h.g teyzoş
napıyorsunuz bakalım ayy temizlik yapmam lazım ama tembellik yapmak canım istiyor sizce napim çok phalsizim sanki dayak yemis gibiyim
RABBİM BU DUYGUYU İSYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ET:Saruboceq::Saruboceq:
ben hamile kaldıysam herkes kalır
sezen sana en son ne dedimi hatırlıyomusun hamile kaldığımı öğrenmeden 1gün önce normal yoldan mümkün değil eşim tahlil vercek ona göre yapcaz bişeler demiştim cuma günü verecekti işte tahlil toplantısı olduğu için gidemedi ptesi yaptırcaktı
cuma toplantıdan geldi annemle ben kuzendeydik kocamda geldi çıktık ordan anneme gidiyoz durup dururken eczaneye gitsekmi acaba dedim güya çok zaman geçmeden test yapmazdım çünkü 2kere hayal kırıklığına uğradığım için
kocamda bişe demeden gittik aldı eve geldik elimde test kutusu of sadece merak stresten iyidir gene dedim wcye girdim testi unuttum işimi bitirdim aaa test ıkındım 3.4 damla zorla tekrar yaptım bakamıyorum ama teste üstümü falan topladım ikinci çizginin olması gerekn yer boşluk normalde hemen pempe oluyoya bütün bölümü çizgi çıkması gereken yer beyaz sora diğer yerler beyazlaştı çizgi görünmeye başladı inanamadım kocama gösterdim bu ne yaa die kaydirigubbakcemile3 geçen her saniyede koyulaştı elim ayağım titremeye başladı çünkü mümkün değil diyorum hala oyüzden gece gece doktor aradık
gebelik testinde beta hcg 201.8 karşısında gebe olmayan yazıyodu altlarda 1hafta 1hafta işte biliyosun eşimin suratı düştü ama diyorum 201.olması lazım nie öle yazıyoki dedim nasıl üzüldüm ama iki çizgiden sora alla alla olmasa çıkmazdı 2çizgi diyorum doktora çıktık
ben içeri giremedim dünyanın durduğunu hissettim doktor konuşana kadar ve hayal meyal doktorun daha çok yeni gebelik 3haftalık demesiyle ve eşimin bana sarılmasıyla kendime geldim
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]:lepi::lepi::lepi:
09/ 02/ 2010 SALI
SAAT: 12:45
DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ
**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___
1.okyanus84:__________________________________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:______________________________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: _______________________________KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:______________________________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:______________________________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: __________________________________ KIZ________________________________ Berra Zeynep
7.hlymms:____________________________________ ERKEK ___________ doğum haberi bekleniyo
8.sevgii:) _____________________________________ERKEK ___________ doğum heberi bekleniyo
9.sessizdeniz: ________________________________ ERKEK VE KIZ ____ doğum haberi bekleniyo
10.yaren35:__________________________________ ERKEK ___________ doğum yaptı
11.benbilirim: ______________ 1 NİSAN __________ ERKEK ___________ doğum yaptı
12.muhasebe22 : __________ 2 NİSAN ____________ERKEK ___________doğum haberi bekleniyo
13.ESCALES: _____________ 5 NİSAN ___________ ERKEK __________ doğum haberi bekleniyo
14.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
15.chen :__________________ 5 MAYIS ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ
**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___
1.firdevs2006: _____________ 6 MAYIS ___________ ERKEK __________
2.yeb2004: _______________12 MAYIS ___________ ERKEK __________
3.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ _____________
4.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS ___________
5.burcinn: _______________ 28 MAYIS ___________ ERKEK VE KIZ ___
6.megryann : _____________ 7 HAZİRAN _________ KIZ ______________
7.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
8.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
9.k.a.y.r.a. : _____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
10.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
11.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
12.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
13.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________
14.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
15.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
16.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK _____________________ AHMET YASİR
17.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
18.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
19.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
20.gize:__________________15 EKİM ____________
21.sumos23:_____________ 19EKİM_____________
22.mavı_gozlü____________ 22 EKİM ____________
23.elif..timureren _________ 22 EKİM
24.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
25:mopsy_______________ 2 ARALIK___________
26.cmrm _______________ 9 OCAK:teytey::teytey::teytey:
27.johnnybravo __________ 9 OCAK :teytey::teytey::teytey:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.orays
8.sulezehra:
9.rufeyde serra
10:&ayla&:
11.bilgen35:
12.dyd
13.marbley
14.bahçem
15.elchin.
16.vale14 (osmaniye 80)
17,bitte
18.mercanayse
19.gelevera
20.asimira
21.xaysex
22.bels41
23.azra2
24.umutlu16
25:isolde
26:eleyna
27:rozalin
28.sekerkiz67
29.zulu
30.vildan1
31.haksever
KIZLAR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
LİSTEYİ GÜNCELLEDİM
UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?