Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boshayallersmileboshayallersmilecnm cok sıkkın bazen düsünüyorum da bi gün bana ait bi evim olacak mı düzgün bi yasantım olacak mı cok sıkılıyorum burada tanidigim yok monoton bi hayat yasıyorum nr bi yere gittigim var ne bişi kaynanamla oturuyorum ve kendimi sıgıntı gibi hissediyorummmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::sinifsinif::sinifsinif:

Şeniz
ay canım benimmmmm bazen insan böle melankolik olabiliyo ama yinede şükretmek gerek ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar meraba..ben geçen hafta falan doğuracağımı sandım..hatta burada yazdım..helallik istedim..gerçi sadece bir kişi cevap yazdı ama olsun..her neyse..benim bebişler havanın soğuk olduğunu, buralarda pek eğlenceli bişey olmadığını anladılar heralde ki gelmemekte diretiyolar..maşallah büyümeye de devam ediyolar ve benim çilem, ağrılarım da artıyor haliyle..napalım herşey kuzular için..sıktım dişimi dayanıyorum..

sizde ne var ne yok?herkes iyi mi?herşey yolunda mı?

cmrm ve jonnybravo çok tebrik ederim..inşallah sağlıklı bir hamilelik ve vakitli, kolay bir doğumunuz olur..

ben bugün çizelgemdede görüldüğü gibi 20+2 idim ama doktor ultrason kağıdına 20hafta 4 günlük yazdı 2 gün dha hızlı büyümüş nasıl olmuşsaaaaa kafamçokkarıştı

merak etme bazen geriden gelir bazen önden gider o kadar bişey değil .zaten önemli olsadr söyler takma kafana rahat canım ahmet yasiride üzmeeeeeeeeeee

galiba kimse yok nese ben anlatıyım gelince okursunuz merak edenler için bugün doktora gittik oğluşumu gördük çok şükür rabbime
yine elleriyle yüzünü kapatmış benim hayalı nazlı oğlum erkekler nazlı olurmu demeyin valla bizimkiyse oluyo kafası aşağı doğru dönmüştü ne dedim doktora döndümü yani yok şimdilik öyle o çok daha döner baya hareketli dedi maşallah pipisinide baya net ve büyümüş bi şekilde tekrar gördük yer onun pipisini annesiiiiiii

hangileri diyosun teyzemin kızı çizelgeyimi yoksa profildeki ultrason resmimimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…