Merakkkk

Bizlerin kadınsal mevzularımız gibi belki eniştenizin erkeksel mevzuları vardır Enişte antropozlu yaşlardamı ? (40-50) çapkınmı? evliliğinde mutlumu mutsuzmu? Takma kafana, yoksa çok meraktan ucu sana dokunur.. Eşin önünde sonunda anlatır, yada varsa bişey kokusu çıkar..

ben cok merak ederdim ama saklıyorsa demekki duymanı istemediği şeyler var da keske bunu göz onunde yapmasaymis

Ben çok didiklemem zaten öğrenip ne yapacam
Enişte ile kayınvalideyle ilgili maximum ne konu olabilir beni ne ilgilendirir derdim

Hayır bilmen gerekmez!

Benim esimde yapar bazen
Ama ben merakta etsem hic umursamıyor gibi davranırım ve sonra aynısını ona yaparım

Bendeki koca sende olsa cildirirdin demek ki. Esim dehset ketumdur. Asla ne ailesi ne isi ne arkadaslariyla ilgili bana birsey anlatmaz. Bana degil, o kimseye birsey anlatmaz. Dedikodudan hoşlanmaz, ben ona birini anlatsam dinler dinler susar. E yorum yapsana derim. Bunu bana anlatmakla ne kazandin ki, sorunu ancak cozumu kimdeyse onla konus der. İlk zamanlar bende kisisel algiliyordum, sonra baktim adamin tarzi bu. Fazladan bit kelam etmez, anca sonuc odaklı... Bazen onun is yerinde falan olan büyük bir degisikligi isten atilmalari falan baskalarindan duyarim, neden söylemedin bana diye sasiririm, bilmek sana ne kazandiracak der gecer. Ben olsam catlarim hemen anlatirim, hatta yemez icmez aksami bekleyemem ararim. Ben oyleyken o böyle... E ne yapalim herkese saygi duymak lazim. Bence esin dogru olani yapiyor. Belki enistesi ile özel konuştular bilmek istemen yanlis.

çok yanlış tutumdasınız.
herkesin bir özeli vardır. belki kv nizin sizinle paylaşılmasını istemediği özel bir durumu vardır.
Olamaz mı? Saygı duymanız gerekir. Eğer şimdi başkalarının özeline saygı duymazsanız da, benzer kişisel bir mahreminiz olduğunda herkesin konuyu didiklemesine ses çıkarmaya hakkınız olmaz.

Kendimi dışlanmış hissediyorum bu şekil

İki erkek arasında konuşulanlar orda kalmalı. Ayrca sizde biriyle özel bişey konuşsanız anlatmak zorundamısınız bence evlilikler dede özel alan olmalı bu kadar içli dışlı olmak iyi değil. Fazla merak iyi değil.

meraktan çatlardım
sende öyle herşeyi yetiştirme sende söyleme bakalım ne olacak
evli değilim ama sevgilim olsaydı söyleseydi tamam da eşim deseydi ne yapardım bilemeedim

Yani ben çatlardım
Benim bilmiceğim birşey ne olablirki kayınvalideciğim için
Gerçekten küser gönül koyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…