- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.212
- 698
Yarın gelsin teyze MOBESE olarak işe başlasınSizden yüz bulduğu için size daha çok sarıyor. Acımayın, acınacak duruma düşersiniz.
Allah' ını seven teyzeye iş bulsun bu ne ya?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın gelsin teyze MOBESE olarak işe başlasınSizden yüz bulduğu için size daha çok sarıyor. Acımayın, acınacak duruma düşersiniz.
Allah' ını seven teyzeye iş bulsun bu ne ya?
Benim ciktigim eve mi tasindiniz acaba1.katta benden yaşça büyük bir abla oturuyor. Ne zaman evin önünde ses duysa, ne zaman araba ile gelsek şak diye perdeyi açıp bakıyor.Bir bize böyle değil tbai herkese böyle. Oğlum dediki anne bu kadar merakla senin kıldığın namazda kabul olmaz diyor dedi. Bende haklı abla dedim. Bir de psikolojim bozuldu buraya taşınalı diyor. Ama artık ayıp herkesin evini gözetliyor. Yok karşı apartmanda birileri sabaha karşı öpüşüyordu diyor. Abla bakma ayıp diyorum dinlemiyor. Neyse apartmandaki herkese nereye gidiyorsun nereden geliyorsun vs gibi bir sürü soru sorar. Millet kaçıyor resmen kadından. Geçenlerde bana dediki 3.kattaki amcanın eşi ölmüştü amca birisiyle evleniyormuş haberin var mı diyor. Bende yok abla ayrıca banane Allah mutlu etsin dedim geçtim. Dünde yine marketten gelirken Yukarıdaki amcayla yeni karısının elinde poşetler vardı içinde de incir vardı diyor. O an düşündüm de bu kadın demekki her şeyi ama heerr şeyi dikiliyor. Yani benim de poşetimi falan her şeyimi dikizliyor.Bu akşam zorla çaya davet etti şöyle böyle olmuş diye anlatırken lafını kestim abla bak ben senin arabayla geliyoruz perdeyi açıp bakmandan bir yere gidiyorum eşimle veya tek nereye diye soru yağmuruna tutmandan rahatsız oluyorum dedim.Bozuldu tabi. Sonra zaten kalktım. Kadının gözü sürekli üzerimde herkese böyle ama bana daha bir sarıyor. Mesela sürekli oğluma da senin gibi birini bulacağım diyor. Ben bir kursa yazıldım iş için, gitmiş oğlunu da kursa yazdırmış.Ben o kursu biliyorum ama yazdırmamıştım. Neyse bende oğlumu yazdırdım diyor. Eşim Jandarma sürekli benim oğlum da denedi, yok benim oğlum da çok istedi ama olmadı diye anlatıp duruyor.
Ya aslında bir yandan da kadına üzülüyorum eşi iki çocuğuyla bırakmış.Kadın 40 yaşında ve böbrek yetmezliği var diye üzülüp yemekti pastaydı her şeyi götürüyorum ama o benim sürekli iyi niyetimi suistimal ediyor. Sizce ne yaparsam nasıl bir tavır takınırsam benden uzak durur.?
Gozumun onune yilan hikayesi dizisindeki berkle annesi geldi1.katta benden yaşça büyük bir abla oturuyor. Ne zaman evin önünde ses duysa, ne zaman araba ile gelsek şak diye perdeyi açıp bakıyor.Bir bize böyle değil tbai herkese böyle. Oğlum dediki anne bu kadar merakla senin kıldığın namazda kabul olmaz diyor dedi. Bende haklı abla dedim. Bir de psikolojim bozuldu buraya taşınalı diyor. Ama artık ayıp herkesin evini gözetliyor. Yok karşı apartmanda birileri sabaha karşı öpüşüyordu diyor. Abla bakma ayıp diyorum dinlemiyor. Neyse apartmandaki herkese nereye gidiyorsun nereden geliyorsun vs gibi bir sürü soru sorar. Millet kaçıyor resmen kadından. Geçenlerde bana dediki 3.kattaki amcanın eşi ölmüştü amca birisiyle evleniyormuş haberin var mı diyor. Bende yok abla ayrıca banane Allah mutlu etsin dedim geçtim. Dünde yine marketten gelirken Yukarıdaki amcayla yeni karısının elinde poşetler vardı içinde de incir vardı diyor. O an düşündüm de bu kadın demekki her şeyi ama heerr şeyi dikiliyor. Yani benim de poşetimi falan her şeyimi dikizliyor.Bu akşam zorla çaya davet etti şöyle böyle olmuş diye anlatırken lafını kestim abla bak ben senin arabayla geliyoruz perdeyi açıp bakmandan bir yere gidiyorum eşimle veya tek nereye diye soru yağmuruna tutmandan rahatsız oluyorum dedim.Bozuldu tabi. Sonra zaten kalktım. Kadının gözü sürekli üzerimde herkese böyle ama bana daha bir sarıyor. Mesela sürekli oğluma da senin gibi birini bulacağım diyor. Ben bir kursa yazıldım iş için, gitmiş oğlunu da kursa yazdırmış.Ben o kursu biliyorum ama yazdırmamıştım. Neyse bende oğlumu yazdırdım diyor. Eşim Jandarma sürekli benim oğlum da denedi, yok benim oğlum da çok istedi ama olmadı diye anlatıp duruyor.
Ya aslında bir yandan da kadına üzülüyorum eşi iki çocuğuyla bırakmış.Kadın 40 yaşında ve böbrek yetmezliği var diye üzülüp yemekti pastaydı her şeyi götürüyorum ama o benim sürekli iyi niyetimi suistimal ediyor. Sizce ne yaparsam nasıl bir tavır takınırsam benden uzak durur.?
Aha benim komsum iste sagolsun copu kapinin onune koydum arkadaslar geldiginde giderken atarim dedim ugurlarken bir baktim ki ne var ne yok disardaGozumun onune yilan hikayesi dizisindeki berkle annesi geldi
Yahu komsusu ne yapmis etmis gozlemek bi yana komsusunun cöpünü gizli gizli karistiran bile duydum
Aha benim komsum iste sagolsun copu kapinin onune koydum arkadaslar geldiginde giderken atarim dedim ugurlarken bir baktim ki ne var ne yok disarda![]()
Her mahallede numunelik bir tane oluyor onlardan bence..
bendeki, tam hizamdaki penceredeydi. evin icinde sizden farkli, yabanci biri geziniyor dediginde soka girip , biri bizi gozetliyor diye korkmustum.. bir defasinda da evde namaz kilan birisine seslenmisti, kible yanlis olmus diye.. cok urkutucu..
en guzeli olabildigince uzak olmak boyleleriyle.. kolayliklar dilerim ..