- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bide meraklısına yenge olayı demişYengesi ve abisi onlarda yasamıyor, umutsuzlar yenge ve abinin evinden cıkmıyor.
Umutsuz yenge ile küs oldugu halde gıdıp orda kalıyor yemek yiyor. Cunku evlerinde mutfak yok. Ama yengeyi sevmiyor yemegını yedıgı halde. Annesı de hazıra alısmıss umutsuzun, bır lavabo iki dolap taktırmıyor eve, mutfak yok dıyıp haydi bakalım maaıle gelinin evıne hucummmmm..
Durum bu.
Umutsuz konuyu anlattım dıye kızmıyorsun degıl mı?
Yukarda dursam annem dert ediyor bunu hem annemden ayri gayri olur mu onun yüzünden annemi uzememHayır madem küstün dik dur kadının evinde ne işin var. Yaptığı yemeği niye yiyon. Çamaşırlarını da kadın yıkıyordur belki de.
İnsan utanır.
Offf nasil canim cekti gece gece boyle seyler atma kizYengen le beslen akşamları... Hem ısırarak Hıncını almış olursun... Eki Görüntüle 2810806
Ay bu baya popüler galiba bende güya sıkı takip ediyorum hiç denk gelmemisim konularınaYaşamıyor kendi evleri var. Umutsuz ve annesi onlarla yaşıyor
Umutsuz u ne zaman gorsek yengesını sorarız.Bide meraklısına yenge olayı demiş
umutsuz vaka hiç yorma tatlı kafanı valla rabirent gibi konuBilmiyorum p zaman bu büyük yenge
Ay bu baya popüler galiba bende güya sıkı takip ediyorum hiç denk gelmemisim konularına
Annen onu dert edeceğine mutfaksız evde oturmayı dert etsin umutsuzcum.annene boyle soyle. Tek basına evde oturunca ölmüyorsun, kesin bilgi.Yukarda dursam annem dert ediyor bunu hem annemden ayri gayri olur mu onun yüzünden annemi uzemem
Kız kendi evinde yaşasan kadını gözün göremicek zaten. Yaptığı yemekleri homhom götürmek için müdane edersen e görürsün.Aman olmasin burda bari gozum görmesin
Yukarda dursam annem dert ediyor bunu hem annemden ayri gayri olur mu onun yüzünden annemi uzemem
Annen yokken gidip yemeğini yeme kadının, gelip zorla mı indirecekler?Annem ayrilmiyor ben napim ayri boy mu cekeyim
Gelin iki gün rahat eder diyemiYukarda dursam annem dert ediyor bunu hem annemden ayri gayri olur mu onun yüzünden annemi uzemem
Cevab veriyorum, yooo...Annende yukarıda dursun. 2.5 senede bir buzdolabı alsanız olurdu yani. Annemi üzemem diyorsun ama gururun kırılmıyor mu cidden konuşmadığın insanın yemeğini yerken?
Yooo niye kiAnnende yukarıda dursun. 2.5 senede bir buzdolabı alsanız olurdu yani. Annemi üzemem diyorsun ama gururun kırılmıyor mu cidden konuşmadığın insanın yemeğini yerken?
Kendı kazanmıyor mu zuhahahaha.Yooo niye ki
Sonucta babamin paralariyla yemeğin malzemeleri aliniyor ev gecindiriliyor
Kendi kazanmiyor ya
Kiz bende onu düşünüyorum ya zatenAnnen yokken gidip yemeğini yeme kadının, gelip zorla mı indirecekler?
İstersen bir çozüm bulursun, tüpte yemek yapar yine inmezsin ama bahanen hazır, annem üzülür
Set ustu ocak var yukarda tatlimBir kucuk tupun de mi yok? Kucuk bir tup al, yumurta falan kirarsin, yemek yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?