kızlar ben kaçtım iyi geceler görüşürüz öpüyorum ikinizide
kociş çagırıyo da:)
hımmmmmmm onu okuyorum günde bi tane canım ya bilmiyorum acaba eşimle birliktemi okusak daha iyi olcak bilmiyorum sumoş bişey tek taraflı olmuyor ben eşimden bu konuda hiç bi destek almıyorum alamıyorum :1no2::1no2::1no2::mymeka::mymeka:
canım benim o bence seni üzmemek için takmıyomuş gibi görünüyo benimkide öyleydi ama dedim okuyalım diye oda tamam dedi sen ikna edersin bence bende kuran bilmiyorum internetten türkçe okunuşunu indirmiştim ordan okudum oda öyle yapar
neden öyle diyosun ayşe yaa bende hiç olmayacak diyodum tüp bebek yapsak bile olmaz diyodum ama rabbim okadar büyükki ondan ümidini hiç ama hiç yitirme o okumasın ama sen yarından itibaren başla hem yarın cuma mübarek gün
sağol canım hoşbulduk :1hug:dil_nur bu ne güzel sürpriz canım hoşgeldin nasılsın sen rahim filmi çektircektin demi çekterdi
hb canım iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın :1hug:dilnurr hoşgeldin canım nasılsın
ay canım gerçektenmi e açılmazmıymış ya çekim sırasında ne olacak şimdi tedavisi vardır galiba ya
yok canım çekim sırasında açılacak kadar basit bir tıkanıklık değil malesef :1no2:
aslında basit bir operasyonla açılabilme imkanı varmış ama garanti değil tabi
doktorum diğeri sağlıklı olduğu için yumurtlama olduktan sonra tek tüp yeterli dedi
sadece sabır lazım
oyüzden klomen ve çatlatma iğnesi verdi inşallah sonuç alırım ya
Allahım yardımcımız olsun :Saruboceq:
yok canım ya bir süre böyle denemeyi düşünüyorum hayırlısı artıkcanım ameliyat olcanmı peki inş herşey iyi olur senin için 41 kere meryem suresi ve 41 kere yasin suresini okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?