Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hamile kaldıysam herkes kalır
sezen sana en son ne dedimi hatırlıyomusun hamile kaldığımı öğrenmeden 1gün önce normal yoldan mümkün değil eşim tahlil vercek ona göre yapcaz bişeler demiştim cuma günü verecekti işte tahlil toplantısı olduğu için gidemedi ptesi yaptırcaktı
cuma toplantıdan geldi annemle ben kuzendeydik kocamda geldi çıktık ordan anneme gidiyoz durup dururken eczaneye gitsekmi acaba dedim güya çok zaman geçmeden test yapmazdım çünkü 2kere hayal kırıklığına uğradığım için
kocamda bişe demeden gittik aldı eve geldik elimde test kutusu of sadece merak stresten iyidir gene dedim wcye girdim testi unuttum işimi bitirdim aaa test ıkındım 3.4 damla zorla tekrar yaptım bakamıyorum ama teste üstümü falan topladım ikinci çizginin olması gerekn yer boşluk normalde hemen pempe oluyoya bütün bölümü çizgi çıkması gereken yer beyaz sora diğer yerler beyazlaştı çizgi görünmeye başladı inanamadım kocama gösterdim bu ne yaa die kaydirigubbakcemile3 geçen her saniyede koyulaştı elim ayağım titremeye başladı çünkü mümkün değil diyorum hala oyüzden gece gece doktor aradık
gebelik testinde beta hcg 201.8 karşısında gebe olmayan yazıyodu altlarda 1hafta 1hafta işte biliyosun eşimin suratı düştü ama diyorum 201.olması lazım nie öle yazıyoki dedim nasıl üzüldüm ama iki çizgiden sora alla alla olmasa çıkmazdı 2çizgi diyorum doktora çıktık
ben içeri giremedim dünyanın durduğunu hissettim doktor konuşana kadar ve hayal meyal doktorun daha çok yeni gebelik 3haftalık demesiyle ve eşimin bana sarılmasıyla kendime geldim

O ESNADA YANı BENıM DOKTORUN O CÜMLESıNDEN SORAKı ESNADA AKLIMA ıLK GELEN AYŞE OLDU RABBıM BU DUYGUYU ARKADAŞIMADA YAŞAT DıE:Saruboceq::Saruboceq:

kaynanam her hafta her hafta günün geçtimi die soruyodu en son zaten feci kavga ettik kocama gittinmi doktora die sorduğunda meğer hamileymişim o esnada çılgına döndüm artık yeter masusmu yapıyosun die gitmiyodum zaten 2ay sora gittim gene sordu nese
ogün aradık akşamda gittik kadında hiç tepki yok peehhh masusmu soruyodun ya beni kızdırmak için anlamadım kayınpederim sevindi ama çok spor falan yapıyo torunla koşacam fit olmam lazım falan die kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, beryal, mutluyum1111+, ozbek83+, vildan1

beryal+, elif..timureren, johnnybravo, kutla, ozbek83+ herkese selamlar biz geldik oğlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…