Meraybu ile Zayıflama Günlüğü

sahurda susamayı engelleyecek yöntemleri uygulamaya çalışıyorum.yani;1 yumurta,1 yada 2 dilim ekmek,1 bardak süt,bolca domates salatalık,çok az peynir,bolca su su su

doğru diyorsun ufak bir dilim yiyeceğim yanına domates peynir
yoksa vermeye calısırken almak ıstemıyorum

sahur=2 yumurta,1dil ekmek,2 domates,1 dilim peynir.yarım bardak süt

iftar=2 yk pirinç pilavı
4 yk mantarlı tavuk yarım kase çorba
salata
yarım dil. Ekmek
2 top sade dondurma,bir avuç kadar böğürtlen

kızlar nerdesiniz.dün bugün kimse gelmedi yoksa bozdunuz mu diyetleri.siz gelmeyince moralim çk bozuluyo.boş da olsa bi msj atsaydınız da kendimi yanlız hüssetmeseydim keşke

Haftasonu yeğenime bakıyorum ben de vakit bulamadım yazmaya.. Ben bozmadım devam devam azimle..

Yarın tartılacağım bakalım neler olmuşşşş, inşallah vermişimdir diyeceğim de regl oldum 2 gün önce, biraz zor ama moral bozmak yok!!!

sahur=1br. Çay,salatalık domates,2.5 dil ekmek.peynir,1 armut

iftar=1.5 köfte,2 dil.ekmek,patlıcan salatası,2 küçük sütlü tatlı ,yarım kase mercimek çorbası,salata

ara=şeftali

ara=orta türk kahvesi

kızlar bugün çok kaçırdım ya... Off ama bozmucam yarın daha sağlam olucam inş.bugün annemlerle dışarda yedik ondan çok kaçtı.şu ifta mönüleri varya.sahur önceki günlerden farklı değil.yine peynir ekmek çay salata var.

İftar=4 dil.ekmek
1 kase çorba (ezo gelin)
iftariyelik
yarım göğüs tavuk ızgara
yarım porsiyon döner(çok yağlıydı)
fındık lahmacun
şeker katkısız üzüm şırası
2 adet cevizli şerbetli tatlı.

Çok kaçırdım bugün çooook.

günaydinlar

ayyy bende dedim simdi böyle 80li kilolarda birisi veeeee gördüm ki kilon cok az fazlalikliymis

ama tabi bilemiyecegim boyun ve kilon nasil uyumlu

ben 168 boyunda az önce tartiya cikarak ve nefretle söylüyorum ki 96,9 kiloyum

bundan 4 hafta falan öncede derken bu sefer kararliyim bak bugün neredeyim?

tutamadim kararliligimi

of yaaa ben hic zayif olamiyacakmiyim 1 ay sonra 28 yasima girecegim ooooy oy gencligim siskolukla geciyor buna cok yanarim

simdi ay basinda spor salonuna yazilacagim

ve ben eger basarabilsem saglikli beslenmekten yanayim diyet yapmaktansa daha iyi cünkü ömür boyu saglikli beslenerek kilomu korurum eger zayif olursam

cnm doğru söylüyorsun az kilom var gibi ama hepsi yağ ve vücudum çok sıkı yağ dokusuna sahip.mesela daha önce 7 kilo verdim fakat tam 6 ayda.oyüzden burada artık bunu başaracağımı hem kendime hemde heveslendirmek için tüm herkese göstermek istiyorum.ayrıca kendimle beraber burada kim katılmak istiyorsa zayıflatmak istiyorum.sende bize katıl.sana zayıflama sözü veriyorum ve istersen yakana da yapışırım:)sen iste yeter ki.ve bence bugün düşün 30 una gelmeden zayıflamış olmak istemezmiydin.fıstık gibi biri olmak....bir düşün.

hayir herseyden önce kendimi artik saglikli hisetmiyorum omuzlarim hep kasilmis bir sekilde

bir kol cantasini bile tasisam sanki 30 kiloluk un cuvali tasiyorum gibi geliyor.

hemde nasil isterdim,ama ne kadar sacma degil mi,hem zayiflamayi istemek hemde iradeli olamamak.

İrade başa belaaa ne yazık ki Ben de çok iradeli değilim ama 1 kilo vermişim tuhaf

ahhh ah sorma sorma

suan omuzum nasil tutulmus kilodan dolayi ama ben harekete gecmezsem nereye kadar bu sürer yaaa

Canım, o zaman hemen karar veriyorsun ve bize katılıyorsun, birbirimize destek olalım.. Ya ben bitkisel ot falan da içmek istiyorum ama emin değilim işe yarar mı? Bir bilginiz varsa bu konuda paylaşabilir misiniz hepiniz?

ahhh ah sorma sorma

suan omuzum nasil tutulmus kilodan dolayi ama ben harekete gecmezsem nereye kadar bu sürer yaaa

Canım, o zaman hemen karar veriyorsun ve bize katılıyorsun, birbirimize destek olalım.. Ya ben bitkisel ot falan da içmek istiyorum ama emin değilim işe yarar mı? Bir bilginiz varsa bu konuda paylaşabilir misiniz hepiniz?

cnm haklısın ama dukkha nın dediği gibi ben regl dönemimde olmama rağmen bende 1 kilo vermişim.sende katıl bak biz sana destek oluruz.

cnm tabiiki yarar da nasıl bişi içmek istiyorsun ona bağlı.eğer klasik olarak yeşil çay içmek istersen ve tadını beğenmiyorsan (bende beğenmiyorum)lip...un bergamutlusu var onun tadı güzel.
yada bu ender saracındı galiba 7 bitki olan içinde bi çayı var oda olabilir.yada bu hazır form çayları var.bunlarlada baya ödem atılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…