ıyı cok sukur. kalbı atıyo pıt pıt:) nısanın 2 sınde yıne gıdıcem ıns doktora.
BALUM NERDESİN BALUUUUUUUM.Göremedim seniiiolumunekankayizsmile Ben buara şubatta hamile kalanlar topiğine çok takılıyorum sende ekim anneleri topiğindesin sanırım.Vallahi seni ortadoğu ve balkanların insana en moral veren een rahatlatan anne adayı seçiyorum.Hemen hemen herkesin içine su serpmişsin sağol arkadaşım.Rizenin ferahlatan yeşili sanada yansımış sanki a.s.
Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba kızlar. bugün doktoruma gittim.6+5 günlük hamileyim kesemizi gördük çok şükür ama kalp atışları malesef bir sonraki randevumuza kaldı.doktoruma bchg değerimdeki artışın sebebini sordum 4 günde 227den 2100lere fırlayınca ikiz gebelikten şüpelendik hatta doktorda olabilir dedi neyseki ultrasonda tek kese göründüde oh çektim.zira İkiz bebeğin zorluğunu ablamda yakınen gördüğüm için korkuyordum açıkçası Rabbim kısmetini çifter verir inş.Topikte bir arkadaş yüksek Bchg kız çocuğununda göstergesi olabiliyor yazmış.Hakkımızda hayırlısı kız çocuklarınıda çok severim hatta şimdiden ismini elf zeynep koymayı düşünüyoruz:))Muhtemel doğumu tarihini sormayı unuttum SAT 29 ocak sizce hangi tarih olabilir?
[
canım sen ekım annelerı topıcıne ugramıstın sanırım yanlıs mı hatırlıyorum. hamılesın ama ne kadarlık ona baglı. ama merak etme bı sorun yoktur inş.
evt canım şöyle bii baktım tatlım ekim annesi degilim diyede yazmıştım:))
şuan seviyemiz balum 1001 nasıl:bbo:
arkadaşlar benim bhcg 49.97
hamilesin canım..2 haftaya yakın nerdeysee tebriklerrrrr
arkadaşlar benim adetim 1 hafta gecikti doktora gittim ultrasonda baktı,küçük siyah nokta şekinde görünüyordu kan tahlili 1860 çıktı.Bugün başka bir doktora gittim bu sonuçla görünmez en az 3000 veya 5000 olması gerekiyor dedi,fakat ben yine minik nokta şeklinde gördüm yarın tekrar kan tahlili istedi.Bende şimdi kafama takıyorum acaba bir sorun varmı diye sizce kese görünürmü yoksa bir sorun mu var?
kan degerın mı 1001 tatlım senın? bebegının kesesını goreceksın o zaman:)
:)]
bugun gıdeceksın doktora hadı hayırlısı:)
balumm gitim dr göremedii transvjinal ultrasyon yaptı ama gene yokk..anşamadım ben fisfisfis5 hafta olduu en son adt 10 şubat..garip degilmii sencedeekafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar.benim beta hcg değeri 536.9.nasıl acaba.bence düşük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?