şayet böyle bir kaynana ile yaşanmaz. Gözü açıksa asla bu yola girmez. Malesef annen çok çektirecek.

Anlamiyorum boyle insanlarida. O zaman everme otur tursusunu kur. Benim kaynananin acik sozlusuymus konu sahibinin annesi :) adamlar evlenince kiymete biniyorlar. Bekarken bana dert yanan kocam simdi anasinin eteginden dusmuyor

Böyle düşkün anneler var işte,ya karışma yada evlendirme kırsın dizini otursun annesiyle..

Öylede hala toplum olarak öyle düşünülmüyor işte,istenmeyen bakılmayan biri oldumu hemen akla huzurevi geliyor..
İnsanlar orada mutluysa neden kalmasınlar demi..

Kesinlikle
Onun bunun evinde itilip kakilmaktansa
Allah kimseye yasatmasin o istenmeyen insan olma duygusunu. Cok fena

En azından sag gösterip sol vurmamış

Bayılıyorum bu fotoğrafaÇook datluKadın baştan rengini belli etmiş ne güzel.Umarım mesaj yerine ulaşmıştır

çookk tehlikeli hareketler bunlar. Yazık olacak Geline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…