Meraklı Melahat komşu

Morbahar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
119
111
18
26
1.katta benden yaşça büyük bir abla oturuyor. Ne zaman evin önünde ses duysa, ne zaman araba ile gelsek şak diye perdeyi açıp bakıyor.Bir bize böyle değil tbai herkese böyle. Oğlum dediki anne bu kadar merakla senin kıldığın namazda kabul olmaz diyor dedi. Bende haklı abla dedim. Bir de psikolojim bozuldu buraya taşınalı diyor. Ama artık ayıp herkesin evini gözetliyor. Yok karşı apartmanda birileri sabaha karşı öpüşüyordu diyor. Abla bakma ayıp diyorum dinlemiyor. Neyse apartmandaki herkese nereye gidiyorsun nereden geliyorsun vs gibi bir sürü soru sorar. Millet kaçıyor resmen kadından. Geçenlerde bana dediki 3.kattaki amcanın eşi ölmüştü amca birisiyle evleniyormuş haberin var mı diyor. Bende yok abla ayrıca banane Allah mutlu etsin dedim geçtim. Dünde yine marketten gelirken Yukarıdaki amcayla yeni karısının elinde poşetler vardı içinde de incir vardı diyor. O an düşündüm de bu kadın demekki her şeyi ama heerr şeyi dikiliyor. Yani benim de poşetimi falan her şeyimi dikizliyor.Bu akşam zorla çaya davet etti şöyle böyle olmuş diye anlatırken lafını kestim abla bak ben senin arabayla geliyoruz perdeyi açıp bakmandan bir yere gidiyorum eşimle veya tek nereye diye soru yağmuruna tutmandan rahatsız oluyorum dedim.Bozuldu tabi. Sonra zaten kalktım. Kadının gözü sürekli üzerimde herkese böyle ama bana daha bir sarıyor. Mesela sürekli oğluma da senin gibi birini bulacağım diyor. Ben bir kursa yazıldım iş için, gitmiş oğlunu da kursa yazdırmış.Ben o kursu biliyorum ama yazdırmamıştım. Neyse bende oğlumu yazdırdım diyor. Eşim Jandarma sürekli benim oğlum da denedi, yok benim oğlum da çok istedi ama olmadı diye anlatıp duruyor.
Ya aslında bir yandan da kadına üzülüyorum eşi iki çocuğuyla bırakmış.Kadın 40 yaşında ve böbrek yetmezliği var diye üzülüp yemekti pastaydı her şeyi götürüyorum ama o benim sürekli iyi niyetimi suistimal ediyor. Sizce ne yaparsam nasıl bir tavır takınırsam benden uzak durur.?

Sizden yüz bulduğu için size daha çok sarıyor. Acımayın, acınacak duruma düşersiniz.

Allah' ını seven teyzeye iş bulsun bu ne ya?

Off benim de böyle bir komşum vardı kadın hiç evlenmemişti ona bağlıyordum ben eve gelirken evden çıkarken Onunla konuşmak zorunda kalmayayım diye telefonla konuşuyordum bişey söylerse el sallayıp Geçiyordum. Herkesin her şeyini anlatırdı tanısan da tanımasan da napıyosun nerden geliyorsun ne aldın..... ayyy hatırlamak bile istemiyorum

Bu kadar ciddiye almayın komşuyu boşverin zaten rahatsız olduğunuzu yüzüne söylemişsiniz artık gelip gitmezsiniz birbirinize ama camdan sizi dikizlemeye devam eder yani bazıları öyle
Bizim yan komşu eşim ailesiyle tanışmaya geldiği gün hemen kapımızı çalmıştı kim geldi diye annem misafir diye geçiştirince yok bu ayakkabılar farklı demişti düşünün bize girip çıkan akrabanın falan ayakkabılarına hakim yani. Zaten dürbünün arkasında yaşıyor diyoruz biz ona asansör sesine kapı sesine hemen çıkar kapıdaki terliklerini düzeltmeye çıkmış gibi davranır güya güler geçeriz yani siz de öyle yapın

Rahatsızlığınızı yüzüne söyleyebilmişsiniz ne güzel.
O halde mesafe koyun. Merhabadan ileri gitmeyin.
Yorucu...ben tahammül edemezdim öyle didik didik insana

Ben de 1.katta oturuyorum, baktim ki arada otoparka araba girerken bakiyorum kim diye, sonra dedim napiyom ben ya.. Bence 1.katta oturan kafasi diye bi sey var, otomatik yukleniyor, uygulamayi silersen iyi, yok devam edip oynarsan aha bu abla gibi oluverir insan

Rahatsızlığınızı yüzüne söyleyebilmişsiniz ne güzel.
O halde mesafe koyun. Merhabadan ileri gitmeyin.
Yorucu...ben tahammül edemezdim öyle didik didik insana
Sorun da bu artık bardak doldu da taştı da. Sanırım taşınacağım bu tiplerle uğraşmak istemiyorum. Bana bir kv yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…