Meraklı Kv

İzliyorum o videoları. Ben sınır koyduğumu düşünüyorum. Ama eşime göre aileye sınır koymak yanlıs. Annesı perdeyi yıkadınız mı, leke vardı cıktı mı falan en ufak detayı sorar. Eşim aşırı aılecı.
Iste artik esiniz ve siz bir ailesiniz kok aile ikinci sirada, yani ikinizin kurduğu evin dışındaki herkese sinir konmali esinizin aileci oldugunu bilmiyor muydunuz ya da evlenmeden once sormadiniz mi? Mesela ben 1 ay görüştüğüm adama bile sordum o da bana sorardi örnekler üzerinden giderdik erkekler pek o sınırı koyamiyor kadin bizim.ailenin icine girdi diye düşünüyor ama oyle degil işte
Bir de ben kendi ailemde görmediğim için garip geliyor

Gecen perdeleri yıkadınız mı dıye sordu kv. Aklıma da suan gelmıyor. Ama didik didik herseyı sorar. İyi ki yakın oturmuyoruz

Sana mı eşine mi sordu

15 yıllık evliliğimde bunu ne annem ne kv sordu

Sorsa neden sordun, ne yapacaksın sen mi yıkayacaksın derim

Kibar ol amannnnn boş ver de

Yani özetle kesse de o sorduğu sorunun cevabını verme konuyu geçiştir

4aydır bu böyle

Diger cevaplarinizi göz önünde bulundurursak sorunun büyük kismi esinizde. Herseye dahil eden o. Kv disardan gelip internet paketin bittigini bilemez. Esiniz herseye annesini babasini katiyorsa onlar da yorum yapiyor tabi. Esiniz daha bir birey oldugunu ve artik herseyin raporunu vermek zorunda olmadigini anlamamis galiba. Kaldiki bu artik sadece onun evi degil, sizinde eviniz

e zaten sebep belliymiş? eşinizin ağzını tutması lazım,tek çözüm bu. ama tutmayacak adım gibi de eminim:işsiz:

işte böyle şeylere de gerek yok. ortamı germekten başka bir işe yaramıyor.
bu tarz radikal değişikliklere girmeden önce sadece çenesini tutmayı öğrense,zaten gerek kalmayacak başka bir şeye.

bakın adım gibi eminim,eşiniz sizin üstünüze atacak topu da, işte mıy mıy,kem küm, eşimle kavga ettik o istemiyor sizinle konuşmamı diyecek.:işsiz:

çünkü ona göre gidip her şeyi anlatması yanlış bir şey değil,asla da yanlış bulmayacak.
Bana göre konussun.ısterse hergun konussun onlarla. Ama muabbetleri hep bızım ev. Evde ne oldugu ne bıttıgı

Diger cevaplarinizi göz önünde bulundurursak sorunun büyük kismi esinizde. Herseye dahil eden o. Kv disardan gelip internet paketin bittigini bilemez. Esiniz herseye annesini babasini katiyorsa onlar da yorum yapiyor tabi. Esiniz daha bir birey oldugunu ve artik herseyin raporunu vermek zorunda olmadigini anlamamis galiba. Kaldiki bu artik sadece onun evi degil, sizinde eviniz
Eşime 35 yasındasın herseyı rapor etme dedim zaten. Evet o herseyı anlatıyor. Bi firma ile anlasmıstık. Napalım dıye kararsızdık.merak etmısler. Ben sevmıyorum her detayı bılmelerıni.

Benimde görümcem çok meraklı ☺️
Ama takmayın örnek vererek bu durumdan hoşlanmadığınızı dile getirin. Eşinize de bu durumu yansıtmayın yoksa size cephe alır haklı dahi olsanız. Allah kolaylık versin yenisiniz nasıl alıştırırsanız öyle gider siyasi bir şekilde çaktırmadan yönlendirin kv ve eşinizi😂

İnternet paketi 4 aylık evlilikte nasıl bitti

Kv bunu nereden biliyor

Bu seni nerden ilgilendiriyor diye neden sormuyorsun

Cici gelin olma

Bir gün sana ne diye kv ye söyle eşine tembih etmekten daha kolay

O desin sizi düşündüm diye sen de ona gerek yok biz kendimiz hallederiz de
Tersleyemem kı. Sonra daha kötü olur. Şöyle aslında. Kvlerın ev İnterneti eşimin üzerine idi. Eşim bizim ev ıcın sen üzerine al o evı de öderiz nolcak 100 TL dıyordu. Ben ıstemedım. Hayır nakil yap dedım. Nakıl yaptırdım Interneti

Bana göre konussun.ısterse hergun konussun onlarla. Ama muabbetleri hep bızım ev. Evde ne oldugu ne bıttıgı
işte kendisi meselenin aslında devamlı olarak iletişimde kalmaları değil de,iletişim sürecinde sizin özelinizin konuşulmasının olduğunun bilincinde değil.

çözüm yolu bile ''tamam aramasın söylerim'' adam idrak edememiş ki meseleyi? yani haklısın özelimizi anlatmayacağım demiyor,hala sizin ailesiyle fazla konuşmasına kızdığınızı düşünüyor. yani üzgünüm ama yine devam edecek bu durum....

Benimde görümcem çok meraklı ☺️
Ama takmayın örnek vererek bu durumdan hoşlanmadığınızı dile getirin. Eşinize de bu durumu yansıtmayın yoksa size cephe alır haklı dahi olsanız. Allah kolaylık versin yenisiniz nasıl alıştırırsanız öyle gider siyasi bir şekilde çaktırmadan yönlendirin kv ve eşinizi😂
Nasıl yönlendırcem kı. Ben aşırı açık sözluyum. Eşime söyledım cok meraklı soruyo dıye. Kı annesıne de derım asırı meraklısın dıye🤣

işte kendisi meselenin aslında devamlı olarak iletişimde kalmaları değil de,iletişim sürecinde sizin özelinizin konuşulmasının olduğunun bilincinde değil.

çözüm yolu bile ''tamam aramasın söylerim'' adam idrak edememiş ki meseleyi? yani haklısın özelimizi anlatmayacağım demiyor,hala sizin ailesiyle fazla konuşmasına kızdığınızı düşünüyor. yani üzgünüm ama yine devam edecek bu durum....
Evet sorun bu. Ben dıyorum ki bu sorulardan kendı uzerımde baskı hıssedıyorum. Tamam aramasın dıyor. Sık konusmak ıyı degılmıs dıyor

Bizim evin herseyını merak edıyolar. Eşime yatan maaşı bıle sormuslar. Bana tuhaf gelıyor. Dun trıplı sekılde anlatmam herseyı dedi. Ama eşime her detayı söylememesini bu evın mahrem oldugunu söylıycem
Yani aslında söylemeye gerek dahi yok ama ılla kı soyleyerek ıdrak edecekse söyleyin elbette. Böyle şey mi olur yahu.

Siz söylemezseniz nereden bilecekler internet paketinin bittiğini ? Onların meraklı olması değil sizin sorununuz.. Sorun ağzında bakla ıslanmayan eşiniz yada siz.. kendinizi düzeltin,sorun kalmayacktır.
Ben anlatmıyorum. Hatta anlatmak aklıma bıle gelmıyor. Eşim söyluyor herseyı

Yani aslında söylemeye gerek dahi yok ama ılla kı soyleyerek ıdrak edecekse söyleyin elbette. Böyle şey mi olur yahu.
Maaşı falan onlar soruyor. Avans ne kadar yattı. Fatura ne geldı falan. Eşime göre normal bu sorular. Sıkılmadan cevaplar hepsını

Bir dahakine liste verin o listeden sorsun. Yani merak edebilir sorabilir. Zorla lu firmadan alın interneti demiyorsa sormasında ne mahsur var. Biraz abartmışsınız. Kötü niyetli değilse yada çok özel konulara müdahale etmiyorsa bu kadarına da hakkı olsun.

Iste artik esiniz ve siz bir ailesiniz kok aile ikinci sirada, yani ikinizin kurduğu evin dışındaki herkese sinir konmali esinizin aileci oldugunu bilmiyor muydunuz ya da evlenmeden once sormadiniz mi? Mesela ben 1 ay görüştüğüm adama bile sordum o da bana sorardi örnekler üzerinden giderdik erkekler pek o sınırı koyamiyor kadin bizim.ailenin icine girdi diye düşünüyor ama oyle degil işte
Bir de ben kendi ailemde görmediğim için garip geliyor
Bana da asırı garip gelıyor. Ben böyle olacagını tahmın etmedım. Bulustugumuzda aksam 8 9 da annesı arardı paşam nerdesın dıye. İnanın 2 haftadır annesını görmedi. Özledım deyıp duruyo. O kök aıle olarak ayırmıyor. Herseyı bilmeleri gerek onların. Ama benım aılem gerı planda hep. En cok onun aılesıne gidilmeli, bayramlarda ilk aılesıne gıdılmelı gıbı. Ya da cocuga annesı bakmalı. Herseyde kendı annesı. Bende tutmuyorum acık acık söyluyorum ona

Bir dahakine liste verin o listeden sorsun. Yani merak edebilir sorabilir. Zorla lu firmadan alın interneti demiyorsa sormasında ne mahsur var. Biraz abartmışsınız. Kötü niyetli değilse yada çok özel konulara müdahale etmiyorsa bu kadarına da hakkı olsun.
Evdeki herseyı soruyor. Mesela halı örtüsü nasıl oldu foto at, perde yıkadın mı, pazara gıttın mı falan hersey

Back
X