• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısı değilim!

Ben bu işe pek olur gözüyle bakmıyorum kusura bakmayın
Ben 3 yılı aşkın süredir doğuda çalışıyorum ve yetiştirilme tarzlarına bizzat tanık oldum
Daha bunlar iyi günlerin, ailenin yanında kadının konuşma hakkı yok
karar verme hakkı yok
ihtiyaç halinde erkek 5 kadına kadar nikahına alabiliyor
ortalama 28 çocuklu olanlar var
Yani evliliğe tek bir pencereden bakmak bence mutluluk getirmez
iyi düşünülmeli

Ben belki merkezde kaldığım için pek rastlamadım bana hep iyi insanlar denk geldi. Çok sevdiğim dostlarım oldu. Sevgilimin sülalesi köklü, ailesiyle değil ama diğerleriyle tanışma fırsatım oldu. İyi bir sülale olarak bilinirler bu ilde. Annemde kürt kökenli olduğu için az buçuk alışkanlığım var. Bir de benim bakış açımla onun ki çok yakın. Ama tabi ki içine girince her şey farklılaşıyor. Zor doğru ama tek sevgilimi düşünürsem benim için doğru adam. ilk gördüğümde de bu adam benim demiştim, bir hafta sonra çıkmaya başlamıştık :) Kendimi ateşe atmak istemem tabi ki. Zamanla bakacağız. Teşekkür ederim canım

Ben de KPSSle atanırsam büyük ihtimal oralara çıkacak hiç bilmediğim için tabii eş durumundan falan yararlanıcam İnşallah ondan sormuştum :18: teşekkür ederim :16:

Terör sıkıntısı olmayan yerler olursa seversin bile. İmkanları gelişiyor, insanlar hem modernleşiyor modernleşirken de ahlak ve geleneklerini, insanlıklarını kaybetmiyorlar. Nerede olursak olalım Rabbim hep hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın bizi önemli olan o.

sizinle ciddi

ama kendi cevresinden bir kizla ciksaydi bu sozleri soyleyemezdi

sizin dogulu olmamaniz onun rahat hareket etmesine sebep
olursa olur olmzasa olmaz modunda sanki

Ben belki merkezde kaldığım için pek rastlamadım bana hep iyi insanlar denk geldi. Çok sevdiğim dostlarım oldu. Sevgilimin sülalesi köklü, ailesiyle değil ama diğerleriyle tanışma fırsatım oldu. İyi bir sülale olarak bilinirler bu ilde. Annemde kürt kökenli olduğu için az buçuk alışkanlığım var. Bir de benim bakış açımla onun ki çok yakın. Ama tabi ki içine girince her şey farklılaşıyor. Zor doğru ama tek sevgilimi düşünürsem benim için doğru adam. ilk gördüğümde de bu adam benim demiştim, bir hafta sonra çıkmaya başlamıştık :) Kendimi ateşe atmak istemem tabi ki. Zamanla bakacağız. Teşekkür ederim canım

Canım seni kötü etkilemek gibi bi niyetim yok inan
Ama merkezde de olsa ben kadına bakış açılarıyla anlaşamadım bi türlü
Urfadan tut, Antep, Muş, Bitlis, Siirt, Kars, Şırnak, Hakkari, Mardin nerden baksan bi çok kentte bulundum
Ama yetiştirilme tarzları daha kesin fikirli olarak büyümelerini sağlıyor
Sana çok normal gelen şeyleri çok farklı karşılayabiliyolar

meraklisi degilim diyorsun ama adama hep evlilik muhabbeti yapmissin o da en sonunda aciklayarak noktayi koymus gibi geldi bana :)
evlenmeye niyetim yok dememis, param yok duzenim yok. simdi degil, sonra demis. e seninle de ciddi dusunuyorum demis daha ne desin. bi teklif kalmis onu da vakti saati gelince edecek hasbam :)

Kızlar çok da meraklısı değilim ama erkek arkadaşımın benimle evlenmek istediğini nasıl anlarım. Ben de henüz emin değilim evliliğe hazır değilim belki ama bana lay lay değil de evlenme niyetiyle baksın istiyorum. Ama benimki odundur. Doğulu ve baya bir doğulu mantığı var duygularını söylemez, ifade etmez. Şu an askerde. Ben nerden anlayacağım niyeti ne? Sakın konuş demeyin kızın evlilik konusu açması hoşuna gitmiyor. Tamam sen her halinle benim evlenmek istediğim insansın, ilk defa ciddi düşünüyorum sana çok aşığım, eşim gibi gördüğüm insansın diyor ama evlilik dedim mi adam cinleniyor resmen :D Bu gün de illa her şeyi senin gibi sözle mi söylemem lazım. Ben evliliği ciddi görüyorum şaka falan sevmiyorum zamanı gelince teklif ederim cevabını verirsin etmezsem de etmem dedi :( :( Seni kandırıp hadi evlenelim diyebilirim ama askerliğim var ailemle ilgili sıkıntılarım var zamanı var diyordu bazen de nasip bir bakarsın evlenelim derim bilmiyorum diyor. Askere gittiğinden beri bir daha hiç ayrılmayacağız diyor. Kimseye erkek arkadaşım evlilik düşünmüyor demeyecekmişim hayırlısı diyecekmişim. Zamanı gelince olacak diyor ne demeye çalışıyor bu, kızlar Allah aşkına???

siz necisiniz bu ilişkide o olur derse olur olmaz derse olmaza dönmüş olay, sevgiliniz tamam diyecek de hop sizde kollarına atlayacaksınız diye düşünüyor. erkekler çok nazlı her şey onlara göre planlancak gibi konuşuyorlar halbuki bayan olan naz yapacak olan biziz. zamanı gelince teklif ederim diyorsa ben de zamanı ne zaman gelirse kabul ederim diyin

meraklisi degilim diyorsun ama adama hep evlilik muhabbeti yapmissin o da en sonunda aciklayarak noktayi koymus gibi geldi bana :)
evlenmeye niyetim yok dememis, param yok duzenim yok. simdi degil, sonra demis. e seninle de ciddi dusunuyorum demis daha ne desin. bi teklif kalmis onu da vakti saati gelince edecek hasbam :)

Bu tespit tam tespit olmuş ellerine sağlık :) Ben meraklıymışım demek ki evlenmeye :):) Muhabbetini çok yaptım evet :D E bakalım vakti gelecek mi bakacağız artık ;)

Back
X