• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraktan öleceğim

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
507
163
35
Kızlar bir sorunum var ne yapacağımı şaşırdım.
Erkek arkadaşımla 1 yıldır beraberiz.Çok şükür büyük sorunlarımız olmadı bu zamana kadar. Aramız her zaman çok iyidir. Çok iyi anlaşırız. Geçen bir kavgamız olmuştu ama bizi zedelemedi. Yani tam sırılsıklam aşık bir çiftiz.
Neyse konuyu anlatayım.Sevgilim bayram dolayısıyla memleketine gitti. Çarşamba akşamı ben onu yolcu etmek için okuduğum yerden istanbula geldim. Beni terminalden aldı biyerde oturduk konuştuk bir sorun yoktu. Sonra onu yolcu ettim. sarıldık , söz verdi bidaha ayrı bayram geçirmek yok gülüşüm diye. Perşembe sabahı saat 8 de indi. Beni indim aşkım babamı bekliyorum diye aradı. Mesajlaşmaya devam ettik en son saat 13.00 da babasının onu almaya geldiğini , arabayı onun kullanacağını söyledi.. Sonra ulaşamaz oldum. Bu arada köyde telefon çekmediğini biliyorum. Ailesi ondan önce gitmişti. Tam 1 hafta sürekli beraberdik. Onda kaldım falan babasının da telefonu çekmiyordu , ulaşamıyordu babasına hiç oradan biliyorum. Ama son konuşmamızda bana beni arayacağını söylemişti fakat aramadı bu saat oldu. Şimdi ya aklına beni aramak gelmiyor , ya müsait olmadı , yada başına bişey geldi ondan arayamıyor. Ama biliyorum ki beni aramayı hayatta unutmaz onu düşüneceğimi bilir. Fırsatı olmamıştır diyorum sonrada yaratması gerekirdi beni neden endişede bıraktı diyorum. Sonra inşallah iyidir de aramıyordur diyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Dün akşamdan beri ağlıyorum. Fikir verin bana kızlar :(

ulaşabileceğin bir aile ferdi varsa arayıp sorabilirsin...
kardeşi,kuzeni vs.
ama bazen erkekler bizim kadar ince düsünmeyebiliyorlar.. gerci aradan 1.5 gün geçmiş.. bilemiyorum köyde ev tlf yok mu, biliyorsan arayabilirsin...:26:

dediğin gibi bence uygun olmamıstır bi aksilik çıkmıstır
bide üst üste denk geldiyse aksilikler senin ki isyanlardadır:)
bkle arayacaktır tabi fırça atmayı unutma:)

Köyde ki ev amcasının evi numarası yok.
Ablasının ve babasının numarası vardı fakat telefonuma format atınca gitti.
Hatta onun kardeşinin telefonunu kullanıyorum şuan ama aksilik bu ya amcam ev diye bir numara yok rehberinde .
Çaresiz kaldım resmen şuan .

Köyde ki ev amcasının evi numarası yok.
Ablasının ve babasının numarası vardı fakat telefonuma format atınca gitti.
Hatta onun kardeşinin telefonunu kullanıyorum şuan ama aksilik bu ya amcam ev diye bir numara yok rehberinde .
Çaresiz kaldım resmen şuan .

e madem öyle kardeşinin telde ablasının babasının fln nr da mı yok :26:

dediğin gibi bence uygun olmamıstır bi aksilik çıkmıstır
bide üst üste denk geldiyse aksilikler senin ki isyanlardadır:)
bkle arayacaktır tabi fırça atmayı unutma:)

Fırçanın alasını atacağımda bir arasa.
Merakta kaldım endişeye kapıldım.

Mesaj gonderdinmi?
Mesajin ulasirsa telefon cekiyodur?

Canım tabi ki mesaj attım ulaşmıyor , çekmiyor telefonn.

bir şey olmamıştır merak etmeyin. olsa bir şekilde duyulurdu.sorumsuzluk etmiştir.
ben de çok pimpirikliyimdir.çok merak ederim o durumlarda.ama şunu unutmayalım kötü haber tez duyulur.

Ben aklına mı gelmiyorum acaba :( Yoksa amcasının evinden mi arayamıyor :( Nasıl unutur beni ya , hiç mi düşünmüyor .

İnşallah kötü bir şey olmamıştır da imkan olmadığından arayamıyordur.
Ben olsam her yeri arardım bildiğim:1:
Ailesinin veya onlardan haberdar olabilecek yakınlarının isim soy isim biliyorsanız 118 lerden yararlanıp numaralarını edinin.:34:

bilinmeyen numaralardan ablasının babasının cep numarasını hatta isimlerini biliyorsan amcasının sabit numarasını hatta köyün adını biliyorsan muhtarlığın numarasını (belki internette bile vardır muhtarlık numaraları) sorabilirsin. ben de merak ederdim doğrusu. ama kalabalık telaş falan fısat bulamaması da normal yani.

Şimdi geç oldu da yarın artık ne varsa deneyeceğim. Hiç böyle yapmazdın halbu ki . Bir yandan korkuyorum . Aklım hep onda ne yazık ki :(
Ama sorumsuzluk ettiyse de çok fazla kızacağım.

Kızlaaaar aradı (: Arayabileceği bir telefon yokmuş boşuna panik olmuşum herzaman ki gibi . Kardeşini almaya terminale gidince aradı. Çok şükür birşeyi yokmuş.

Back
X