Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah bitanem inşallah inandıktan sonra herşeyi başarırsın

canım tek taraflı tüple tek yumurtayla hamile kalanları çok duydum sen sabert canım :teselli::teselli::teselli:
haklısın canım yeterki rabbim istesin herşey oluyo
inşallah birgün bizde meleklerimize kavuşuruz
neyse kızlar ikinizde öptüm görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya:
:hulya:
üfffffffff yaaaaaaaaa örüyom örüyom bitmiyorrrrrrrrrrrrrr

haklısın canım yeterki rabbim istesin herşey oluyo
inşallah birgün bizde meleklerimize kavuşuruz
neyse kızlar ikinizde öptüm görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım zaten bi gelseler bu günleri hemen unuturuzda işte onlar gelesiye kadarda biz biterizzzzzzzzzopuyorumnanaktanŞenizŞenizbende öptüm seni ŞenizŞeniz

sizlerede iyi geceler kızlar bende çıkıyorum uykum geldi hepinizi öptüm byyy

tamam canlar bende yatarım bela gelir şimdi inşallah kızlar dua edelmde haticenin sonuçlarda iyi çıksın inşallah onun meleğide gelmiştir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnn kızlar hayırlı cumalar allahım sen şu cuma günleride duy seseimiz yarabiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm hamile arkadaşlarımza rahat hamilelik ve doğum nasip et isteyen arkadaşlara inşallah hayırlı zamanda gönder meleklerini kızlar hepinizin cuması mübarek olsun

neyse kızlar yarın sabah baskülün üzerine çıkcam amma kaç kiloyum çok merak ediyorum inşallah 59 olmuşumudur kızlar inşallah nisana kadar 55 düşerim inşallah

kızlar malesef verememişim ama almamışımda anam hareket yok biraz yürüyüş yapsam ama havalarda buz gibi üf üf kızlar martla nisan bi gelse bakın nasıl zayıflıyom ben kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kötükedihüso

sinemis geçmişe takıldı günaydın şekerim poyraz nasıl nese ben çıkım çok işim var çokkkkkkkkkkk

aminnnn ayşecim aminnnn.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı sabahlar kıslar öğlen olacak ama neyse
cumanız mübarek dualarınız kabul olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…