Meraklı koca

hakkınızda gerekli inceleme yapılacak merak etmeyin zaten.

Etmiyorum zaten teşekkür ederim verdigim cevaba binayen boyle dusundunuz sanirim bi arkadasim esim icin gay olabilir dedi bende tam tersini dusunmustum dedim ve o aciklamayi yaptim her neyse inceleme olsun sizde rahat edin bende

Heh konudaki yorumlar tam ekşi sözlüğe malzeme olacak cinsten. Ben istemem erkek tarafından okunsun ne demek yahu ahsjsjs. Üye olmaya gerek yok gayet de okunabiliyor site. Erkekler de okuyor hani. Kaldı ki herhangi bir erkek kadın olduğunu iddia ederek üye olabilir. Tek kelam yazmadan sadece okuduğu vakit erkek olduğu tahmin edilemez. Biz üye olurken vajinamız olduğuna dair doktor raporu sunmadık siteye değil mi? Gerçekten hayrete düşüyorum bazı yorumları okuyunca.

Konu sahibi istiyorsa okusun niye takıldınız buna? Rahat edemem diyorsanız başka bir üyelik alın onunla yazın. Kocanız da bilmesin.

Ben gidip gusül abdesti alayım bir koca tarafından yazdıklarım okunmuş. Cenabet olmuşumdur bence.

Edit: ay dur hepsini okumamışım. Psikolojik çıkarım da yapılmış ajsjkskdkdkd.

Yani sonran görüp baska nerelere uye oldun demesin baska suclamalara maruz kalmamak icin yuzde yuz seffaf olmak durumundayim zamaninda benle alakali bi kac guven sorunu oldu (yalanla alakali) o yuzden artik dikkat ediyorum
Canm baksın burda ay cok ayıp yok benım özelimden elin adamına ne yazmışlar böyle şeyleri düşünen insanlar buraya üye olmasınlar bence km yazarsa yazsın tüm bunlar Google da cıkıyor ben üye olmadan konu araştırıyordum kadınlarkulubü cktı snra bende üye oldum artık baksın nolcak kimi erkekler meraklı olur gay falan oldgunu siz bilirsiniz zaten eşinizin böyle şeylere takılıpda burdan ckmak istersenz ckın bence normal şeyler benım eşim bakmaz ama ne yazıyon diye merak eder burda kmse kmseyi tanmıyor eşin yalanını yakalamş iyi yapmışssın demeklede ne olursa olsun milleti boşverip dürüst olun evlilik de güven olmadan sevgi saygınn önemi yok Allah beş parmağı bile aynı yaratmazken insanlar nasıl aynı olsun her erkek aynı değildir takılmayın boş şeylere okusun merak etmiş siz kocanıza evliliginize bakın

Canm baksın burda ay cok ayıp yok benım özelimden elin adamına ne yazmışlar böyle şeyleri düşünen insanlar buraya üye olmasınlar bence km yazarsa yazsın tüm bunlar Google da cıkıyor ben üye olmadan konu araştırıyordum kadınlarkulubü cktı snra bende üye oldum artık baksın nolcak kimi erkekler meraklı olur gay falan oldgunu siz bilirsiniz zaten eşinizin böyle şeylere takılıpda burdan ckmak istersenz ckın bence normal şeyler benım eşim bakmaz ama ne yazıyon diye merak eder burda kmse kmseyi tanmıyor eşin yalanını yakalamş iyi yapmışssın demeklede ne olursa olsun milleti boşverip dürüst olun evlilik de güven olmadan sevgi saygınn önemi yok Allah beş parmağı bile aynı yaratmazken insanlar nasıl aynı olsun her erkek aynı değildir takılmayın boş şeylere okusun merak etmiş siz kocanıza evliliginize bakın

Olayi tam anlami ile anlayip bana hak verdiginiz icin teşekkür ederim

Özelini paylaşmak istemeyen buraya yazmaz zaten
Herkesin erişebildiği bir site burası
Meraka gelince eşim merak etmez, yüzlerce kadın bir olup erkekleri gömüp paranoya yapıyorsunuz diyor :)))
Bizler fikir alış verişini seviyoruz ama eşimin erkek olarak farklı bir bakış açısı var, kendi kocanızı kendiniz tanımayıp başka kadınlardan fikir almanız garip diye bir yorumu olmuştu bir zamanlar , belki de eşinizin merakı kadınların bakış açısı üzerinedir, yani biz erkekler şöyle davranınca kadınlar ne düşünüyor gibi, kızılacak bir durum değil bence

Belki de erkek olsam ben de arada okurdum

Kadınların bir sonraki hamlesini öğrenirdim :)

Düşünsenize , delil toplarken bile adım adım bir çok erkeği uyandiriyoruz burada.

Oncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
Biz size güvenip yorum yaparken sizin meraklı kocanızın okuması hiç hoş değil 🤷‍♂️ burası kadın sayfası bu yorumu okutun ona erkeğin meraklısını hiç sevmiyorum 🤐 🤐 😒

Bence bir erkegin burayi okumasi gayet normal yani bdv'yi , gercektrn cok enteresan mevzular var
Adam buyuk hayret icerisinde okuyordur sonra da erkek arkadaslarina anlatiyordur
Ben bile bazen hayretler icerisinde okudugum konulari esime anlatiyorum , sacmalama milana olmaz oyle sey diyor 😂😂
Haha benimki de inanmiyor. Yine keklemişler seni diyor🤣🤣🤣

Okusun sorun yok, sorun olsa yazmayiz zaten.. ama sen rahatsiz oldugun icin soyluyorum: esegin aklina karpuz kabugunu sen sokmussun😑

Bende mi sorum var yoksa sizdemi cozemedim yapmis oldugunuz imayi daha net yazarmisiniz neyi biliyorum mesela
Yapmış olduğum imayı şikayetlerimde bildirdim ve görünen o ki haklıymışım sevgili erkek üye ;) Neyse zaten sen görmeyeceksin ama yorumlarımı beğenmeyen arkadaşlara belki bir faydası olur ;)

Ayy erkek sinek gelmiş, kaç kaç :KK70: :KK70:, benim eşim hep kitap okur, keşke bende buraları okuyacağıma biraz daha fazla kitap okusam :110:

Back
X