Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim allaha şükür sen nasılsın kendinden biraz bahsedermisin canım

vala tanışalım vereliniortakcanım ben evleneli nerdeyse 4 bitti 5 döndü yani ağustosda 5 sene olcaka hiç hamile filan kalamadım bu süre içinde adet düzensizligim var hormon bozukluğum var tirot yetersezliğim var kilo vermek için uğraşıyorum bu işte yaşımda23 daha ama bi an önce olsun istiyorum

ha daha bitmedi pko v ar bilmem artık nasıl hakkından geleem bilmem

inşallah rabbim gönlüne göre verir canını sıkma daha yaşın genç . bende 24 yaşındayım ikibucuk sene oldu evlendiğim ikl hamile oldum oda karnımda öldü 8 aylık. yaklaşık 6 aydan beri istiyorum olmuyor bakalım mevlam ne zaman uygun görür .tedavi falan görüyonmu canım

evet canım şimdilik doktor doğum doktoruna göndermiyor önce tiroiti tedavi edelim sora hamile filan kalırsın bebek gelişmez dedi yazık olur dedi nisanda başlarız galiba ya ah ah nisanı iple çekiyom bende bide polikistik over için biraz zayıfla dedi bende onun için uğraşıyom kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

canım nie doğuma yakın böyle bişey olmuş sebei vardır mutlaka

huzeyfeeeeeeeee nerdesin kız geçmişemi takıldın yoksa neyse gelir birazdan ya

hemenbaşlasan tedaviye neden nisanı bekliyon canım. bu arada kilo problemi bendede var şu anada diyetteyim yaklaşık bir hafta oluyor çok şükür 1 kilo gitti.diyet falan yapıyonmu canım

tiroitini tedavi yapıp nisanda kadındoğuma gitcen tamam şimdi anladım rabbim şifa versin inşallah düzelir canım

hemenbaşlasan tedaviye neden nisanı bekliyon canım. bu arada kilo problemi bendede var şu anada diyetteyim yaklaşık bir hafta oluyor çok şükür 1 kilo gitti.diyet falan yapıyonmu canım

canım doktor dedi siz ben ne dersem onu yapın dedi bizde nisana kadar bekleyin dedi bizde daha iyi olur dedik evet canım hamur işi yemuyom limden geldiğince uzak duruyom işte ekimden beri 6 kilo verdim nisana karada kaç veririm bilmem opuyorumnanaktanbayanssulusmile

ne başka başka haberler senden inşallah dünürüm sana nur topu gibi hayırlısıyla bi kız doğurcam ya eniştemin ismi de fena sayılmaz dimi ya

vildan canım bak hergün tartılma haftada bi gün tartıl ben öyle yapıyom hergün insanın pskikoljisi bozuluyor verirsende vermessen on göre ayarlarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…