Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyilik canım ne olsun ne adet oldum ne hamiş kalabildim sallanıp duruyom bu seferde sıkı bi diyete başladım bakalım kaç kilo verecem napım böyle bari uğraşım

canım bak sana bi ara demiştim dua söylemiştim onları oku ne olurr hakseverde benimgi dualarını okudu rabbim meleğini gönderdi ne olur oku sende

rufeydammmmmmmm hoşgeldin canım nasılsın bak hemşerin hamiş inşallah hepimiz oluruz canım inşallah

canım bak sana bi ara demiştim dua söylemiştim onları oku ne olurr hakseverde benimgi dualarını okudu rabbim meleğini gönderdi ne olur oku sende

ne duasıydı kız valla unuttum gitti aklımda kalmadıki hiç CADIARZUCADIARZU

ay banada söle ne duası???????????????
rufeydammmmmmmm hoşgeldin canım nasılsın bak hemşerin hamiş inşallah hepimiz oluruz canım inşallah

hb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım ne olsun aynı tas aynı hamam değişen hiç bişey yokkkk

ne oldu kıslar nie susutunuz sumoş rufeydemmmmmmmmm

bak canım ben meryem suresini 41 gün okudum bide 41 gün yasin suresini ve o ay hamile kaldım ne olur canlarım sizlerde okuyun rufeyda eşin kuran biliyosa oda başlasın çünkü biz eşimle beraber başladık eğer adet olursa yarıda kalmasın demiştim oda başlamıştı

meryem suresini 41 gün hergün bir tane

hımmmmmmm onu okuyorum günde bi tane canım ya bilmiyorum acaba eşimle birliktemi okusak daha iyi olcak bilmiyorum sumoş bişey tek taraflı olmuyor ben eşimden bu konuda hiç bi destek almıyorum alamıyorum :1no2::1no2::1no2::mymeka::mymeka:

evet bende öyle düşünüyodum zaten araya adet giriyo diye işte eşimde başladı zaten o dualar bitmeden hamile kaldım devam ettim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…