Meraklı hamişler bhcg değerlerini paylaşalım mı?

oyyy kız ıkız olmasın nasıl bı artıs o oyle maşallah:):)

gercı kısıye gore degısıyo degerler ama cok artmıs ya ondan dedım yanı.

bak bende endişelendşm şimdi, neden dr bende bunun üzerine hiç durmadı anlamadım.
sar 28 ocak, 25 şubatta kan testinde 139,7 çıkmıştı. bir daha baktırmadım, bu normal mi?

Joys bence değerlerin normal ama belli olmuyor gördüğün gibi çok düşük olan birden fırlıyor çok yüksek olan pat diye düşebiliyor bence tekrar ölçüm yaptır.Böylece seyrini düzenli izlersin.Ay bugün çok mutluyum hepinizi öpebilirim:))

Allah mutlulugunu daım etsın tatlım. inş saglıkla kucagına alırsın bebişini.

oyyy kız ıkız olmasın nasıl bı artıs o oyle maşallah:):)

Ya sorma canım Dün eşimin iş yerinden bir arkadaşı yanına gelmiş seni rüyamda gördüm ikiz bebeğin olacakmış sevinçle sonucu müdüre gösteriyordun demiş.Oda gülmüş hamile olduğumu söyleyememiş.Şimdilik gizliyoruz. sizlerden başka kimse bilmiyor şşş çaktırmayın kızlar olumunekankayizsmileHayırlısıyla Sağlıklı bir bebişim olsun da başkada bişey istemem opuyorumnanaktan

bence de ikiz sanırımkaydirigubbakcemile3 aramızda tamam:içelim:

balum şimdi Embryo uzm DR Sevinç Egenin bi yazısını okudum ilişkiden sonraki 12. gun BHCG 200 ve ustu oldugunda çoğul gebelik düşünülürmüş daha düşükse mutlaka tekil gebelikmiş.Benim büyük ihtimal tekil gebelik yani..Bide günlük bir bardak ılık suya bir kasık bal ve bir limon karıştırıp için bebeginize iyi gelir artı günlük folik asit alın diye yazmış.:içelim:

folık asıt vermedı mı sana doktorun. ben ıcıyorum zaten.

slm canım ben henüz kendi doktoruma gitmedim folik asiti 4 aydır kullanıyorum zaten.sabah florya tesislerinde kahvaltı yaptık çiçekler yeşillik deniz moralim tavan yaptı ordanda bakırköy pazarına gittik bir şirin bebek kıyafetleri vardı sorma almamak için kendiimi zor tuttum 35 hafta nasıl geçicek sabırsızlıktan ölüyorum vallakaydirigubbakcemile3

canım aynen dediğim gibi.adet günümde 42.55 ti.425 değil.:ecrin_bebek:4 gün sonra 1350 olmuştu.ilk kan sonucumu alınca doktorumu aramıştım.suan 4 haftalık falansın haftaya gel keseyi görelim demişti.5 haftalıkken gittiğimde keseyi görememiştik.kaydirigubbakcemile6.haftamda kanamam oldu.tekrar dr.a gittim.keseyi ozaman görmüştük.7+6 günlükken kalp atışını duyduk.değerlerim fazlaca artmasına rağmen keseyi ve bebeği geç gördük.hatta ben değerlerim cok artınca ikiz gebelik olabilirmi diye forumdaki ikiz hamile arkadaslara mesajlar göndermiştim.bazıları olabilir.değerin cok artmış demişti.doktoruma sordum.bazı kişilerde özellikle kız bebek bekleyenlerde vede dış gebeliklerde beta hcg hormonu fazla artabiliyormuş.herkesde aynı oranda artacak diye bir kaide yok ki canım.bazılarında iki günde iki katı bile artmıyor.allahıma sükürler olsun sağlıklı bir kız bebek bekliyorum.opuyorumnanaktan

aynen ya:) bakırkoyde babamın bufesı var:) pazarında neler vardı gelınce gıdım:)

ya benimde degrim..46.8 1 hafta önceydii.
çaşba tekrara yapılv-cak nedir senceebilmiyorumkismile

canım sen ekım annelerı topıcıne ugramıstın sanırım yanlıs mı hatırlıyorum. hamılesın ama ne kadarlık ona baglı. ama merak etme bı sorun yoktur inş.

slm kızlar.bugün dokrota gittim.kan testim 460 a yğkselmiş.doktor çok iyi dedi.1 hafta sonra çağırdı keseyi görmek için ALLAH isteyen herkese verinn.Aminnn

çok sğaol balum.darsı bütün isteyenlerin başına.Şımdi kese görünür mü diye tedirginlklerim başlıyo :)doğurana kadar rahat yok bana :))

çok sğaol balum.darsı bütün isteyenlerin başına.Şİmdi kese görünür mü diye tedirginlklerim başlıyo :)doğurana kadar rahat yok bana :))

emın ol en buyuk tedırgınlıgı kalp atısı ıcın gun verdıkten sonra yasıycaksın. boyle bı merak boyle bı sabırsızlık daha yok. merak etme hersey yolunda gıdecek inş.

inş cnm ya.ben kaç haftalıkken öğrenebilrm acaba kalp atışını. ben şuan son satıma göre 4+ 5 haflık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…