Ben kırmızı et yemediğim için karbonhidrat ağırlıklı beslenemiyorum.. Offf ne yapsam ne yapsam :18:
Kırmızı et hiç yemiyorum, balık da tercihim değildir, her gün tavuk yiyip gıdaklamak da istemiyorum
Ben akşam 1 adet armut yedim sadece, sonrasında 1 bardak limonata içtim ve bolca su.. Birazdan da yatıyorum, sabah olsun acıkıcam kesin..
Bana değişiklik lazım ama bulamıyorum, yardım edin.. ama dayanıcam sonuna kadar! AZİM...!
Bugün kahvaltı yaptım, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek 3 zeytin, şekersiz çay..
Öğlen barbunya yemeği ile cacık,
Arada dayanamadım 1 bardak cola içtim offff
Akşam da yemek yemedim çünkü dondurma yedim..
diyetinde kolaylıklar ve basarılar dilerim
bende su an kendimi alıştırma aşamasındayım
yemek istediğimin yarısı kadar yiyerek başladım ekmeği de 1 dilime indirdim
sen neler yapıyorsun
azimli görünüyorsun o zaman şimdiden verdiğin ve vereceğin kilolar için tebrik ederim
bende burda oldugum zamanlarda destek olmaya calısacagım
aslında çok minnettar kalırım çünkü konuşmak beni motive ediyor.yani bir umutsuzluğa düşecek olursam sizlerden destek bekliyorum.bu forumu seviyorum:))
saol teşekkür ederim.bu topiğime her zaman bekelrim hatta moral vermek için her zamna gel:)karar verdiysen kesinlikle yaparsın güzelim....ben 2 ayda 15 kilo vermiştim kilolarımı görünce..neden olmasın azim sadece...
karar verdiysen kesinlikle yaparsın güzelim....ben 2 ayda 15 kilo vermiştim kilolarımı görünce..neden olmasın azim sadece...
cnm ya senin beslenmeni pek tasvip ettiğimi söyleyemicem.cnm madem et yiyemiyorsun mantarda protein oranı yüksek ve sütlü gıdalarla yada yumurta seviyorsan günde 2-3 yumurta ile de takviye yapmalısın cnm.arada kaçırmalar oluyo işte böle.sen bugün farkında olmadan o kadar çok karbonhidrat yemişsin ki=
kahvaltı;1 dil. ekmek
öğle;barbunya nın %25i karbonhidrattır.
kaçamaklar;kolada light değilse 2-2,5 dil. ekmek kadar
dondurma;hangi türünden yedin???markalılardan ise 4 dil. ekmek ama dışardan yani asıl sütle yapılanlar ise;2 top;1dil. ekmek
bide canın tatlı şeyler çekince aklından şöle geçirebilirsin ben öle yapıorum da:şimdi bunun üstünden böcekler geçmiştir.kimbilir bunu hangi koşullarda yapmışlardır.bunu yapan adam elini burnuna sürmüştür sonra dokunmuştur falan diye midemi bulandırıyorum.o yüzden yiyemiyorum.yani işte bi fikir buda :))))))
karar verdiysen kesinlikle yaparsın güzelim....ben 2 ayda 15 kilo vermiştim kilolarımı görünce..neden olmasın azim sadece...
tabikide destek olurum
ee sahurda ne yemeyı dusunuyorsun
ya evde ekmek kalmamıs annem hamur ısı yapayım dıyor
yanı kısacası gelde dıyetını boz dıyor:18:
zaten benım bu dıyetlerıme en basta annem dusman bunu da ye bunu da ye kılo yapmaz dıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?