Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi ben yazam siz okun yazmıyom lan aha bıraktım kırdım kalemi

iyiyim canım sen nasılsın
bende iyiyim tatlım bu günüme şükürler olsun
ne başka başka haberler senden inşallah dünürüm sana nur topu gibi hayırlısıyla bi kız doğurcam ya eniştemin ismi de fena sayılmaz dimi ya

hadi cabuk tut elini bekl,yorum konyanın etli ekmeği kadar kızlarıda meşhurmudur acep
nasıl yani fena sayılmaz bundan iyi ve güzel isim olurmu damadın sana küstü bak

işte 6 ay olmayınca dr gittim testler falan herşey güzel dedi yumurta takibine aldı yumurtam var ama isenilen olgunlukta değil klomen verdi bakalım adet olunca alıcıcam 1 ay daha var.

canım o kadarlık olmuş ya inşalah devamı gelir yumurta için incir kürü yapsan canım alternatif bilğilere ulaşsan kadınlar kulübünde ne yokta ne arasan varsempatiksalakcinni

ah ah geçen gün haticede dedi aksilik o gün eşimde yaptırmış gelmiş ama hatice aklıdan hiç çıkmadı ah ah hepinizi evime toplasam bi etliekmek yaptırsam doyasıya yeseniz ah nerde o günler
yok canım çok güzel isim severim ahmetleri gerçi benimde kardeşim var biraz fazlasıyla yaramaz ama neyseŞenizŞeniz

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah sen neler yapıyorsun aslen istanbullumusun vildancığım

ah ah ah ayşe ama imkansız bişi nese yapmış yedirmiş kadar oldun ellerine sağlık canım sanada hayırlı geceler bende kaçtım byyyyyyyyyyy

hayır canım aslen trabzonluyum eşim imam tayinimiz istanbula düştü onun için burdayız bakalım ne kadar kalırız

burdayım ay eşin imam ne güzel nasılsın uşağumm ay çok severim ben oranın insanlarını huzeyfedede trabzonlu

cokacimcoook
ah ah ah ayşe ama imkansız bişi nese yapmış yedirmiş kadar oldun ellerine sağlık canım sanada hayırlı geceler bende kaçtım byyyyyyyyyyy

cokacimcoookcokacimcoookafiyet bal şeker olsun canım inşalah gene bekleriz buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

kız küstünmü yoksam bana vildan cancağızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…