Evet umarım yapabilirim.. Ben o yasak bu yasak uygulayamam ki zaten, bana göre değil pisboğazım ben birazondan bilmiyorum nasıl yapıcam, ama yediklerimi azaltıp ramazandan sonra da spora gitmeyi düşünüyorum, olur gibi ne dersin ?
4-5 ay sonra nişanlanma gibi de bir durumum var o yüzden zayıflayayım diyorum işte..
çok da bi kilon yokmuş ya ben de 90 kilosun falan sandım :) benim de boy 1.60 ve tam 60 kiloyum şu an. ama şöyle bir fark var bu benim 29 kilo vermiş halim :) bu halime binlerce şükür ediyorum. o yüzden üzme kendini yavaş yavaş gider onlar. hedef ne bakalım?
Sabah kahvaltıda yarım poğaça yedim :26:
Öğlen yeşil mercimek yemeği ve biraz patates yemeği (işyerinde o vardı, napabilirim)
Akşam da sadece meyve ya da salata düşünüyorum...
Dediğim gibi ya ben rejim yapamam ki sadece bazı şeylerden uzak dururum.. Normalde şeker kullanmam zaten, ekmek de hiç yemicem artık, porsiyonlarımı da küçültücem, bi de ara öğün yapmam lazım o yok bende, ara öğün yapamıyorum ki vakit olmuyor..
Ya ben nasıl kilo vericem
65 ve 60 olmak istiyorum boyum 1.63 üst bölgem 38 alt bölgem ise 40sahurda nolma kahvaltı yaptım. Akşam ise yayla çorbası ve patlıcan yemeği yiycem
Teşekkür ederimberaber yaparsak bazı şeyleri daha azimli oluruz zaten iftarda pek bişey yenmiyo kilo verdiğimi düşünüyorum. sizce bu 5 kiloyu nasıl verebilirim ya
ben şöyle bişi düşündüm karbonhidratları gün içerisine yaymak istiyorum.yani mesela sen salata ve meyve yersen değilde meyve yerine et yersen hem seni daha tok tutar hemde ertesi güne daha sıkılaşırmışsın gibi geliyor bana.çünkü genelde eti çok öneriyorlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?