Meraklı hamişler bhcg değerlerini paylaşalım mı?

iyi ya senin çoğu bitmiş azı kalmış çok şükr.bende görürmüyüm acaba

gorursun tabı. sata gore olmayabılıyo canım degısebılıyo. keseyı gorunce kac haftalık oldugunu soylıycek sana. goreceksın pıt pıtlarını. kasım annesı olucan dımı. topıc e baktın mı hıc. ben ekım annelerı topıcınde yazıyorum.

yok ya
orya nasıl gidicemi bilmyorum :) daha doğrusu siteyi tam bilmiyorum

anladım. ben sana lınk yollıyım gırıp orda da yaz. herseyını senınle hamılelıgı yakın olanlarla paylasırsan hamılelıgın daha bılgılı gecıyo. mutlaka gır bak.

slm kızlar sorularıma yanıt alamaz oldum ama olsun ben genede yazayım şimdiki sorunum folik asit.doktor folıc plus ilacımı günde 3 defa kullan dedi eşim fazla olmasın sen bi sor bakalım dedi.bana yardım edin

slm kızlar sorularıma yanıt alamaz oldum ama olsun ben genede yazayım şimdiki sorunum folik asit.doktor folıc plus ilacımı günde 3 defa kullan dedi eşim fazla olmasın sen bi sor bakalım dedi.bana yardım edin

folıc plus ı herkes 3 tane kullanıyo. folbıol 1 tane kullanılıyo. dogru yanı.

merhabalar Rabbim hepiimize kucağımıza lamyı nasip etsin :) göbiklerimiz cıksın benim sat 4 şubat
6 martta bhcg 304 9 martta 668 dr. gayet güzel dedi ama ben cok endişeliyim elimden gelse hergün dr. gidicem :CüvCüv:

Selamlar

Benim Sat 31 Ocak 4+5 ken ilk gittim
5 Mart Bhcg: 411.6
12 Mart Bhcg: 3.262

Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba kızlar. bugün doktoruma gittim.6+5 günlük hamileyim kesemizi gördük çok şükür ama kalp atışları malesef bir sonraki randevumuza kaldı.doktoruma bchg değerimdeki artışın sebebini sordum 4 günde 227den 2100lere fırlayınca ikiz gebelikten şüpelendik hatta doktorda olabilir dedi neyseki ultrasonda tek kese göründüde oh çektim.zira ıkiz bebeğin zorluğunu ablamda yakınen gördüğüm için korkuyordum açıkçası Rabbim kısmetini çifter verir inş.Topikte bir arkadaş yüksek Bchg kız çocuğununda göstergesi olabiliyor yazmış.Hakkımızda hayırlısı kız çocuklarınıda çok severim hatta şimdiden ismini elf zeynep koymayı düşünüyoruz:))Muhtemel doğumu tarihini sormayı unuttum SAT 29 ocak sizce hangi tarih olabilir?

[

canım sen ekım annelerı topıcıne ugramıstın sanırım yanlıs mı hatırlıyorum. hamılesın ama ne kadarlık ona baglı. ama merak etme bı sorun yoktur inş.[/QUOTE]

evt canım şöyle bii baktım tatlım ekim annesi degilim diyede yazmıştım:))

şuan seviyemiz balum 1001 nasıl:bbo:

arkadaşlar benim bhcg 14,4 ama benim henüz adetime 2 gün var bu ne demek sizce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…