Kuzum bağırdı soru sorma fazla dedi irdeleme dedi bilmeni gerektiren bisi yok dedivalla ben emin olmak için öğrenmeyi tercih ederdim
Bende hiçbir seyimi anlatmicam artık hemde hiccccBende sinir olurdum başlarda.Öğrenene kadar ugrasirdim ama şimdi cokta tın ..Benden saklayandan bende saklarım mantığıyla hareket ediyorum .O şimdi peşimde geziyor öğrenmek için :)
Kendisi de bisiler konusmus onu anlatsaydi barii. Kendimi dışlanmış hissediyorum
Bende herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilmek isterim :))Yani bence de evliyiz diye herşeyi bilmemek gerekir , eşinizin üslübu yanlış olmuş sadece. Onu da şuna bağladım ben stresli bir konuşma üzerine sormuş olabilirsiniz bu soruyu o da stresli bir şekilde cevap vermiş olabilir :) İnce detaylara takılmayın genele bakın derim :)
Umursamamak en iyisi ama oda bende yokDertleşmişlerdir işte...
Sizle konuşmak istese sizle konuşurdu.
Bu kadar üstüne gitmeyin.
Kendinizi dışlanmış hissetmenize, gerçekten, gerek yok.
Evli olabilirsiniz. Birbirinize özel alan bırakmalısınız. Enişteyle biraz eşleri, anneleri herkesi çekiştirmişlerdir. Rahatlamışlardır.
Bence seninde bilmek hakkınArkadaşlar eşiniz biriyle özel bisiler konuşmak istiyorsa ve bunu size söyleme gereği duymuyosa ne yaparsınız. Yani Eniştesiyle dışarda bisile konuştular bizimde su aralar kayın validem le sorunlarımız var. Ne konustunuz dedim annemle ilgili dedi sana hepsini anlatmak zorunda degilim dedi. Herşeyi bilmek isteme kurcalama dedi . çok zoruma gitti. Sizce de bilmem gerekmez mi ya da ben mj hataliyim?
Anlatma biz kadınlar burada kaybediyoruz işteBende hiçbir seyimi anlatmicam artık hemde hicccc
Yok ya es nasıl el olur. Ama mesafe olmalı Galiba haklisineşi olabilirsin ama kendi ailevi,özel meselesni sana yansıtmak istemeyebilir.
benim de ailemdeki özel sıkıntıları eşimle paylaşmam.o bizim aile sırrımızdır sonuçta eşin el.
Yok ya es nasıl el olur. Ama mesafe olmalı Galiba haklisin
Eşimin herşeyini bilme gereği duyuyorum nedense buda bu gibi olaylarda csnimi skıyoBelki baska birini ilgilendiren bir konu, belki gerçekten sizinle alakası yok. Eniştesi rica etti belki, söz verdi kimseye anlatmayacağına dair. Bunu takacak bişey yok bence.
Haklisin canım haklisin. Onlar uyanıklık yapiyo ben salaklikEl'den kastım sonuçta kan bağınız yok bazı aile içi durumlarda eş de olsa yabancı kalır onu demek istedim.
Bilmek istemesine bende isterim tabiki ama özel alanlara da saygım varBende herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilmek isterim :))
Beyfendi şimdi rahat rahat uyuyo ama benBilmek istemesine bende isterim tabiki ama özel alanlara da saygım var
AmanınnnBeyfendi şimdi rahat rahat uyuyo ama ben
Arkadaşlar eşiniz biriyle özel bisiler konuşmak istiyorsa ve bunu size söyleme gereği duymuyosa ne yaparsınız. Yani Eniştesiyle dışarda bisile konuştular bizimde su aralar kayın validem le sorunlarımız var. Ne konustunuz dedim annemle ilgili dedi sana hepsini anlatmak zorunda degilim dedi. Herşeyi bilmek isteme kurcalama dedi . çok zoruma gitti. Sizce de bilmem gerekmez mi ya da ben mj hataliyim?
Sevgimi fazla göstermek fazla iilgilenmek üzerine titremk herşeyiyle ilgilenip merak etmek iyi gelmiyor sanırımBen bazen her seyi bilmek istemiyorum. Ne kadar az sey bilirsem o kadar mutlu oluyorum.
Size de tavsiye edebilir, huzuru artiyor insanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?