Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee tabi aldın vitamini ohh çığır öle

kendin yap ben akşama ya büsküvülü yapacam yada irmikli olandan

burciin ne güzel senin az kaldı benim daha kocaman 13 haftam var sağlıkla gelsin de meleklerimiz

canım istese yapcam da yapsamda yiyememki zaten yapınca kızıyo kocam söleseydin alırdım die evde yapılanın daha sağlıklı olduğunu bilmiyo heralde

aklinialirimsmile

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile​

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

burciin ne güzel senin az kaldı benim daha kocaman 13 haftam var sağlıkla gelsin de meleklerimiz
amin canım inşalllahh..
öyle deme 13 hafta nedir ki..?ben daha şimdiden senin haftalarını çok ama çok özledim..
oğlum nasılda tekmeliyo
tadını çıkar canım benimkiler artık canımı acıtıyor..sanırım derimin iç tarafı çürüdü (

canım istese yapcam da yapsamda yiyememki zaten yapınca kızıyo kocam söleseydin alırdım die evde yapılanın daha sağlıklı olduğunu bilmiyo heralde

o san a kıyamıyo otursun dinlensin diyo tabi sen ne anlarsın kalk şimdide kapı camları sil pis olmuşlardır kaydirigubbakcemile

doğru diyosun canım seni çok merak ediyorum resmin felan yokmu eklesen
günde 1tane mutlaka haşlanmış yumurta yemem gerekiyomuş

evet canım çok önemli ben önceleri 1 yiyodum şimdi 1 tam 1 tanesinninde sarısını yiyoruma.s.

annem gelecekti bu hafta temizlik için ama abim gececiymiş yengem gece tek kalamadığı için haftaya gelecek dün süpürgeyi açtım başıma neler geldi hayatta yapmam daha ne camı zaten başım dönüyo 5.kat

acrinsu, burcinn, eleyna, johnnybravo, kutla, mutluyum1111+ herkese merhaba a.s. kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…