Meraybu ile Zayıflama Günlüğü

arkadaşlar akşam yemeğinde yedilerim=
bir adet ızgara tavuk göğüs bölümü
salata
içecek niyetine maden suyu
2 yemek kaşığı kadar da light yoğurt.
Yemeği biraz geç yedim yarın sınavım var ve gece yatmıcam.karnım çabuk acıkmasın diye.

Hadi kızlar biraz cesaret bu kiloları iradesizce yiyerek aldık şimdi irade neymiş gösterelim kendimizi.başlarda dayanırsak gerisi gelir.sizde bişiler yazın birlikte motive olalım.

Konu içeriği nedeniyle diyet günlüklerine taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Kırmızı et hiç yemiyorum, balık da tercihim değildir, her gün tavuk yiyip gıdaklamak da istemiyorum

Ben akşam 1 adet armut yedim sadece, sonrasında 1 bardak limonata içtim ve bolca su.. Birazdan da yatıyorum, sabah olsun acıkıcam kesin..

Bana değişiklik lazım ama bulamıyorum, yardım edin.. ama dayanıcam sonuna kadar! AZİM...!

Son düzenleme:

cnm sanki biraz az yemişsin sanki.bu kadar az yersen çabuk bırakırsın o yüzden dikkat et cnm çok aç bırakma kendini sonuçta diyet yapmıoruz beslenmemizi düzenlioruz dimi.birbirimizden kopmayalım.haydi devam.

Kızlar bugün oruçluyum.ve çooooooooooooooooooooooooook susadım.

sahurda=1 dilim kepek ekmeği,iki parmak birleşimi boyutunda kaşar peyniri,kib.kutusu yarısı kadar beyaz peynir,1 yumurta,2 domates,1 br. şekersiz çay.
iftara 2 saat var.

Bugün kahvaltı yaptım, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek 3 zeytin, şekersiz çay..

Öğlen barbunya yemeği ile cacık,

Arada dayanamadım 1 bardak cola içtim offff

Akşam da yemek yemedim çünkü dondurma yedim..

cnm ya senin beslenmeni pek tasvip ettiğimi söyleyemicem.cnm madem et yiyemiyorsun mantarda protein oranı yüksek ve sütlü gıdalarla yada yumurta seviyorsan günde 2-3 yumurta ile de takviye yapmalısın cnm.arada kaçırmalar oluyo işte böle.sen bugün farkında olmadan o kadar çok karbonhidrat yemişsin ki=
kahvaltı;1 dil. ekmek
öğle;barbunya nın %25i karbonhidrattır.
kaçamaklar;kolada light değilse 2-2,5 dil. ekmek kadar
dondurma;hangi türünden yedin???markalılardan ise 4 dil. ekmek ama dışardan yani asıl sütle yapılanlar ise;2 top;1dil. ekmek

bide canın tatlı şeyler çekince aklından şöle geçirebilirsin ben öle yapıorum da:şimdi bunun üstünden böcekler geçmiştir.kimbilir bunu hangi koşullarda yapmışlardır.bunu yapan adam elini burnuna sürmüştür sonra dokunmuştur falan diye midemi bulandırıyorum.o yüzden yiyemiyorum.yani işte bi fikir buda :))))))

iftar mönüsü;1 kase tavuklu pirinçli yayla çorbası,6 su bardağı su (çok susadım bugün),3 su bardağı az şekerli limonata(kendim yaptım),

arada 2 bardak sütlü nescafe.

diyetinde kolaylıklar ve basarılar dilerim
bende su an kendimi alıştırma aşamasındayım
yemek istediğimin yarısı kadar yiyerek başladım ekmeği de 1 dilime indirdim
sen neler yapıyorsun

diyetinde kolaylıklar ve basarılar dilerim
bende su an kendimi alıştırma aşamasındayım
yemek istediğimin yarısı kadar yiyerek başladım ekmeği de 1 dilime indirdim
sen neler yapıyorsun

aslında çok belirgin bir şey yapmıyorum.
1-tatlılardan aşırı kalorili şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.
2-asitli içecekleri çok sevdiğim için bunu yerine maden suyu içmeye çalışıyorum.
3-canım aşırı tatlı çektiğinde kuru meyvelerden yararlanıyorum mesela ;hurma,kuru kayısı,kuru erik gibi...
4-tatlıya hayır diyorum artık çünkü kendimin boydan fotoğrafını çekip ne kadar kilolu olduğumu gördüm ve artık DUR demenin zamanı geldi.

azimli görünüyorsun o zaman şimdiden verdiğin ve vereceğin kilolar için tebrik ederim
bende burda oldugum zamanlarda destek olmaya calısacagım

azimli görünüyorsun o zaman şimdiden verdiğin ve vereceğin kilolar için tebrik ederim
bende burda oldugum zamanlarda destek olmaya calısacagım

aslında çok minnettar kalırım çünkü konuşmak beni motive ediyor.yani bir umutsuzluğa düşecek olursam sizlerden destek bekliyorum.bu forumu seviyorum:))

karar verdiysen kesinlikle yaparsın güzelim....ben 2 ayda 15 kilo vermiştim kilolarımı görünce..neden olmasın azim sadece...

aslında çok minnettar kalırım çünkü konuşmak beni motive ediyor.yani bir umutsuzluğa düşecek olursam sizlerden destek bekliyorum.bu forumu seviyorum:))

tabikide destek olurum
ee sahurda ne yemeyı dusunuyorsun
ya evde ekmek kalmamıs annem hamur ısı yapayım dıyor
yanı kısacası gelde dıyetını boz dıyor:18:
zaten benım bu dıyetlerıme en basta annem dusman bunu da ye bunu da ye kılo yapmaz dıyor!

Tuttum bunu Ben de öyle düşünücem.. Dondurma 2 top sade yedim..

sahurda susamayı engelleyecek yöntemleri uygulamaya çalışıyorum.yani;1 yumurta,1 yada 2 dilim ekmek,1 bardak süt,bolca domates salatalık,çok az peynir,bolca su su su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…