Meraklısına Yengeli Olaylar

Kiz sen felaket tellali misin
O vekalet iptal edilecek
Hic biseycikler olmayacak
Hem umrumda degil
Sadece annem arada kalsin istemem

Kiz sen felaket tellali misin
O vekalet iptal edilecek
Hic biseycikler olmayacak
Hem umrumda degil
Sadece annem arada kalsin istemem
Ben isterim hakkını al, ama abinin önünde nasıl duracaksın hiç fikrim yok. Kimsenin yok. Allah yardım etsin.

Kiz dedim ya simdiye kadar abimin üstüne diye biliyordum o yuzden ona ayıp olmasin diye iki arada bi kaliyordum
Ama e devletten yengemin ustune oldugunu ogrenince çıldırdım

Kiz dedim ya simdiye kadar abimin üstüne diye biliyordum o yuzden ona ayıp olmasin diye iki arada bi kaliyordum
E devlette nasıl bakıyorsun yengenin bilgilerine?

Amaaaan taktiniz buzdolabina yaaa
AAnnm koye gittiginde alirim belki tek kalacam ya

Bende diyorum ki daha annen sağken bu ne acele ki abinin üstüne malları yaptınız oda yengeye gitmiş

Annen neden ses çıkarmadı
Abim babanın çocuğu da siz neyi oluyorsunuz?

Yahu hepsi ayni kapiya cikiyo iste
Illa laf sokacan

Amaaaan taktiniz buzdolabina yaaa
AAnnm koye gittiginde alirim belki tek kalacam ya

Tamam al kızma
Ben senin için dedim ayrıca buzdolabını burda duydum umutsuzcum

Al keyfine bak en güzeli yengende sende bir nefes alın
Özgür takılırsın işte

Yahu hepsi ayni kapiya cikiyo iste
Illa laf sokacan
Hepsi sadece senin kafanda aynı kapıya çıkıyor umutsuz. Kafanda tek kapı var hepsi aynı yere çıkıyo. Üzülme biz seni böyle kabullenmeye çalışıyoruz. Biraz zor oluyor ama haliyle.

Notere gittigimde sinirden evragi okumadim direkt imzaladim
Canım sen hiç hakkımı alcam diye boşuna uğraşıp başını ağrıtma. Yine bir gün sinirle bi yerleri imzalatırlar, güme gider mallar, kim vurduya gider.

Bende diyorum ki daha annen sağken bu ne acele ki abinin üstüne malları yaptınız oda yengeye gitmiş

Annen neden ses çıkarmadı
Abim babanın çocuğu da siz neyi oluyorsunuz?
Gelde anlat bizimkilere
Varsa yoksa abim
Babamin vefatindan sonra mirasin devir islemi gerekiyormus annemde dedi ki abime sen kendi üstüne al

Hepsi sadece senin kafanda aynı kapıya çıkıyor umutsuz. Kafanda tek kapı var hepsi aynı yere çıkıyo. Üzülme biz seni böyle kabullenmeye çalışıyoruz. Biraz zor oluyor ama haliyle.
Bak tatlim ozetleyeyim sana
Mutfak aktif degil dedim ama evet tek eksik buzdolabi
E bu durumda buzdolabi olmadan yiyecek koyamazsin pisiremezsin yiyemezsin anlamina geliyor yani mutfak aktif degil
Hersey gelinin üstüne derken vekaletname onda
Yani keyfi isterse tapuyu alir mali mulku satar catir catir yer ne isterse onu yapar
Dipnot: ben bu oyunu bozacam meydani geline birakmayacam
Bak gördün mu ayni sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…