- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Anlamiyorum boyle insanlarida. O zaman everme otur tursusunu kur. Benim kaynananin acik sozlusuymus konu sahibinin annesi :) adamlar evlenince kiymete biniyorlar. Bekarken bana dert yanan kocam simdi anasinin eteginden dusmuyorSaf bile olsa buram buram kokuyor verilen mesaj:))
Ayağını denk al,oğluşum benimdir benim kalacaktır diyor.
Senin oğlanı bana mı ayirsak,hem küçük karıya kıza bakmaz. Hem kaynana derdi yok
Huzurevi candir ya. Neden ocu gibi bakiyorlar oralara anlayamiyorum. Ben gidiyorum arada,mis gibi oturuyor insanlar giyili kusali. Mutlular. Kendilerini iten kakan da yok. Verip maaslarini kendilerine baktiriyorlar. Evde olsalar ya kendi cocuklari ya da gelin damatlari maasina goz dikecek kurus vermeyecekler belki de. Oyle yasayacagima oleyim daha iyiAynen ekip süper olacak,taşlar çalınacak çaylar içilecek.
Bacaklarada battaniyeler örtülecek
Kız çok saygılı.Umarım kız akıllı bir kızdır. Şayet böyle bir kaynana ile yaşanmaz. Gözü açıksa asla bu yola girmez. Malesef annen çok çektirecek.
Öyle bakarsak benim gelin doğmadı daha yada agucuk yapıyor şimdilerde oğlanın 5 yaşında olduğunu düşününceBen birde sey dusunuyorum misal esimle aramda 8 yas var :)))) atiyorum oglumla gelinin arasinda 5-8-10 vs yas olsa ...benim gelinin daha dunyadan haberi yok
O belli olmaz canım içine girmeden sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamışKız çok saygılı.
Bilemiyorum ses eder mi.
Yani doğudan bi kız normal görebilir belki
Anlamiyorum boyle insanlarida. O zaman everme otur tursusunu kur. Benim kaynananin acik sozlusuymus konu sahibinin annesi :) adamlar evlenince kiymete biniyorlar. Bekarken bana dert yanan kocam simdi anasinin eteginden dusmuyor
Huzurevi candir ya. Neden ocu gibi bakiyorlar oralara anlayamiyorum. Ben gidiyorum arada,mis gibi oturuyor insanlar giyili kusali. Mutlular. Kendilerini iten kakan da yok. Verip maaslarini kendilerine baktiriyorlar. Evde olsalar ya kendi cocuklari ya da gelin damatlari maasina goz dikecek kurus vermeyecekler belki de. Oyle yasayacagima oleyim daha iyi
KesinlikleBöyle düşkün anneler var işte,ya karışma yada evlendirme kırsın dizini otursun annesiyle..
Öylede hala toplum olarak öyle düşünülmüyor işte,istenmeyen bakılmayan biri oldumu hemen akla huzurevi geliyor..
İnsanlar orada mutluysa neden kalmasınlar demi..
Kesinlikle
Onun bunun evinde itilip kakilmaktansa
Allah kimseye yasatmasin o istenmeyen insan olma duygusunu. Cok fena
En azından sag gösterip sol vurmamışErkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sorm aadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
Erkek kardeşime annem asiri duskundur. Yere goge sigdiramaz. Ogluşum da oglusum. Evlat ayrimi da yapar. Simdi kardesimin bir kız arkadaşı var , yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. dün de instagram da annem bu fotoğrafı paylaşmis.
Kendisiyle fazla iletişimim yok. Ne o beni arar genelde ne ben onu. sormadım o yüzden. Sizce Bu Kadın in ilerde tipik bir kaynana olma ihtimali var mı ?
Ben mi kendi annemi yanlış anlıyorum?
Eki Görüntüle 2091700
Gorme ihtimali yok ama mesaj atabilirim whatsap Tan :)))Anneniz gümbür gümbür geliyor. İnşallah gelin hanımda görür fotoğrafı da gardını alır.
Gorme ihtimali yok ama mesaj atabilirim whatsap Tan :)))
Gardini al annem savaş boyalarını sürmüş geliyor diye :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?