iyiyim allaha şükür sen nasılsın kendinden biraz bahsedermisin canım
vala tanışalım vereliniortakcanım ben evleneli nerdeyse 4 bitti 5 döndü yani ağustosda 5 sene olcaka hiç hamile filan kalamadım bu süre içinde adet düzensizligim var hormon bozukluğum var tirot yetersezliğim var kilo vermek için uğraşıyorum bu işte yaşımda23 daha ama bi an önce olsun istiyorum
inşallah rabbim gönlüne göre verir canını sıkma daha yaşın genç . bende 24 yaşındayım ikibucuk sene oldu evlendiğim ikl hamile oldum oda karnımda öldü 8 aylık. yaklaşık 6 aydan beri istiyorum olmuyor bakalım mevlam ne zaman uygun görür .tedavi falan görüyonmu canım
evet canım şimdilik doktor doğum doktoruna göndermiyor önce tiroiti tedavi edelim sora hamile filan kalırsın bebek gelişmez dedi yazık olur dedi nisanda başlarız galiba ya ah ah nisanı iple çekiyom bende bide polikistik over için biraz zayıfla dedi bende onun için uğraşıyom kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
hoşbulduk canım nasılsınhuzeyfe canım hoşgeldin bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm
huzeyfeeeeeeeee nerdesin kız geçmişemi takıldın yoksa neyse gelir birazdan ya
hemenbaşlasan tedaviye neden nisanı bekliyon canım. bu arada kilo problemi bendede var şu anada diyetteyim yaklaşık bir hafta oluyor çok şükür 1 kilo gitti.diyet falan yapıyonmu canım
gelişmemezlik vardı canım hep geriden geliyodu
canım neyse artık korunmuyorsunuzdur demi bi enğel yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?