Meraklı hamişler bhcg değerlerini paylaşalım mı?

ıyı cok sukur. kalbı atıyo pıt pıt:) nısanın 2 sınde yıne gıdıcem ıns doktora.

BALUM NERDESİN BALUUUUUUUM.Göremedim seniiiolumunekankayizsmile Ben buara şubatta hamile kalanlar topiğine çok takılıyorum sende ekim anneleri topiğindesin sanırım.Vallahi seni ortadoğu ve balkanların insana en moral veren een rahatlatan anne adayı seçiyorum.Hemen hemen herkesin içine su serpmişsin sağol arkadaşım.Rizenin ferahlatan yeşili sanada yansımış sanki a.s.

sagol canım benım. ekledım ben senı. msj yazmıssın bana tesekkur ederım:) rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınopuyorumnanaktan

5 kasım gozukuyo. satınla uyumlu hemde bebısın maşallah. ama ekımde de dogarsa sasırma erken gelebılıyo bebekler:)

[

canım sen ekım annelerı topıcıne ugramıstın sanırım yanlıs mı hatırlıyorum. hamılesın ama ne kadarlık ona baglı. ama merak etme bı sorun yoktur inş.

evt canım şöyle bii baktım tatlım ekim annesi degilim diyede yazmıştım:))

şuan seviyemiz balum 1001 nasıl:bbo:[/QUOTE]

kan degerın mı 1001 tatlım senın? bebegının kesesını goreceksın o zaman:)

arkadaşlar bende hamileyim ama benimde düşük doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi korkuyorummm

bugün tekrar gittim dr bhcg 49,97 çıktı opuyorumnanaktan dr artık annene haber verebilirsin dedi kaydirigubbakcemile3 29 unda gel keseyi görelim dedi benim değerim 48 saat de 3 katına çıkmış nerdeyse:))))))))))))))))))))

evt canım şöyle bii baktım tatlım ekim annesi degilim diyede yazmıştım:))

şuan seviyemiz balum 1001 nasıl:bbo:

kan degerın mı 1001 tatlım senın? bebegının kesesını goreceksın o zaman:)[/QUOTE]

hcg evtttt balum :)ctsi gitcez bakalım görürsek söylerim:)saolllll canıma.s.

arkadaşlar benim adetim 1 hafta gecikti doktora gittim ultrasonda baktı,küçük siyah nokta şekinde görünüyordu kan tahlili 1860 çıktı.Bugün başka bir doktora gittim bu sonuçla görünmez en az 3000 veya 5000 olması gerekiyor dedi,fakat ben yine minik nokta şeklinde gördüm yarın tekrar kan tahlili istedi.Bende şimdi kafama takıyorum acaba bir sorun varmı diye sizce kese görünürmü yoksa bir sorun mu var?

1860 da gorunmesı lazım aslında nıye gozukmez demıskı doktor. bana doktorum 1000 olunca gozukur demıstı. hatta ondan oncede kan bırıkmesı olarak gostermıstı.

herkesin bebişleri hayırlı olsun. bu arada kızlar yazılarınızın altındaki bebiş resmini nereden yapıyorsunuz bi de siteye nasıl ekleyebiliyoruz onu. sürekli güncelleme yapmamız mı lazım.

Merhaba ben Gülsen bu siteye yeni üye oldum. 13 yaşında bir oğlum var 2. çocuk istediğim için nerdeyse 6 yıldır çabalıyorum. 2 kez dış gebelik geçirdim. En son tüp bebek tedavisi denedik ve bu gün embriyo transferinin 12. günü beta hcg sonucum 100.1 yani hamileyim. Ancak bu değere göre çoğul gebelik olabir mi bilmiyorum. Darısı tüm isteyenlerin başına.:lepi::lepi:

4 haftalıkken 10,800
2 gün sonra da 18,300 çıkmıştı benim değerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…