Merakkkk

Kendisi de bisiler konusmus onu anlatsaydi barii. Kendimi dışlanmış hissediyorum

Dertleşmişlerdir işte...
Sizle konuşmak istese sizle konuşurdu.
Bu kadar üstüne gitmeyin.
Kendinizi dışlanmış hissetmenize, gerçekten, gerek yok.
Evli olabilirsiniz. Birbirinize özel alan bırakmalısınız. Enişteyle biraz eşleri, anneleri herkesi çekiştirmişlerdir. Rahatlamışlardır.

Bende herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilmek isterim :))

Bilmen gereken bişey olsaydi soylerdi üstüne düşme bostan yerede kafani yorma

Umursamamak en iyisi ama oda bende yok

Bence seninde bilmek hakkın

eşi olabilirsin ama kendi ailevi,özel meselesni sana yansıtmak istemeyebilir.
benim de ailemdeki özel sıkıntıları eşimle paylaşmam.o bizim aile sırrımızdır sonuçta eşin el.
Yok ya es nasıl el olur. Ama mesafe olmalı Galiba haklisin

Belki baska birini ilgilendiren bir konu, belki gerçekten sizinle alakası yok. Eniştesi rica etti belki, söz verdi kimseye anlatmayacağına dair. Bunu takacak bişey yok bence.

Belki baska birini ilgilendiren bir konu, belki gerçekten sizinle alakası yok. Eniştesi rica etti belki, söz verdi kimseye anlatmayacağına dair. Bunu takacak bişey yok bence.
Eşimin herşeyini bilme gereği duyuyorum nedense buda bu gibi olaylarda csnimi skıyo

Ben bazen her seyi bilmek istemiyorum. Ne kadar az sey bilirsem o kadar mutlu oluyorum.
Size de tavsiye edebilirim, huzuru artiyor insanin.

Ben bazen her seyi bilmek istemiyorum. Ne kadar az sey bilirsem o kadar mutlu oluyorum.
Size de tavsiye edebilir, huzuru artiyor insanin.
Sevgimi fazla göstermek fazla iilgilenmek üzerine titremk herşeyiyle ilgilenip merak etmek iyi gelmiyor sanırım

Ay kuzum ne konuscaklar yahu sende tutup kadın muhabbeti yapmadilar ya takılma bu kadar. .

Ben 2 buçuk yıllık evliyim esimle herseyi konusuyrz. Ailevi falan beni ilgilendirmeZ madem diğer yarım herseyi bende bilmeliyim yoksa catlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…