Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napıyorsunuz bakalım ayy temizlik yapmam lazım ama tembellik yapmak canım istiyor sizce napim çok phalsizim sanki dayak yemis gibiyim

napıyorsunuz bakalım ayy temizlik yapmam lazım ama tembellik yapmak canım istiyor sizce napim çok phalsizim sanki dayak yemis gibiyim

bence yap tembelliği cicim bırak işleri bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

özbek kızmı seninkiiii ayy nihayet bi tane kız duyduk hayırlısı olsun sağlıkla inşallah :Saruboceq:
gölcükte numan ulay var adam 2.5aylıkken anlıyo cinsiyeti offf burdaki anlamassa belki giderim ona bi seferlik izmitte gitmek istiyodum doktora ama son zamanlarda zor olur die mecbur burda gidicem ben izmitte doğurmak istiyorum ya annesinin memleketinde doğsun istiyorum aman nasip kısmet yeterki doğsunda yavrum sağlıkla nerde doğarsa doğsun

ya kızlar sevgililer günü yaklaşıyor bi fikri olan varmı ben hala ne yapacam hiç bilmiyorum

evet sibel cim inşallah bir kızım geliyor bende izmitte doğurmuş annem 100. yıl doğum hastanesinde

gölcükten izmite gitmişlerse bence sende gidiebilirsin belki hadi hayırlısı olsun bakalım

RABBİM BU DUYGUYU İSYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ET:Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnn

cnmmm şimdi öğrendim hamile olduğunu tebrik ederimm Rabbim kucağına almayıda nasip etsinnn....:Saruboceq:

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

oyyoyyy ne güsel hamişler git gide artıyoo benn ttaa ne zmndırr halenn 4 deyimmm bu gidişle öyle kalacakk...(çok üzgünüm:

özbekcimm oyoyoyy kızmı senin ki hayırlısı olsun tatlımmm.....

kızlar çok feci yoğun işlerr evide taşıdıkk akşamları annemlerde kalıyoruz daha d.gaz açılmadıı kolileri bıraktık yeni evee öylece uruyo valla....artık pazardan pazara h.içi akşamları v.s yerleşecezz ne yapalımm....çok bitkin düştümmm.....işlerde yoğun olunca hepsi üstüste geldi...çok yoruldum burayada pek giremiyorummm

slm kızlar biz geldik oğluşumla özbekçim tekrar hayırlı olsun bebeğin kızmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…