Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şükür canım bir yaramazlık yok normal hayat gibi devam ediyoz seninki nasıl oğluşun büyümüştür baya sen bizden 1.5 ay büyüksünüz

selam canım hoşgeldin.
yeni ev mi aldınız hayırlı olsun inşallah.
yeni evinizde meleğine kavuşursun ben inanıyorum.sen bu yıl hamile kalacaksın.

canımmmmmmmmm
nasılsın
çok şükü iyiyiz canım
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım nasılsın
çok şükür canım bir yaramazlık yok normal hayat gibi devam ediyoz seninki nasıl oğluşun büyümüştür baya sen bizden 1.5 ay büyüksünüz

evet bizim minik senin minikten 1,5 ay büyük iyice büyüdü oğluşum teyzesi artık nerdeyse takla atıcak karnımda o kadar oldu maşallah çok güzel hisler ama onun hareketlerini takip etmek karnımda çok başka duygular rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin canım benim bu arada isim düşündünüz mü

burcincim hoşgeldin canım ne güzel doğum yapmamışsın akide şekrlerin biraz daha büyücek annesi

çok şükür canım duruyolar daha şekerlerim..dinliyolar anneciklerini, korkutmuyolar bizi..

çok şükür beş duyu organları da ciğer gelişimleri de tamamlandı artık..
34. haftayı geçmeyi hedeflemiştim Allah'a şükür 36. haftam bitti..perşembe kısmetse 38e giriş yapıcaz..artık ne zaman gelseler kabulümüz..ama azıcık daha kilo alsalar da fena olmaz hani :))

oyyyyyyyyyyy yerim ben o akide şekerlerini
sağlıkla gelsinler
ama çok dikkat et tatlım 38 haftadasın ben 37+6 da doğum yaptım biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…