Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lanet olası adam deli ediyor beni valla sumoş rufeyda şu ara bebekten filan geçtim evde resmen hapis hayatı yaşıyorum dışarısı çok soğuk biyere çıkılmıyor offffff bide eşimin tayini filan çıksa herşeyi kafama göre yapsam ah ah ah nerde o günler nerde

canım benim o bence seni üzmemek için takmıyomuş gibi görünüyo benimkide öyleydi ama dedim okuyalım diye oda tamam dedi sen ikna edersin bence bende kuran bilmiyorum internetten türkçe okunuşunu indirmiştim ordan okudum oda öyle yapar

dil_nur bu ne güzel sürpriz canım hoşgeldin nasılsın sen rahim filmi çektircektin demi çekterdi

zor ama bilmiyorum artık galiba sumoş karamsar olmak istemiyomda bizim ya hiç olmuycak yada tüp aşılaymayla normal yolla gene olmaz die aklıma geliyo yokkk kız takmaz aman der çocuk içinmi evlendik der o takarmı bu sene varya neyse kız seninde kafanı şişirdim vallaakannehirakannehirsempatiksalakcinni

misafire bak misafire aman allahım bugünlerde ziyaretcimizde eksik olmuyor nedense

neden öyle diyosun ayşe yaa bende hiç olmayacak diyodum tüp bebek yapsak bile olmaz diyodum ama rabbim okadar büyükki ondan ümidini hiç ama hiç yitirme o okumasın ama sen yarından itibaren başla hem yarın cuma mübarek gün

aman boşver sen nasılsın kaç haftalık oldunuz göbüşte çıkmıştır biliyormusun mavişin oğlu olacak özbekin kızı olacak :ecrin_bebek::CüvCüv:

dil_nur bu ne güzel sürpriz canım hoşgeldin nasılsın sen rahim filmi çektircektin demi çekterdi
sağol canım hoşbulduk :1hug:
rahim filmini çektirdim çok kötüydü anlatamam ve malesef sağ tüpüm tamamen kapalı çıktı
dilnurr hoşgeldin canım nasılsın
hb canım iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın :1hug:

ay canım gerçektenmi e açılmazmıymış ya çekim sırasında ne olacak şimdi tedavisi vardır galiba ya

sumoş canım 41 kere yasinmi okudun sen merak ettim
doğru söylüyorsun Allahım istemeyi bildikten ve isyan etmedikten sonra veriyo

aaaa ayşee bilmiyodum yaaa amannn ne güzell allah hayırlı evlatlar nasip etsin ben daha bu ay öğrencem inş ayın 15inde ama benimkide kız olcakmış gibi geliyo çünkü erkek erken belli olurmuş

canım ameliyat olcanmı peki inş herşey iyi olur senin için 41 kere meryem suresi ve 41 kere yasin suresini okudum

ay canım gerçektenmi e açılmazmıymış ya çekim sırasında ne olacak şimdi tedavisi vardır galiba ya

yok canım çekim sırasında açılacak kadar basit bir tıkanıklık değil malesef :1no2:
aslında basit bir operasyonla açılabilme imkanı varmış ama garanti değil tabi
doktorum diğeri sağlıklı olduğu için yumurtlama olduktan sonra tek tüp yeterli dedi
sadece sabır lazım
oyüzden klomen ve çatlatma iğnesi verdi inşallah sonuç alırım ya
Allahım yardımcımız olsun :Saruboceq:

canım tek taraflı tüple tek yumurtayla hamile kalanları çok duydum sen sabert canım :teselli::teselli::teselli:

canım ameliyat olcanmı peki inş herşey iyi olur senin için 41 kere meryem suresi ve 41 kere yasin suresini okudum
yok canım ya bir süre böyle denemeyi düşünüyorum hayırlısı artık
inşallah başka sonla karşılaşmam
bende dediğin sureleri okuyayım şifa Allahtan :Saruboceq:

neyse kızlar yarın sabah baskülün üzerine çıkcam amma kaç kiloyum çok merak ediyorum inşallah 59 olmuşumudur kızlar inşallah nisana kadar 55 düşerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…