Meraklı Kv

Eşim tavırlı sekılde anlatmam dıyor. Ama maasını falan anlatmasın yanı. Cok abartıyor

Haklısın dogru. Ya da bahane bulur kapatırım. Benı bu yuzden aramıs. Yanı İnternet paketini naptınız diye. Şok oldum

Nasıl yönlendırcem kı. Ben aşırı açık sözluyum. Eşime söyledım cok meraklı soruyo dıye. Kı annesıne de derım asırı meraklısın dıye
Benim şuan komşum çok merak ediyor hayatımı kv görümce detaylarımı rüyalarına giriyorum o derece. Eşimle ve ailesiyle konuşurken onu örnek veriyorum. Ben sevmiyorum bu kadar sorguyu kimseyi bu kadar merak etmiyorum diyorum. Eşinize de ilmek ilmek işlemeniz lazım çok zor koca adamları değiştirmek ama sabredin ve deneyin. Kırıcı olmadan pat diye değil de yapıcı şekilde yeni evlendik pandemi zorlu süreçler herkes birbirine sarıyor ama biliyorsun ben bu durumları sevemedim annende seviyorum ama böyle olduğu bu kadar soruya maruz kaldığım zaman kendimi çocuk gibi hissediyorum. Bizde bir yuva kurduk burada ki her detayı paylaşmak bana yanlış geliyor gibisinden alttan alttan işleyin

Maaşı falan onlar soruyor. Avans ne kadar yattı. Fatura ne geldı falan. Eşime göre normal bu sorular. Sıkılmadan cevaplar hepsını
Valla o zaman tersleyin. Bunlar saglıklı ılıskıyı bıle bır sure sonra bozacak seyler. Utanmasalar duş aldınız mı dıye soracaklar esınız de 'ne var cınımmm seni düşünüyorlar, temız temız yatıp uyuyabıldın mı dıye' der. Mılletın evınden sanane kardesım. Isterse 1000lıra fatura gelır. Sen mı oduyorsun, hayır!

Evdeki herseyı soruyor. Mesela halı örtüsü nasıl oldu foto at, perde yıkadın mı, pazara gıttın mı falan hersey
Kendi aileniz olsa batmazdı.
Benim annem de öyle. Kötü niyeti yok sorar. Büyük markete gideriz mesela ne aldın der, arkadaşıma oturmaya gideriz arkadaşımı anasını babasını danasını sorar, inan benim bazen aklıma gelmeyenleri sorar. Yapısı meraklı. Kötü niyeti yok. Ben de yaşlı başlı insanın kalbini kırmadan çözüyorum. Hıı anne tabii anne diyorum istediğimi yapıyorum. Siz de bu konuda aile huzurunuzu bozmak yerine huyu böyle deseniz daha huzurlu olursunuz. 60ından sonra değişecek değil, evlat anneyi atacak değil. Bir ömür aynı nedenle kalp kırıp, huzursuz yaşamayın.

Her konuyu esin aktarıyormuş zaten.
Ben sahsen hoşuma gitmeyen sorulara cevap vermem ama esim de aktarmadığı için yani çok sey bilmiyorlar. Evin içinde ne olduguna dair en ufak fikirleri yoktur.
Kv ile 2 günde 1 konuşmak çok. Yavas yavas araları acın.
Didiklediği konularda da bakalım, unuttuk düşünüyoruz tarzı geciştirin. Ama o kv azimliyse ne yapar eder öğrenir

Haklısınız. O da niyetleri kotu degıl dıyor. Ama herseyı sormaları sankı hesap verıyorum gıbı oluyor

Aşırı meraklılar. Bı ınsan baska ınsanın ev İnternetini nıye merak etsın ki. Bende yapı olarak sürekli sorudan sıkılıyorum. Hesap vermek gıbı oluyo
Anladığım kadarı ile amacı ilgilenmek. Yeniymişiniz bide. Ama evet sürekli hesap veriyor gibi hissetmek hoş değil. Önünü kesmek te sizin elinizde

Bana sormasa eşime sorar ki. Ya da kardesıne sordurur. Asırı meraklı asırı yani. Sankı ıkı ev tek ev gibiyiz. Maaşı falan hersey. 2 gun evet cok. Konuscak konu olmuyor. Ama ben aramazsam o arıyor. O zaman napacagım ki

Haklısın dogru. Ya da bahane bulur kapatırım. Benı bu yuzden aramıs. Yanı İnternet paketini naptınız diye. Şok oldum

Aman boş ver interneti diyecektin

Bak İstanbul da kar yağmış bizde yok deyip muhabbeti değiştir

Bir iki sorarsa da ne yapacaksın hallederiz biz diyip çevireceksin

Evlendigınızden beri perdeleri yıkadınız mı dedı ne dıyecegımı bılemedım

Aman boş ver interneti diyecektin

Bak İstanbul da kar yağmış bizde yok deyip muhabbeti değiştir

Bir iki sorarsa da ne yapacaksın hallederiz biz diyip çevireceksin
Evet aslında bırsey yapmayacak. Sadece kac TL ödeyeceğiz merak ediyor. Faturalar ne aldın falan hersey

Eski ben olsam derdine mi düştünüz derdim ama insan yavaş yavaş doğru şekilde kötü olmadan işin içinden çıkmayı öğreniyor. Kendinizi de doldurmayın
Sadece artık onlara gitmek istemiyorum, baskı hıssedıyorum daralıyorum. Eskıden böyle degıldım

Biz bi kez tatile gittik. Eşim paylaşmayalım demişti zaten ben de yayın yapmayı sevmem. Neyse kv Bi şekilde farkettim gidildiğini sordu bana falan üstüne laf getirdim. Bi baktım kızımı çekmiş odaya nereye gittiniz diye soruyor. Kızım o zaman 2.5 yasındaydı

Mesela Bi ara kendini kaybetti kv bana (lohusaydım) lohusalıkta çıktın mı dedi. Yani benim kananam devam etse ona ne etmese ona ne. Ben böylesi Bi ilişkiye kv ile giremem. Hatta arkadasım bile bu soruyu bana sorsa gözümden düşer.

Hahaha yok artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…