Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konyada çok güzel mevlana hzretleride konyalıydı görmrk isterdim konyayı .aslen oralımısın canım

canım konyalıyım ama bana mevlanıyı görmek hiç nasip olmadı eşim nisanda gidersek götüreyim dediya bakılmı aslı çıkarmı ben ilçesinde kalıyorum canım

neyse canım uykun geldiyse yat bak yenğen gitti e bu arada teyze çocuğusunuz galiba

evet bana yengem söledi. hem yengem hem teyze kızı.kaç kardeşsiniz canım .biz 6 kardeşiz 5 erkek 1 kız anlıcan birtaneyim

evet bana yengem söledi. hem yengem hem teyze kızı.kaç kardeşsiniz canım .biz 6 kardeşiz 5 erkek 1 kız anlıcan birtaneyim

ne güzel işte hiçte söylemiyor zilli gördü neyse
biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek en büyüğü benim sende en kücüğü olunca iyi kiymetlisindir ailen yanında bende en büyüğüyüm yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse sende yatıcan belgi meşgul etmiyeyim daha sonra yine görşürüz inşallah.allaha emenet ol.

yok uşağummmmmmmmm daha yatmam ayy yazın yenğenle beraber gelsenize konyaya bende sizin sayenizde gezerim birazbayanssulusmilebayanssulusmile

tamam canım daha yatmam ama sen yat ben buraların bekçisiyim

nerdeeeeeeeeeeeee o günler mevlanayı ziyaret etmek çok isterim eeee gelincede misafirin oluruz artık kabul edersen tabiiiiiiiiiiii

nerdeeeeeeeeeeeee o günler mevlanayı ziyaret etmek çok isterim eeee gelincede misafirin oluruz artık kabul edersen tabiiiiiiiiiiii

ederim edirim yeterki siz gelin ay nerde o günler inşallah öyle bişey eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ay sumoş gelmiş görmemişim neyse gidim bade

iyi gecelerrrr kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
allah aşkına söleyin kime sevineyimm
hakseveremi haticeyemiiiiii
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazemuszemus

ne güzel bigün yaa
rüyalarım çıktı işte çıktııııııııııııııııııııı :sm_cool::sm_cool:

hiç bişey imkansız değilmiş çok isteyince veriyomuş rabbim demekki
allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…