Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haksevercim çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı inşallah en yakın zamanda tekrar bebişin gelir canım benim RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER

saol canı m seninde düştüğünde çok üzülmüştüm ama meleğin gene geldi inşallah bi 2buçuk sene daha bekletmez benimkide hemen gelir bi gelsin ...........

saol canı m seninde düştüğünde çok üzülmüştüm ama meleğin gene geldi inşallah bi 2buçuk sene daha bekletmez benimkide hemen gelir bi gelsin ...........

merhaba haksever,

uzun zamandır topiğe girmiyordum.Sinemis in sana yazdıklarından anladığım kadarıyla bir sorun yaşamışsın galiba.Geçmiş olsun canım.Herşey bizler için.Umarım seni çok daha güzel günler bekliyordur.Kendine iyi bak görüşmek üzere

canım benim tabiki rabbimin hikmetinden sual olunmaz inşallah en yakın zamanda meleğin gelecek inan yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…