haftaya ptesi gelsin biran öncee
cuma gitsem görünürmü acaba yaa 8.9gün geçmiş oluyo
:a015:
afiyet olsun sezen hanımmm alsanaalsanasmile
sevmesemde canım çekti şimdi
mrb arkadaşlar
başımdan hiç bişi eksik olmuyo dün düştüm bileğim burkuldu
dizlerimin üzerine düştüm allahtan yoksa karnımın üstüne düşerdim
dr gittik allahtan bişi çıkmadı bağlar yırtılmış sadece meleğimde iyi çok şükür ohaoldumsmile
mrb arkadaşlar
dr gittik allahtan bişi çıkmadı bağlar yırtılmış sadece meleğimde iyi çok şükür ohaoldumsmile
etmez miyim beryalim yaa..nasıl yatıyorum bi görsen..kıpırdamadan yatıyorum valla.Allah razı olsun annem geliyo hergün bir de bi ablamız var o da günlük işlerimizi yapıyo..böylelikle yatabiliyorum..çok şükür bu halimize..oyyyyyyyyyyy yerim ben o akide şekerlerini
sağlıkla gelsinler
ama çok dikkat et tatlım 38 haftadasın ben 37+6 da doğum yaptım biliyosun
sağol canım çok şükür ben de iyiyim akide şekerlerim de iyi..hoş geldin canım opuyorumnanaktan
burciin nasılsın akide şekeri
haksever sen nasılsın canım işallah dahada iyisindir
özbekkkkkkk nasılsın cici kız annesi
amin inşallah canım..inşallah 40 haftayı doldurun sizler de tosuncuk doğurun..maşallah canım allah yardım ediyor bi şekilde atlatmışsınız tehlikeli zamanı artık allahım hayırlısıyla 38.haftalarıda bize göstersin hayırlısıyla
canım ne demek korkuyorum yaa..sen artık annesin..Allah korusun kötü bişey varsa ve bilmezsen daha kötü..sakın duymamış olayım böyle şeyler..bi sıkıntın varsa hemen git doktora kooooşşşş..off kasıklarım çok ağrıyo yaa
ben doktora gitmeye korkuyorum ya kötü bişe derse die
ayy sıra bende..hale bakın..hemheyecan hem korku..çok karışık duygularım çoookk..]:lepi::lepi::lepi:
09/ 02/ 2010 SALI
SAAT: 14:30
DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ
**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___
1.okyanus84:__________________________________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:______________________________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: _______________________________KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:______________________________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:______________________________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: __________________________________ KIZ________________________________ Berra Zeynep
7.hlymms:____________________________________ ERKEK ___________ doğum haberi bekleniyo
8.sevgii:) _____________________________________ERKEK ___________ doğum heberi bekleniyo
9.sessizdeniz: ________________________________ ERKEK VE KIZ ____ doğum haberi bekleniyo
10.yaren35:__________________________________ ERKEK ___________ doğum yaptı
11.benbilirim: ______________ 1 NİSAN __________ ERKEK ___________ doğum yaptı
12.muhasebe22 : __________ 2 NİSAN ____________ERKEK ___________doğum haberi bekleniyo
13.ESCALES: _____________ 5 NİSAN ___________ ERKEK __________ doğum haberi bekleniyo
14.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
15.chen :__________________ 5 MAYIS ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
16.firdevs2006: _____________ 6 MAYIS ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
17.yeb2004: _______________12 MAYIS ___________ ERKEK __________ doğum haberi bekleniyo
18.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ _____________ doğum haberi bekleniyo
19.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS _____________________________doğum haberi bekleniyo
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ
**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___
1.burcinn: _______________ 28 MAYIS ___________ ERKEK VE KIZ ___
2.megryann : _____________ 7 HAZİRAN _________ KIZ ______________
3.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
4.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
5.k.a.y.r.a. : _____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
6.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
7.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
8.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
9.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________
10.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
11.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
12.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK _____________________ AHMET YASİR
13.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
14.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
15.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
16.gize:__________________15 EKİM ____________
17.sumos23:_____________ 19EKİM_____________
18.mavı_gozlü____________ 22 EKİM ____________
19.elif..timureren _________ 22 EKİM
20.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
21:mopsy_______________ 2 ARALIK___________
22.cmrm _______________ 9 OCAK:teytey::teytey::teytey:
23.johnnybravo __________ 9 OCAK :teytey::teytey::teytey:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.orays
8.sulezehra:
9.rufeyde serra
10:&ayla&:
11.bilgen35:
12.dyd
13.marbley
14.bahçem
15.elchin.
16.vale14 (osmaniye 80)
17,bitte
18.mercanayse
19.gelevera
20.asimira
21.xaysex
22.bels41
23.azra2
24.umutlu16
25:isolde
26:eleyna
27:rozalin
28.sekerkiz67
29.zulu
30.vildan1
31.haksever
KIZLAR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
LİSTEYİ GÜNCELLEDİM
UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM
stres yokkk!!stres daha zararlı bebişine kuzum..rahat ol..bol bol dua et ve konuş onunla..seni çok istiyoruz ve çok seviyoruz de hep..kan testi yaptırsammı acaba tekrar zaten doğru dürüst kanımda yok
5gün önce 201.8di yükselmişmidir acaba
bu değer normal dimi kızlar
büyük geçmiş olsun..ucuz atlatmışsın canım..aman çok dikkat et..mrb arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?