- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Hayır bilmen gerekmez!Arkadaşlar eşiniz biriyle özel bisiler konuşmak istiyorsa ve bunu size söyleme gereği duymuyosa ne yaparsınız. Yani Eniştesiyle dışarda bisile konuştular bizimde su aralar kayın validem le sorunlarımız var. Ne konustunuz dedim annemle ilgili dedi sana hepsini anlatmak zorunda degilim dedi. Herşeyi bilmek isteme kurcalama dedi . çok zoruma gitti. Sizce de bilmem gerekmez mi ya da ben mj hataliyim?
Bilme yanı bu kadar :)) sorma etme sınırlı şekildeherseyi bilmne gerek yok derken tavrı nasıldı...
Kendimi dışlanmış hissediyorum bu şekilBendeki koca sende olsa cildirirdin demek ki. Esim dehset ketumdur. Asla ne ailesi ne isi ne arkadaslariyla ilgili bana birsey anlatmaz. Bana degil, o kimseye birsey anlatmaz. Dedikodudan hoşlanmaz, ben ona birini anlatsam dinler dinler susar. E yorum yapsana derim. Bunu bana anlatmakla ne kazandin ki, sorunu ancak cozumu kimdeyse onla konus der. İlk zamanlar bende kisisel algiliyordum, sonra baktim adamin tarzi bu. Fazladan bit kelam etmez, anca sonuc odaklı... Bazen onun is yerinde falan olan büyük bir degisikligi isten atilmalari falan baskalarindan duyarim, neden söylemedin bana diye sasiririm, bilmek sana ne kazandiracak der gecer. Ben olsam catlarim hemen anlatirim, hatta yemez icmez aksami bekleyemem ararim. Ben oyleyken o böyle... E ne yapalim herkese saygi duymak lazim. Bence esin dogru olani yapiyor. Belki enistesi ile özel konuştular bilmek istemen yanlis.
niye dışlanasin ki, bilmemen gerekeni öğrenmek derttir.Kendimi dışlanmış hissediyorum bu şekil
Arkadaşlar eşiniz biriyle özel bisiler konuşmak istiyorsa ve bunu size söyleme gereği duymuyosa ne yaparsınız. Yani Eniştesiyle dışarda bisile konuştular bizimde su aralar kayın validem le sorunlarımız var. Ne konustunuz dedim annemle ilgili dedi sana hepsini anlatmak zorunda degilim dedi. Herşeyi bilmek isteme kurcalama dedi . çok zoruma gitti. Sizce de bilmem gerekmez mi ya da ben mj hataliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?