Herşeyi bilmene gerek yok dedi. Ben onun eşiyim ama. Çok zoruma gitti çok... Ailesine hiç bi yanlışımda olmadı bana söylemesini beklerim.Belki duyacağın şeyler canını sıkabilir diye, eşinde sırf senin canını sıkmamak ve seni üzmemek için anlatmamıştır ,olamaz mı :)
Bence çok üstünde durma bu durumun, anlatmak isteseydi anlatırdı,belli ki aralarında onları ilgilendiren bir mevzu.Şimdi anlatmaz belki ilerleyen günlerde paylaşır seninle hiç belli olmaz..Herşeyi bilmene gerek yok dedi. Ben onun eşiyim ama. Çok zoruma gitti çok... Ailesine hiç bi yanlışımda olmadı bana söylemesini beklerim.
Öyle de dedi. Enişte de bisiler anlatti dedi adamın anlattiarini sana mj anlatcam dedi hakli mi yaniBelki de eniştenin anneyle bir sorunu vardı. Onu konuştular. Mesele eniştenin olduğu için de size söylemedi.
Bende catliyom zaten.. Neden saklama geregi duydukiiiimeraktan çatlardım
Anlayışlı mi olmak gerek biraz. Bendeki bu merak oldukça....Evli değilim öyle bir durumda nasıl hissederim kestiremiyorum ama evli dahi olsanız kişisel durumlar söz konusu olabilir.
Duyacaklarınız belkide huzurunuzu kacırabilir. Sızın uzulmenızı ıstemıyordur bence.Arkadaşlar eşiniz biriyle özel bisiler konuşmak istiyorsa ve bunu size söyleme gereği duymuyosa ne yaparsınız. Yani Eniştesiyle dışarda bisile konuştular bizimde su aralar kayın validem le sorunlarımız var. Ne konustunuz dedim annemle ilgili dedi sana hepsini anlatmak zorunda degilim dedi. Herşeyi bilmek isteme kurcalama dedi . çok zoruma gitti. Sizce de bilmem gerekmez mi ya da ben mj hataliyim?
Öyle de dedi. Enişte de bisiler anlatti dedi adamın anlattiarini sana mj anlatcam dedi hakli mi yani
Bende catliyom zaten.. Neden saklama geregi duydukiiii
Anlatmaz biliyorum. Ama zoruma gitti ya. Annesiyle ilgili konuşup sağlayacağı şey ne olabilir yaniBence çok üstünde durma bu durumun, anlatmak isteseydi anlatırdı,belli ki aralarında onları ilgilendiren bir mevzu.Şimdi anlatmaz belki ilerleyen günlerde paylaşır seninle hiç belli olmaz..
Bak çok haklisin. Kesin öyle düşündükocan biliyo demekki sevgiliye, eşe her şey anlatılmaz. ilerde kötü bişey olursa ona karşı kullanır.. bu mantığı kadınların oturtması lazım. kendi aile sıkıntılarını eşlerine anlatmaması lazım :)
neyse konuya gelecek olursak ağzından laf almak için 40 takla atardım
valla ben emin olmak için öğrenmeyi tercih ederdimBak çok haklisin. Kesin öyle düşündü
Kendisi de bisiler konusmus onu anlatsaydi barii. Kendimi dışlanmış hissediyorumHaklı tabi. Enişte, eşinize, kimseye söylemeyeceği için derdini açmış olabilir. E gelip size laf taşısa hoş olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?