Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün pazarya kimse yok benim kocişte okula gitti öff ya havada süper eve tıkıldım

çok şükür canım yaa iyi gidiyo sen neler yapıyosun tedavi görüyomusun

şu anadagörmüyorum adet olmayı bekliyom dr klomen verdi onu kullamcam bakalım hayırlısı.sen tedaviylemi hamile kaldın kaç yıllık evlisin canım.

evet canım tedaviyle hamile kaldım klomenle 2buçuk yıldır evliyim 2 yıldır istiyoduk her ay doktora gidip klomen sonra çatlatma iğnesi bıkmıştım piskolojim alt üst olmuştu artık kendi haline bıraktım son kez doktora gittik ilaç verdi klomen bizde iğne var dedi alamyın siz dedi dediği gün gittiğimizde yumurtalar tam istediğimiz şekildeydi ama doktor iğe kalmadı dedi bizde o ay salladık olmaz diye ama hamile kalmışım sadece klomenle yani

slm canım hoşgeldin düşük önleyici ilaç kullanıyosan o yapar bende progestan düşük önleyici kulandığımda öyleydi

ya canlarım hap falan kullanmıyorum dün gece kasıntı dan uyuyamadım ve sabah baya geldi ya bişi olur mu korkuyorum vallasenağlamasenağlamasenağlama

ya canlarım hap falan kullanmıyorum dün gece kasıntı dan uyuyamadım ve sabah baya geldi ya bişi olur mu korkuyorum vallasenağlamasenağlamasenağlama

canım korkma kaşıntı felanda varsa iltihaptır büyük ihtimal bol bol su içmeye başla şimdiden su çok iyi iltihaba kaşıntıda akıntıda geçer

rabbim ol deyince oluyo işte. allah tammamına erdirir inşallah sağlıklı bi şekilde kuçağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…