Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rabbim ol deyince oluyo işte. allah tammamına erdirir inşallah sağlıklı bi şekilde kuçağına almayı nasip etsin

amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah okadar çok dua ediyorumki herkese inş herkese nasip eder

neyse kızlar sümoş kaçar hepinizi kocaman öptüm kendinize çok iyi bakın byyy

canım seni cok iyi anlıyorum cok gecmiş olsun:çok üzgünüm:.herseyde bi hayır vardır gülüm ya bak benim dr um aglamaktan cok şükretmelisin cünkü kromozom eksikliği olan bebekler düşüyomus yasasa bile engelli olarak doguyorlar demişti allahtan hayırlısını dile bitanem.hem bak her düşükten sonra rahim yenilermi kendini dr demişti 2. hamile kalman kolaylasırmıs benimde öyle olmustu 2 melegimde tutunmadı ama cabuk hamile kaldım umarım sende hemen kalırsın.melegin sana tekrar merhaba der:Saruboceq:

offfff ben tam bi stres ve sinir küpü oldum her şeye sinirleniyorum ve bağırıyorum mal gibi hemen ağlamaya başlıyorum kasıklarım zaten fena ağrıyo korkuyorum ya çookkk
şişkinlik ve gaz sancım var ama çıkmıyo :kedi hepten sinirimi bozuyo mafoldumben

yeni dogum yapan arkadaslar biliyorum konu ile alakası yok ama size bisey sorucam benim dogumdan sonra gögüslerimde çatlaklar olustu 2 bebegi yapmadan önçe bu sarkıklıgı çatlaklığı gidermek istiyorum aceba bildiginiz bana önereceginiz bisey varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…