Kizlar biliyorum hicbiriniz boyle bir derdi yok ama sevgilim cok merakli.ama beni onemsedigi icin merak etmiyor gibi geliyor bana sadece konunun ne oldugunu merak ediyor..ben anlatiyorum soyle oldu boyle oldu diye o da bana sen hep problemle geliyorsun bana diyor.kendi soruyor ben soyleyince de sanki manyakmisim gibi algiliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayy Allah'ım deli kız ya...
Dün benden özür diledi bir konuda abarttığını düşünüp o kadar hoşuma gitti ki benim..çok mutlu oldum...ben de kızmadım ki filan dedim..doğru mu yaptım bilmiyorum ama seviyorum adamı ne yapayım
Kızmadım ki diye her seferinde deme bazen de ama sık sık derse ''amaaannn bu kız bana kızmıyor zaten boşa özür dilemiyeyim'' der sonrada hatasında özür dilesin diye beklersin ama boş olur.
Test edildi onaylandı
Kızmadım ki diye her seferinde deme bazen de ama sık sık derse ''amaaannn bu kız bana kızmıyor zaten boşa özür dilemiyeyim'' der sonrada hatasında özür dilesin diye beklersin ama boş olur.
Test edildi onaylandı
Valla sagolun kizlaar..erkekleri anlamak cok zor dediginiz gibi...ama onsuz yapamam o bensiz yapamaz...ama birbirimizi yeriz hep...valla biraz daha disli olmayi denerim artik :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.