- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eşim tavırlı sekılde anlatmam dıyor. Ama maasını falan anlatmasın yanı. Cok abartıyorKv de ilk zaman herseyin içinde olmak istemişti hem benim tavrım hem de esimin desteği ile sınırlarını bildi .. daha doğrusu bilmek zorunda kaldı suan imkanı olsa yine karışır ama o şansı vermiyoruz cok zor cidden bolca sabir ve es desteği lazım
Haklısın dogru. Ya da bahane bulur kapatırım. Benı bu yuzden aramıs. Yanı İnternet paketini naptınız diye. Şok oldumSana mı eşine mi sordu
15 yıllık evliliğimde bunu ne annem ne kv sordu
Sorsa neden sordun, ne yapacaksın sen mi yıkayacaksın derim
Kibar ol amannnnn boş ver de
Yani özetle kesse de o sorduğu sorunun cevabını verme konuyu geçiştir
Benim şuan komşum çok merak ediyor hayatımı kv görümce detaylarımı rüyalarına giriyorum o derece. Eşimle ve ailesiyle konuşurken onu örnek veriyorum. Ben sevmiyorum bu kadar sorguyu kimseyi bu kadar merak etmiyorum diyorum. Eşinize de ilmek ilmek işlemeniz lazım çok zor koca adamları değiştirmek ama sabredin ve deneyin. Kırıcı olmadan pat diye değil de yapıcı şekilde yeni evlendik pandemi zorlu süreçler herkes birbirine sarıyor ama biliyorsun ben bu durumları sevemedim annende seviyorum ama böyle olduğu bu kadar soruya maruz kaldığım zaman kendimi çocuk gibi hissediyorum. Bizde bir yuva kurduk burada ki her detayı paylaşmak bana yanlış geliyor gibisinden alttan alttan işleyinNasıl yönlendırcem kı. Ben aşırı açık sözluyum. Eşime söyledım cok meraklı soruyo dıye. Kı annesıne de derım asırı meraklısın dıye
Valla o zaman tersleyin. Bunlar saglıklı ılıskıyı bıle bır sure sonra bozacak seyler. Utanmasalar duş aldınız mı dıye soracaklar esınız de 'ne var cınımmm seni düşünüyorlar, temız temız yatıp uyuyabıldın mı dıye' der. Mılletın evınden sanane kardesım. Isterse 1000lıra fatura gelır. Sen mı oduyorsun, hayır!Maaşı falan onlar soruyor. Avans ne kadar yattı. Fatura ne geldı falan. Eşime göre normal bu sorular. Sıkılmadan cevaplar hepsını
Kendi aileniz olsa batmazdı.Evdeki herseyı soruyor. Mesela halı örtüsü nasıl oldu foto at, perde yıkadın mı, pazara gıttın mı falan hersey
Her konuyu esin aktarıyormuş zaten.Kv ben aramazsam bile iki günde bir mutlaka arar. Evimizle ilgili herşeyi bilirler.Evin İnternet paketi bitti. Kv aradı. Merak etmiş dayanamamış, evin İnternetini naptınız paket mi degiştirdiniz diye soruyor.Bende henüz karar vermediğimizi söyledim. Paket degiştirince eşimle konuşurken anneni ara da söyle çok merak etmiş, herşeyi merak ediyor dedim. Sonra burdan az atıştık. Gene ben haksızım. Neymiş kadın iyiliğimi düşünüyormuş, ders çalıştığım için İnternet gerekiyor. Bu yüzden naptıgımızı merak etmiş. Bende eşime dedim ki benim ailem bu kadar herşeyin içinde degil. Ailesi herşeyi biliyor. En ufak ayrıntıya kadar bilirler merak ederler. Benim annem darlamaz bu kadar meraklı degil. Sanki iki çocuk evlendirdiler yönlendirmeye çalışıyorlar. Eşim de bundan sonra anlatmam birşey dedı.Sürekli soru sorulmasını sevmiyorum. Sanki hayatları sadece biziz. İşe gittik mi, eve ne aldık, ev soguk mu en ufak ayrıntıya kadar detaylı bilirler.Bu normal mi sizce? Eşim bundan sonra haftada bir konusun yeter o zaman diyor. Söylıycem aramasın o zaman dıyor.Sadece kendımı sıkışmış hissediyorum, daralıyorum. Nefes aldıgımızı bile bilmek zorundalar mı?
Haklısınız. O da niyetleri kotu degıl dıyor. Ama herseyı sormaları sankı hesap verıyorum gıbı oluyorBenim şuan komşum çok merak ediyor hayatımı kv görümce detaylarımı rüyalarına giriyorum o derece. Eşimle ve ailesiyle konuşurken onu örnek veriyorum. Ben sevmiyorum bu kadar sorguyu kimseyi bu kadar merak etmiyorum diyorum. Eşinize de ilmek ilmek işlemeniz lazım çok zor koca adamları değiştirmek ama sabredin ve deneyin. Kırıcı olmadan pat diye değil de yapıcı şekilde yeni evlendik pandemi zorlu süreçler herkes birbirine sarıyor ama biliyorsun ben bu durumları sevemedim annende seviyorum ama böyle olduğu bu kadar soruya maruz kaldığım zaman kendimi çocuk gibi hissediyorum. Bizde bir yuva kurduk burada ki her detayı paylaşmak bana yanlış geliyor gibisinden alttan alttan işleyin
Anladığım kadarı ile amacı ilgilenmek. Yeniymişiniz bide. Ama evet sürekli hesap veriyor gibi hissetmek hoş değil. Önünü kesmek te sizin elinizdeAşırı meraklılar. Bı ınsan baska ınsanın ev İnternetini nıye merak etsın ki. Bende yapı olarak sürekli sorudan sıkılıyorum. Hesap vermek gıbı oluyo
Bana sormasa eşime sorar ki. Ya da kardesıne sordurur. Asırı meraklı asırı yani. Sankı ıkı ev tek ev gibiyiz. Maaşı falan hersey. 2 gun evet cok. Konuscak konu olmuyor. Ama ben aramazsam o arıyor. O zaman napacagım kiHer konuyu esin aktarıyormuş zaten.
Ben sahsen hoşuma gitmeyen sorulara cevap vermem ama esim de aktarmadığı için yani çok sey bilmiyorlar. Evin içinde ne olduguna dair en ufak fikirleri yoktur.
Kv ile 2 günde 1 konuşmak çok. Yavas yavas araları acın.
Didiklediği konularda da bakalım, unuttuk düşünüyoruz tarzı geciştirin. Ama o kv azimliyse ne yapar eder öğrenir
Ben anlatmıyorum. Ama esım anlattığı ıcın herseyde haberleri varAnladığım kadarı ile amacı ilgilenmek. Yeniymişiniz bide. Ama evet sürekli hesap veriyor gibi hissetmek hoş değil. Önünü kesmek te sizin elinizde
Haklısın dogru. Ya da bahane bulur kapatırım. Benı bu yuzden aramıs. Yanı İnternet paketini naptınız diye. Şok oldum
Evlendigınızden beri perdeleri yıkadınız mı dedı ne dıyecegımı bılemedımValla o zaman tersleyin. Bunlar saglıklı ılıskıyı bıle bır sure sonra bozacak seyler. Utanmasalar duş aldınız mı dıye soracaklar esınız de 'ne var cınımmm seni düşünüyorlar, temız temız yatıp uyuyabıldın mı dıye' der. Mılletın evınden sanane kardesım. Isterse 1000lıra fatura gelır. Sen mı oduyorsun, hayır!
Evet aslında bırsey yapmayacak. Sadece kac TL ödeyeceğiz merak ediyor. Faturalar ne aldın falan herseyAman boş ver interneti diyecektin
Bak İstanbul da kar yağmış bizde yok deyip muhabbeti değiştir
Bir iki sorarsa da ne yapacaksın hallederiz biz diyip çevireceksin
Eski ben olsam derdine mi düştünüz derdim ama insan yavaş yavaş doğru şekilde kötü olmadan işin içinden çıkmayı öğreniyor. Kendinizi de doldurmayınHaklısınız. O da niyetleri kotu degıl dıyor. Ama herseyı sormaları sankı hesap verıyorum gıbı oluyor
Sadece artık onlara gitmek istemiyorum, baskı hıssedıyorum daralıyorum. Eskıden böyle degıldımEski ben olsam derdine mi düştünüz derdim ama insan yavaş yavaş doğru şekilde kötü olmadan işin içinden çıkmayı öğreniyor. Kendinizi de doldurmayın
Biz bi kez tatile gittik. Eşim paylaşmayalım demişti zaten ben de yayın yapmayı sevmem. Neyse kv Bi şekilde farkettim gidildiğini sordu bana falan üstüne laf getirdim. Bi baktım kızımı çekmiş odaya nereye gittiniz diye soruyor. Kızım o zaman 2.5 yasındaydıBana sormasa eşime sorar ki. Ya da kardesıne sordurur. Asırı meraklı asırı yani. Sankı ıkı ev tek ev gibiyiz. Maaşı falan hersey. 2 gun evet cok. Konuscak konu olmuyor. Ama ben aramazsam o arıyor. O zaman napacagım ki
O zaman size sorduklarında bilmiyorum oğlunuza sorun diyebilirsin. Eşiniz de hesap verme huyu var mıBen anlatmıyorum. Ama esım anlattığı ıcın herseyde haberleri var
Hahaha yok artık yaBiz bi kez tatile gittik. Eşim paylaşmayalım demişti zaten ben de yayın yapmayı sevmem. Neyse kv Bi şekilde farkettim gidildiğini sordu bana falan üstüne laf getirdim. Bi baktım kızımı çekmiş odaya nereye gittiniz diye soruyor. Kızım o zaman 2.5 yasındaydı
Evlenince işler değişir bu hep böyledir. Daha yenisiniz gözünüz de büyütmeyin. Tefbirinizi alırsanız rayına oturur herşeySadece artık onlara gitmek istemiyorum, baskı hıssedıyorum daralıyorum. Eskıden böyle degıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?