• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısı değilim!

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Kızlar çok da meraklısı değilim ama erkek arkadaşımın benimle evlenmek istediğini nasıl anlarım. Ben de henüz emin değilim evliliğe hazır değilim belki ama bana lay lay değil de evlenme niyetiyle baksın istiyorum. Ama benimki odundur. Doğulu ve baya bir doğulu mantığı var duygularını söylemez, ifade etmez. Şu an askerde. Ben nerden anlayacağım niyeti ne? Sakın konuş demeyin kızın evlilik konusu açması hoşuna gitmiyor. Tamam sen her halinle benim evlenmek istediğim insansın, ilk defa ciddi düşünüyorum sana çok aşığım, eşim gibi gördüğüm insansın diyor ama evlilik dedim mi adam cinleniyor resmen :D Bu gün de illa her şeyi senin gibi sözle mi söylemem lazım. Ben evliliği ciddi görüyorum şaka falan sevmiyorum zamanı gelince teklif ederim cevabını verirsin etmezsem de etmem dedi :( :( Seni kandırıp hadi evlenelim diyebilirim ama askerliğim var ailemle ilgili sıkıntılarım var zamanı var diyordu bazen de nasip bir bakarsın evlenelim derim bilmiyorum diyor. Askere gittiğinden beri bir daha hiç ayrılmayacağız diyor. Kimseye erkek arkadaşım evlilik düşünmüyor demeyecekmişim hayırlısı diyecekmişim. Zamanı gelince olacak diyor ne demeye çalışıyor bu, kızlar Allah aşkına???

Büyük ıhtımalle kendını hazır hıssetmıyor
belkı maddı sıkıntıları vardır

bende erkek arkadaşının dışı versıyonuyum galıba, banada evlılık dedıklerı zaman cınlerım gelıyor :5:

Büyük ıhtımalle kendını hazır hıssetmıyor
belkı maddı sıkıntıları vardır

bende erkek arkadaşının dışı versıyonuyum galıba, banada evlılık dedıklerı zaman cınlerım gelıyor :5:

Zaten hadi evlenelim dese ben de evlenecek değilim. Benim de zamana ihtiyacım var Ama o benim sevgilim iki kelime evlilik lafı, şakası yapamaz mıyım. Evlilik kelimesini kullanma adama seninle sonsuza yürümek istiyorum desen amenna :D:D

Zaten hadi evlenelim dese ben de evlenecek değilim. Benim de zamana ihtiyacım var Ama o benim sevgilim iki kelime evlilik lafı, şakası yapamaz mıyım. Evlilik kelimesini kullanma adama seninle sonsuza yürümek istiyorum desen amenna :D:D

ınanmıyorum aynı ben :9:
Evlenelım denılsın tüylerım dıken dıken oluyor resmen, ama geçen bır ömür benım yanımda ol dedı mesela hoşuma gıttı :24:

evlılık fobısı olabılır mı kı

Bence çok üstüme varıyorsun demeye çalışıyor :31:

İyi de ben evlenme teklif edersem ederim etmezsem de zaten etmem kız evlenmeyle ilgili bir şey demez ben sevmiyorum nasıl bir düşüncedir. Ne zaman evlenme teklif edecek, ne zaman evlenme teklif etmeyecek de ben anlayıp ayrılacağım? Doğuya atansam gitmem dedim geldim, lisede çalışmam dedim 4 senedir lisedeyim, doğulu biriyle asla sevgili olmam dedim adama aşık oldum hal durum bu oldu sonunda.

ınanmıyorum aynı ben :9:
Evlenelım denılsın tüylerım dıken dıken oluyor resmen, ama geçen bır ömür benım yanımda ol dedı mesela hoşuma gıttı :24:

evlılık fobısı olabılır mı kı

bilmiyorum ki. Çok seviyorum seni keşke hiç ayrılmasak diyorum inşallah bu son ayrılığımız olacak diyor, olur teklif de ederim hayırlısı diyor ama evlilik demeyim ben. :D Kendi içinde düşünür plan yapar öyle hareket eder. Biliyorum imkanları hazır değil evlenmek için keza benim de. Ama insan da sevgilisinden gelecekle ilgili bir şeyler bekliyor.

İyi de ben evlenme teklif edersem ederim etmezsem de zaten etmem kız evlenmeyle ilgili bir şey demez ben sevmiyorum nasıl bir düşüncedir. Ne zaman evlenme teklif edecek, ne zaman evlenme teklif etmeyecek de ben anlayıp ayrılacağım? Doğuya atansam gitmem dedim geldim, lisede çalışmam dedim 4 senedir lisedeyim, doğulu biriyle asla sevgili olmam dedim adama aşık oldum hal durum bu oldu sonunda.

Sen zaten evlenelim dese evlenmeyceğim, meraklısı değilim diyorsun. Sanırım boşa geçmiş zaman gibi algılayacaksın evlenmek istemese, değil mi... Yıllar yılı böyle gitmez illa ki kararını sana bildirir ama kendimi senin yerine koyuyorum ben onu askerde bekleyeceğim, açtığın konulardaki gibi nazını çekeceğim sonra bana çav diyecek bu düşünce benim de sinirimi bozardı. Hiç sordun mu ya da bu konular geçti mi

Bu meraklı olmayan halin mi?Birde meraklısı olsan ne olurmuş merak ettim şimdi..:ssz:

Meraklı olmayışım evlenelim dese tamam demeyeceğimden. Henüz evlilik düşünmüyorum. Ama her bayan gibi ben de sevgilimin aşık olduğum adamın bana evlenmek istediği insan gözüyle bakmasını, benimle evliliği düşünmesini isterim. Sonu evlilik olmak zorunda değil ki.

Sen zaten evlenelim dese evlenmeyceğim, meraklısı değilim diyorsun. Sanırım boşa geçmiş zaman gibi algılayacaksın evlenmek istemese, değil mi... Yıllar yılı böyle gitmez illa ki kararını sana bildirir ama kendimi senin yerine koyuyorum ben onu askerde bekleyeceğim, açtığın konulardaki gibi nazını çekeceğim sonra bana çav diyecek bu düşünce benim de sinirimi bozardı. Hiç sordun mu ya da bu konular geçti mi

Boşa geçmiş zaman değil canım çok seviyorum onunla iyiyim ama gelecekle ilgili bir planı var mı bilmek istiyorum. İlk zamanlar benim ağzımı arardı evlilikle ilgili sonra yazın sorduğumda daha zamanı var seninle ilgili değil ben daha yeni atandım aileme yapmak istediklerim falan var dedi. Ama sen tabi ki benim evlenmek istediğim insansın falan filan işte. Askerde biraz daha kendi söylüyor ayrılmayacağız, yan yana olacağız falan ama evlilik demiyor adam. Zamanı gelince teklif ederim diyor sadece.

Boşa geçmiş zaman değil canım çok seviyorum onunla iyiyim ama gelecekle ilgili bir planı var mı bilmek istiyorum. İlk zamanlar benim ağzımı arardı evlilikle ilgili sonra yazın sorduğumda daha zamanı var seninle ilgili değil ben daha yeni atandım aileme yapmak istediklerim falan var dedi. Ama sen tabi ki benim evlenmek istediğim insansın falan filan işte. Askerde biraz daha kendi söylüyor ayrılmayacağız, yan yana olacağız falan ama evlilik demiyor adam. Zamanı gelince teklif ederim diyor sadece.

O zaman beklediğin teklif elbet ki gelecektir, söylemene bile gerek yok. Zaten ayrılmayacak da ömür boyu diz dize kafede oturacak hali yok canım senle :37: :1:

O zaman beklediğin teklif elbet ki gelecektir, söylemene bile gerek yok. Zaten ayrılmayacak da ömür boyu diz dize kafede oturacak hali yok canım senle :37: :1:

Teklif edince evet dersem hemen nişan hemen düğün :) Öyle olmasın da yavaştan evlilik sinyalleri falan verilsin, şakası muhabbeti geçsin, olmazsa yine olmasın. Ama evleneceğim der de evlenemezsek benim ahımı almak benimle oynamış olmak istemezmiş. Zaten evlilik niyeti olan adam durmadan evlilik muhabbeti yapmazmış, ben seninle evleneceğim demezmiş, hayırlısı dermiş tamam dediğinde teklif edermiş. Ben adamı seçerken mi bir hata yapmışım :52::37: Teşekkürler canım göreceğiz bakalım

Teklif edince evet dersem hemen nişan hemen düğün :) Öyle olmasın da yavaştan evlilik sinyalleri falan verilsin, şakası muhabbeti geçsin, olmazsa yine olmasın. Ama evleneceğim der de evlenemezsek benim ahımı almak benimle oynamış olmak istemezmiş. Zaten evlilik niyeti olan adam durmadan evlilik muhabbeti yapmazmış, ben seninle evleneceğim demezmiş, hayırlısı dermiş tamam dediğinde teklif edermiş. Ben adamı seçerken mi bir hata yapmışım :52::37: Teşekkürler canım göreceğiz bakalım

Yani her gün muhabbeti olsa da sıkılmaz mısın? Şahsen ben bana evlenme teklif etmeye çalıştığını anlamamıştım benim şaşkının :9: Meğer o da sinyaller veriyomuş??? :53:

Yani her gün muhabbeti olsa da sıkılmaz mısın? Şahsen ben bana evlenme teklif etmeye çalıştığını anlamamıştım benim şaşkının :9: Meğer o da sinyaller veriyomuş??? :53:

Veriyorsa da benim anladığım dilden değil :) Doğru her gün muhabbeti olsa ben bunalırım, ama insan evlilik deyince de hemen cinlenmez ki :D

Erkek arkadaşımla aynı kafalar bence sıkıntı yok dert etme hatta konusunu açma:31:

Her şey onun elinde sanki. Evlenmek isterse teklif edecek, etmezse zamanla ben anlayacağım ayrılalım diyeceğim. Paşamdaki keyfe bak :47: Sinir oluyorum işte tamam evlenebiliriz de ya da hayır evlenmeyi düşünmüyorum de. Kaç yıl bekleyim anlamak için acep :)

Back
X