Meraktan öleceğim yardım lütfen !!!!!!!

Merhaba
Tabiki hamile kalma ihtimaliniz var.
Ama bence bu sorunu çözmeden hamile kalmanız hiç doğru değil.
Zaten hamile kalınca cinsel ilişki yine olmayacak belli bir süre sonra ister istemez.
Tam bir şeyler düzeliyor derken yine başa dönüceksiniz.
Bir de ne kadarlık evlisiniz geçen açtığınız konuda 1.5 yıllık evliyim demişsiniz burda 6 aylık yeni evliyim yazmışsınız, biraz kafam karıştı açıkçası.
Malum erkek arkadaşıyla tam birliktelik yaşamadan, ay şöyle yaptık sürttük bilmem ne hamile miyim diye konu açan bir çoookk genç kızımız mevcut.
Şüphemi mazur görün.

estafurullah 6 ay demek istememiştim sanırım bir yanlışlık oldu sormanız gayet normal :16: bende böyle bir şey istemiyorum elbette zaten belirttim bacaklarımı açamaz kasmaktan ağrılar olurdu şimdi ise bunu yavaş yavaş aşıyorum ikinci denememizde 1,5 cm kadar içime aldım olay bir anda gelişti zaten aklımdaki şüpheyi sizinle paylaşmak istedim :16::16:

eğer çocuk istemiyorsanız böyle bir durumda mutlaka ertesi gün hapı alın.hamile kalma ihtimalini çok çok aza üşürmüş olursunuz.

Kızlar selam biliyorum yardım istediğim konu burası ile ilgili değil ama inanıyorum buradan cevap gelecektir bana, konuya geliyorum; yeni evliyim biz daha eşim ile tam bir birleşme yaşayamadık bunun sebebi de benim korkularım eşim en fazla 1-1,5 cm kadar içime girebiliyor kendimi çok kasıyorum ve baskı hissediyorum bu sefer eşim hiç çekilmedi ve belli süre sonra biliyorsunuz ki boşalma oldu vajinama merak ettiğim ise tam yumurtlama günümdü hesaplarıma göre, bu şekilde gebelik gerçekleşme şansı var mıdır yada bu şekilde gördüğünüz duyduğunuz birileri oldu mu çok merak içerisindeyim lütfen bana yardımcı olun regl günüme 9 gün var hesaplarıma göre çok merak ediyorum :26: :26: :26:

canım benim her daim hamile kalma riski vardır ama en riskli günler adetinin ilk gününden 14. gününe kadar ki süreç diye biliyorum....senin adetine 9 gün kalmış yani olursa mucize olur bence

canım benim her daim hamile kalma riski vardır ama en riskli günler adetinin ilk gününden 14. gününe kadar ki süreç diye biliyorum....senin adetine 9 gün kalmış yani olursa mucize olur bence

Ya durum bir anda gelişti bende ne olduğunu anlayamadım ki adetime 9 gün kala gerçekleşmedi durum 29 unda oldum regl 11 inde ilişkiye girdik yani 14. gün oldu, yine de işte sizin gibi tecrübeli bayanlardan yardım almak istedim çok teşekkür ederim ilgine canım :16::16:

Ya durum bir anda gelişti bende ne olduğunu anlayamadım ki adetime 9 gün kala gerçekleşmedi durum 29 unda oldum regl 11 inde ilişkiye girdik yani 14. gün oldu, yine de işte sizin gibi tecrübeli bayanlardan yardım almak istedim çok teşekkür ederim ilgine canım :16::16:

ok canım yani turnayı tam gözünden vurmuşsunuz :52: hayırlısı inş zaten istiyorsunuz da Rabbim gönlünüze göre versin :40:

ok canım yani turnayı tam gözünden vurmuşsunuz :52: hayırlısı inş zaten istiyorsunuz da Rabbim gönlünüze göre versin :40:

Hepimizin gönlüne göre versin canım benim :16: gerçekten çok istiyorum bir evlat sahibi ama bu şekilde istemezdim bakalım Allah tan gelene her zaman kapımız açık rabbim ol derse önünde kimse duramaz ilgin ve alakan için gerçekten teşekkür ederim :16: :70:

Hepimizin gönlüne göre versin canım benim :16: gerçekten çok istiyorum bir evlat sahibi ama bu şekilde istemezdim bakalım Allah tan gelene her zaman kapımız açık rabbim ol derse önünde kimse duramaz ilgin ve alakan için gerçekten teşekkür ederim :16: :70:

rica ederim canım :40: güzel haberlerini duyarız inş :40:

Erken gebelik testleri var artik tip ilerledi alin bakin rahatlayin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lütfen yalnış anlamayın, sadece meraktan soruyorum. İlişkiden korkuyor, ama çocuk doğurmaktan korkmuyor musunuz? Kaç yıllık evlisiniz?

.

Yorumunu görünce cevaplamak istedim canım, ablamda böyle.. Kendisi bekar ama bazen konuşuruz ilk geceden korkuyor cocuk doğurmaktan korkmuyor.Ben de tam tersi, doğumdan çok korkuyorum :) Yani olabiliyor bu gibi durumlar.

Yorumunu görünce cevaplamak istedim canım, ablamda böyle.. Kendisi bekar ama bazen konuşuruz ilk geceden korkuyor cocuk doğurmaktan korkmuyor.Ben de tam tersi, doğumdan çok korkuyorum :) Yani olabiliyor bu gibi durumlar.

Sagol canim, aynen ya icinden baska bir insan daha cikmasi fikri bana da urkutucu geliyor. Hayir yasimda epey var yani, cocuklari da cok severim, ama normal hatunlarda olan dogurma, analik ic gudusu hic yok sanirim. Zaten birde kardesimin normal dogumunda, dogumhane onunde beklemek gibi bir hata yaptim, korkudan oluyordum :26:
Neyse kimseyi korkutmayalim, kardesim o bir anlikti, kucagina alinca hic bisey kalmadi diyor. Anneme de sorsan pit pit iki dakkalik ismis dogurmak dedigin , kadin dort kez yapmis hani :52:
.

Sagol canim, aynen ya icinden baska bir insan daha cikmasi fikri bana da urkutucu geliyor. Hayir yasimda epey var yani, cocuklari da cok severim, ama normal hatunlarda olan dogurma, analik ic gudusu hic yok sanirim. Zaten birde kardesimin normal dogumunda, dogumhane onunde beklemek gibi bir hata yaptim, korkudan oluyordum :26:
Neyse kimseyi korkutmayalim, kardesim o bir anlikti, kucagina alinca hic bisey kalmadi diyor. Anneme de sorsan pit pit iki dakkalik ismis dogurmak dedigin , kadin dort kez yapmis hani :52:
.

Hahaha di mi ya bende bu yüzden korkuyorum. Çocuklara da aşırı derecede düşkünümdür ama gel gelelim şu doğum olayı işte :1: Ama Allah herseyin kolaylığını bir şekilde veriyor demekki. İnşallah isteyen herkese nasip eder :16:

Back
X